mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Τις εβαλες στα πρωτα slots η στα δευτερα?Οχι οτι εχει σημασια απλως ρωταω. χμμμ αν θυμαμαι καλα ειναι στα δευτερα (προς το εξω μερος της μητρικης) και ειναι στις "θηκες" με το ιδιο χρωμα και τα 2..... πως στον κορακα θα αλλαξω τον επεξεργαστη;;;;;θελω να παρω εναν οπου δουλευει ως τετραπυρηνος!:cry::cry:
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 χμμμ αν θυμαμαι καλα ειναι στα δευτερα (προς το εξω μερος της μητρικης) και ειναι στις "θηκες" με το ιδιο χρωμα και τα 2.....πως στον κορακα θα αλλαξω τον επεξεργαστη;;;;;θελω να παρω εναν οπου δουλευει ως τετραπυρηνος!:cry::cry: Καλα μην κανεις ετσι :shock: Αν ειναι να σου δωσω τον δικο μου
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλα μην κανεις ετσι :shock: Αν ειναι να σου δωσω τον δικο μου ψηνομαι!που μενεις;
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Αστο απο Καρδιτσα ειμαι. πιο πολλα θα πληρωσω σε διοδια-βενζινη παρα να παρω αλλον...εφοσον σου κανει τετοια σχεδια ο δικος σου δν τον αλλαζεις μεσω εγγυησης;
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 πιο πολλα θα πληρωσω σε διοδια-βενζινη παρα να παρω αλλον...εφοσον σου κανει τετοια σχεδια ο δικος σου δν τον αλλαζεις μεσω εγγυησης; Με συγχωρεις αλλα δεν καταλαβαινω τι με ρωτας
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Με συγχωρεις αλλα δεν καταλαβαινω τι με ρωτας βρε παιδι μ ελεγες οτι δεν σου δουλευει ως τριπυρηνος σωστα και οτι εχεις προβληματα και ως τετραπυρηνος;;η δεν καταλαβα καλα;
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 βρε παιδι μ ελεγες οτι δεν σου δουλευει ως τριπυρηνος σωστα και οτι εχεις προβληματα και ως τετραπυρηνος;;η δεν καταλαβα καλα; Κοιτα ως χ3 δεν τον εχω δουλεψει καθολου σχεδον.Αφου να φανταστεις με το που εβαλα τα πραγματα cpu,ram,mobo και εκανα το format με το που εβαλα τον loader για τα win,εκανα επανεκινηση και κατευθειαν ACC/auto.Μονο καδο ανακυκλωσης ειχε η επιφανεια εργασιας. Σαν χ4 δουλευει τελεια.Το προβλημα το εχω με τις μνημες.
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κοιτα ως χ3 δεν τον εχω δουλεψει καθολου σχεδον.Αφου να φανταστεις με το που εβαλα τα πραγματα cpu,ram,mobo και εκανα το format με το που εβαλα τον loader για τα win,εκανα επανεκινηση και κατευθειαν ACC/auto.Μονο καδο ανακυκλωσης ειχε η επιφανεια εργασιας. Σαν χ4 δουλευει τελεια.Το προβλημα το εχω με τις μνημες. απο την μια χαιρομαι για σενα με τον σιπιγιου αλλα ζηλευω κιολας και με πιανει η κακια μου και το "καλα να παθεις":p:p:p
mourgolukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 απο την μια χαιρομαι για σενα με τον σιπιγιου αλλα ζηλευω κιολας και με πιανει η κακια μου και το "καλα να παθεις":p:p:p αδερφε μην παρεξηγηθεις για πλακα στα λεω!
LouCi4er Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 αδερφε μην παρεξηγηθεις για πλακα στα λεω! Οχι ρε τι λες εισαι σοβαρος.Πες οτι θες δεν παρεξηγω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Aρε φιλε,μου τον ματιασες τον επεξεργαστη. λολ τί συνέβει;
LouCi4er Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μου εκανε κατι χαζα η 5770 και ψαχνομουνα να δω τι συμβαινει,και εκανα ενα bios update.Μετα αν και ειχα ACC/auto τον επεξεργαστη τον εβλεπε Athlon ii x3.Δεν τον ξεκλειδωνε με τιποτα.Ετσι εισαι λεω,παρε αλλο ενα bios update να στρωσεις.Τωρα ειναι οκ,παλι καλα.
ektor12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 επειδη ειμαι καινουργιος ηθελα μια συμβουλη ο AMD Athlon II X4 620 υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει και να ανεβασω την ταχυτητα στα 3 Ghz ακινδυνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.