LouCi4er Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εεεεεε! Η πρωταπριλιά δεν έφτασε ακόμαααααα! Μάλλον αυτή τους είπε πως να το κάνουν... Ρε στ'ορκιζομαι.Το cpu-z ελεγε fsb 200 και multiplier 8.0 στα 1,6.Και ειπα να το βγαλω μια φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ας ευχηθούμε λοιπόν να σου κολλάει συχνά το μηχάνημα, να προλάβεις να πάρεις κανένα screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εεεεεε! Η πρωταπριλιά δεν έφτασε ακόμαααααα! Μάλλον αυτή τους είπε πως να το κάνουν... Και γιατί να θέλει να βοηθήσει στην πώληση X3 που ξεκλειδώνουν και όχι να πουλήσει X4 στις κανονικές τους τιμές; Πιο μεγάλο κέρδος θα είχε με το 2ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε στ'ορκιζομαι.Το cpu-z ελεγε fsb 200 και multiplier 8.0 στα 1,6.Και ειπα να το βγαλω μια φωτο. φυσιολογικό... με το cool and quiet η amd ρίχνει το ρεύμα και τον multi όταν δν χρησιμοποιείτε ο cpu.. έπρεπε να το αφήσεις. Θα ξανά ανέβαινε αν άνοιγες ένα πρόγραμμα ……………… :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Αυτο μου το εκανε οταν τον ανοιξα ενα βραδυ,δεν κολλησε κανονικα δουλευε.Αν μου το ξανακανει λετε να το αφησω? Α και κατι αλλο αυτο το cool n qiet τι ρολλο παιζει γιατι τις στροφες απο το fan δεν τις ριχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Και γιατί να θέλει να βοηθήσει στην πώληση X3 που ξεκλειδώνουν και όχι να πουλήσει X4 στις κανονικές τους τιμές;Πιο μεγάλο κέρδος θα είχε με το 2ο. Διαφήμιση... Άρθρα στα τεχνολογικά sites... Ντόρος στα φόρουμς. Δεν βλέπεις πόσες σελίδες έχει φτάσει αυτό το θέμα; Και δεκάδες άλλα παρόμοια, μόνο στο insomnia. Πρέπει επίσης να έχει και ανταγωνιστικά προϊόντα σε κάθε κατηγορία τιμής και επειδή έχει πιο αδύναμους πυρήνες από αυτούς της Intel οι τριπύρηνοι είναι μια λύση. Όταν πλέον το μαχαίρι φτάσει στο κόκκαλο πρέπει να σχεδιάσει διπύρηνο και να τον πουλάει σαν τέτοιον γιατί δεν υπάρχουν αρκετά ελαττωματικά κομμάτια. Ο PHENOM II X3 720 ας πούμε, που τα ξεκίνησε όλα αυτά πέρσι τέτοια εποχή, έχει καταργηθεί ουσιαστικά. Ότι υπάρχει είναι από αποθέματα. Αυτο μου το εκανε οταν τον ανοιξα ενα βραδυ,δεν κολλησε κανονικα δουλευε.Αν μου το ξανακανει λετε να το αφησω? Α και κατι αλλο αυτο το cool n qiet τι ρολλο παιζει γιατι τις στροφες απο το fan δεν τις ριχνει. Δεν υπάρχει λόγος να τον αφήσεις. Οι TWKR ήταν επεξεργαστές ελαττωματικοί στην ουσία, με πολύ μεγάλες διαρροές, που είχαν όμως το πλεονέκτημα ότι άντεχαν και 2Volts ακόμα ανεβαίνοντας και πάνω από 6.5GHz με ψύξη υγρού αζώτου ή ηλίου. Για τις στροφές του ανεμιστήρα κάνε καμιά ρύθμιση στο BIOS πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Αυτο μου το εκανε οταν τον ανοιξα ενα βραδυ,δεν κολλησε κανονικα δουλευε.