Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη ειμαι καινουργιος ηθελα μια συμβουλη ο AMD Athlon II X4 620 υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει και να ανεβασω την ταχυτητα στα 3 Ghz ακινδυνα?

να ανεβασεις ταχυτητα ναι αλλα νομιζω οτι δεν εχει L3 μνημη να ανοιξεις

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ----------

Μου εκανε κατι χαζα η 5770 και ψαχνομουνα να δω τι συμβαινει,και εκανα ενα bios update.Μετα αν και ειχα ACC/auto τον επεξεργαστη τον εβλεπε Athlon ii x3.Δεν τον ξεκλειδωνε με τιποτα.Ετσι εισαι λεω,παρε αλλο ενα bios update να στρωσεις.Τωρα ειναι οκ,παλι καλα.

χαχαχαχα παλι καλα που εστρωσε.

προσεχε θελουν αγαπη , φροντιδα , και proderm

χααχχααχ

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδη ειμαι καινουργιος ηθελα μια συμβουλη ο AMD Athlon II X4 620 υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει και να ανεβασω την ταχυτητα στα 3 Ghz ακινδυνα?

Φιλε σε τετοιες ερωτησεις μια ειναι η απαντηση.ΔΟΚΙΜΗ :-) :-) :-)

Δημοσ.

Φίλε τρομερά και απίστευτα δύσκολα να βρεις Athlon II Χ4 620 που να ξεκλειδώνει. Πρέπει να 'ναι απ' τα πολύ πρώτα κομμάτια. Με Phenom II X2 και Athlon II X3 έχεις καλύτερες πιθανότητες. Τώρα στα 86€ o 620 είναι καλή αγορά ειδικά αν έχεις ήδη και mainboard.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να μου πει κάποιος εάν ένας Athlon II X3 425 που βρήκα σήμερα είναι από τους καλούς όσον αφορά στο ξεκλείδωμα 4ου πυρήνα και L3 cache. Τα στοιχεία του είναι:

ADX425WFK32GI

CACYC AC 0939FPMW

9A57024J90627

Επίσης αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα φθηνό Μ/Β που να υποστηρίζει ACC και άλλο ένα που να έχει επιπρόσθετα on board vga.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις ότι δεν ξεκλειδώνουν όλοι, κι ας είναι CACYC.

http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=96845

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-785GM-E51-AM3-DDR3-VGA-785G-785GM-E51.htm

απο χθες αυτο κανω αλλα εχω μπερδευτει . νομιζω οτι αυτος ειναι με τις περισσοτερες πιθανοτητες η κανω λαθος ?

Δημοσ.

Έτσι είναι, αλλά ισχύουν τα εξής:

1. Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκλειδώσει ο τέταρτος πυρήνας.

2. Και να ξεκλειδώσει, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σταθερό το σύστημα.

Όπως και να 'χει όμως, εσύ απ' τη στιγμή που έχεις CACYC, τσιμπάς μία με ACC και βλέπεις τι παίζει.

Δημοσ.

Τετοιος ειναι ο δικος μου και ξεκλειδωσε και ειναι 100% σταθερος.Αλλα οπως σου ειπε και ο phanispal κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια τι θα γινει μεχρι να βαλεις το ACC auto.Παρτον,και σαν τριπυρηνο να τον κρατησεις καλος ειναι.Τωρα για μητρικη κοιτα καμια ASRock.Φτηνες και πολυ καλες.Πλαισιο κοιτα.

Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα τον δοκίμασα σε MSI 785GM-E65 με bios v2.3. Δεν παίζει ο 4ος πυρήνας ούτε η L3. Στο Bios ok αλλά όταν μπαίνω w7 64bit κανει reboot. Δοκίμασα όλες τις κλασικές ρυθμίσεις άνέβασα και τις τάσεις αλλα τίποτα. Μάλλον ατύχησαμε ε? (μήπως να βάλω άλλο bios και αν ναι ποιο?)

Δημοσ.
Παιδιά, σήμερα τον δοκίμασα σε MSI 785GM-E65 με bios v2.3. Δεν παίζει ο 4ος πυρήνας ούτε η L3. Στο Bios ok αλλά όταν μπαίνω w7 64bit κανει reboot. Δοκίμασα όλες τις κλασικές ρυθμίσεις άνέβασα και τις τάσεις αλλα τίποτα. Μάλλον ατύχησαμε ε? (μήπως να βάλω άλλο bios και αν ναι ποιο?)

Οταν λες κανει reboot αμεσως η μετα απο λιγο.Γιατι αν κανει μετα απο λιγο παιζει να φταινε και οι μνημες.Εκανες τιποτα αλλες ρυθμισεις η μονο ACC auto.Απο undervoltage δεν σου κανει reboot,το μονο να σου freezarei στα win.

Δημοσ.

Κοίτα, επιλέγω core unlock, acc auto, κανω save&exit, ποστάρει και μόλις δείχνει w7 startup logo, σταματάει να δουλεύει σκληρός και ξαναβοοτάρει.

Οι μνήμες είναι απλές kingston 2x2gb DDR3 dual channel στα 1333mhz προτεινόμενες απο msi compatibility list. Δέν ξέρω αν φταίνε μνήμες διότι έβαλα για δοκιμή fsb 220 οπότε αυτές βγήκαν κάπου στα 1465 και πάλι πόσταρε, απλά δεν τις άφησα να δω αν κολλάνε μην τις κάψω.

Μάλλον ο 4ος ειναι dead απλά χτες εφαγα κόλλημα και δοκίμαζα μήπως είναι κάποιο bios setting και τελικά παίξει...Δοκίμασα ακόμα και 1,5v πυρήνα τίποτα, 1,125v (undervolt) πάλι τίποτα, επιλεκτικό κλείδωμα μήπως και παίζει μόνο η L3 πάλι τίποτα. Σε όλες τις περιπτώσεις Postaρει αλλά δεν Βοοτάρει.

Δημοσ.

εμένα μια χαρά έκανε unlock με την e65(δες τν υπογραφή μου) . και με bios v2.3 και με v2,4.

ξανά δες τσ ρυθμίσεις στο βιος να σιγουρευτείς. Γιατί αλλάζεις 2 ρυθμίσεις για να ξεκλειδώσει και οχι μια οπως αλλες mb.

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...