Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc αυτό το επόμενο τρίμηνο θα παίζει πασιέντζες μιας και θα λείπω εγώ επομένως... Αν ήθελα o/c, έχω μια XIGMATEK RS-1283 και στην τελική παθητική υδρόψυξη Zalman Reserator...

Το κουτί είναι μικρό οπότε παίρνει μέχρι 92mm. Τον μπροστινό τον είχα απο σπόντα, ο πίσω είναι ο στοκ με voltmod 5v. Αυτόν θα τον αλλάξω με έναν Scythe S-flex 92mm.

Τον σκληρό δίσκο τον έβαλα εκεί για να ψύχεται (ψυχολογικά περισσότερο) από τον μπροστινό άερα.

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι πέρνει μόνο 80άρια.

Μάλλον τέτοια είχε τέτοια έβαλε.

Παρατήρησε προσεκτικά και θα δεις ότι έχει βίδες και για μεγαλύτερους και στον εμπρος και στον πίσω.

Μόνο το σκληρό να βάλει κάτω κάτω μια χαρά περιποιημένο θα ναι το κουτί.

Η μνήμες έτσι οπως είναι παίζουν dual channel???

ναι ετσι παιζει dual .

Δημοσ.

Έτσι παίζουν dual channel... :-)

O IMC του Athlon αντέχει 4 dimms στα 1600??? Αληθεύει ότι όταν βρεί 4, το μέγιστο xωρίς ο/c είναι 1066??

Δημοσ.

Μου απαντώ :lol:

Here’s the list of improvements introduced with the C3 revision, straight from AMD:

# TDP = 125W (down from 140W)

# Hardware C1E implemented: Faster switching of power states means virtually no impact to performance by power management when BIOS support is properly implemented

# “Heavy” load support for DDR3-1333: With proper BIOS implementation, memory controller will now support up to 4x DDR3 DIMMs at 1333MHz

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτήσω,κυκλοφορούν ακόμα CACYC AC στην αγορά ή έχουν αντικατασταθει πλέον από νέα steppings?

Αν ναι ξεκλειδώνουν όλοι?

...όλοι εννοώντας 425,435,440 ή μόνο ο 425(ένα μόνο ποστ λέει για τον 435)!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω ένα θέμα με το ξεκλείδωμα...στο bios φαίνεται ως χ4,αν κάνω boot από ubuntu live cd επίσης,από windows live cd πάλι μπαίνει κανονικά...αλλά ο σκληρός με το λειτουργικό όταν είναι συνδεδεμένος αρνείται να κάνει spin up,ξεκινάει,κάνει μερικα τακ τακ κ αυτό ήταν....χ2 δουλεύει κανονικά!έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο?

Edit:χρειαζεται αναβαθμιση το firmware του σκληρου κ ειναι απαραιτητο σε αρκετους samsung...τωρα γιατι εμφανίζεται μόνο κατά το ξεκλείδωμα δεν ξέρω!

http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308

μπορεί κάποιος να κάνει λιανά τι πρέπει να κάνω,έχουν σπασει τα νευρα μου,1.6ΜΒ για floppy?run "patch?αφού asus λεγεται το exe....

Δημοσ.

Χε... :-) Ωραία τα καταφέρατε με λιγότερα χρήματα απ' ότι εγώ πριν ένα χρόνο. Τον Χ3 720 τον είχα πάρει 148 ευρώ, αλλά μια χαρά ξεκλείδωσε και ανέβηκε στα 3.4 GHz με λίγη τάση.

Τουλάχιστο έχω να λέω ότι είχα PHENOM II X4 965 πριν κυκλοφορήσει.

Πηγαίνει και στα 3.7 GHz αλλά δεν αξίζει την παραπάνω κατανάλωση.

Δημοσ.
Άφησε τα smilies και ξεκίνα το clock profi :devil: :-D

Εμμμ εμενα κάτι μου έτυχε κ έχω μια δουλεια,φευγω,χάρηκα...=δεν εχω ιδέα από overclock!:rolleyes:

for the record...1004 APWM το batch...

Δημοσ.

Χαχαααα!!!

Black Edition δεν είναι; Λίγο vcore - λίγο multiplier και λίγο googling και όλο και κάτι καλό θα βγει, ειδικά αν έχεις κάποια τίμια ψύκτρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...