Αν μου το ξανακανει λετε να το αφησω? Α και κατι αλλο αυτο το cool n qiet τι ρολλο παιζει γιατι τις στροφες απο το fan δεν τις ριχνει. αν θες να τον δωσεις τον παιρνω εγω και σου δινω 425 που δουλευει τρελα ως 3πυρηνος!! ως 4πυρηνος παλι οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 αν θες να τον δωσεις τον παιρνω εγω και σου δινω 425 που δουλευει τρελα ως 3πυρηνος!!ως 4πυρηνος παλι οχι... Μπα λεω να τον κρατησω.Δινω ομως τις μνημες που δεν θελουν να δουλεψουν 1333 με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μπα λεω να τον κρατησω.Δινω ομως τις μνημες που δεν θελουν να δουλεψουν 1333 με τιποτα ποσο δουλευουν;εμενα δουλευουν στα 1600 απροβληματιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ποσο δουλευουν;εμενα δουλευουν στα 1600 απροβληματιστα Eμενα μονο 1066 με 7-7-7-20.Αν τις βαλλω 1333 κολλαει οχι σε idle αλλα οταν βαζω παιχνιδι ασε που κανει και κανενα restart ετσι στο ασχετο.Δεν ακουνε ουτε timmings ουτε τιποτα.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2frog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 εγώ δεν πειράζω τίποτα προς το παρόν.Είπα σε ένα φίλο οτι αναβάθμισα με 160 ε σε phenom x4 και δεν το πίστευε.Μια εβδομάδα τώρα ολα πάνε ρολόι.Ο λόγος που έκανα την αναβάθμιση ήταν για να μπορώ να επεξεργαστώ βίντεο AVCHD 24Mbps απο την βιντεοκάμερα,που ο atlon x2 4000+ ούτε καν το άνοιγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Eμενα μονο 1066 με 7-7-7-20.Αν τις βαλλω 1333 κολλαει οχι σε idle αλλα οταν βαζω παιχνιδι ασε που κανει και κανενα restart ετσι στο ασχετο.Δεν ακουνε ουτε timmings ουτε τιποτα.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. http://img707.imageshack.us/gal.php?g=74033737.png μου δουλευουν λιγακι ψηλοτερα αποσο πρεπει αλλα ειμαι οκ δν τα πειραζω εαν δν κανω κατι με σιπιγιου πρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δηλαδη για να καταλαβω το μονο που εκανες ειναι οτι εβαλες τις μνημες να τρεχουν στα 800 απο Bios?Τα timmings δεν τα εχεις πειραξει καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δηλαδη για να καταλαβω το μονο που εκανες ειναι οτι εβαλες τις μνημες να τρεχουν στα 800 απο Bios?Τα timmings δεν τα εχεις πειραξει καθολου? οχι πραγματικα τιποτα δεν πειραξα.ολα στο αυτοματο ειναι περα απο τις μνημες στα 1600 που τις εβαλα εγω γιατι δουλευαν στα 1333.οι χρονισμοι των μνημων ειναι στα 9-9-9-27 αν θυμαμαι καλα. 2 τετοιες πηρα και εβαλα σε ενα καναλι και οι 2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552626&u=KINGSTON-KHX1600C9D3/2G-2GB-PC12800-1600MHZ-HYPERX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 οχι πραγματικα τιποτα δεν πειραξα.ολα στο αυτοματο ειναι περα απο τις μνημες στα 1600 που τις εβαλα εγω γιατι δουλευαν στα 1333.οι χρονισμοι των μνημων ειναι στα 9-9-9-27 αν θυμαμαι καλα.2 τετοιες πηρα και εβαλα σε ενα καναλι και οι 2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552626&u=KINGSTON-KHX1600C9D3/2G-2GB-PC12800-1600MHZ-HYPERX Τις εβαλες στα πρωτα slots η στα δευτερα?Οχι οτι εχει σημασια απλως ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.