LouCi4er Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 δικός μου και εσυ Ε ναι ρε φιλε,εννοειτε. Η AsRock και η MSI κλεφτες θα γινουν :lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετω! παιδες χρειαζομαι επιγοντως βοηθεια! εχω την msi 770-c45 μονο και μονο επειδη μπορει να κλειδωσει τον τεταρτο πυρηνα (athlon2 425)! ειναι προβληματικος και μου κρασαρει αλλα με τα στραβοbios που εχω βρει κ εχω δοκιμασει δεν καταφερα κατι!υπαρχει κανεις οπου στο ACC μπορει να κλειδωσει καποιον πυρηνα;;;; πλιζ καιγομαι εχω αρχησει να μετανιωνω για την αγορα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετω!παιδες χρειαζομαι επιγοντως βοηθεια! εχω την msi 770-c45 μονο και μονο επειδη μπορει να κλειδωσει τον τεταρτο πυρηνα (athlon2 425)! ειναι προβληματικος και μου κρασαρει αλλα με τα στραβοbios που εχω βρει κ εχω δοκιμασει δεν καταφερα κατι!υπαρχει κανεις οπου στο ACC μπορει να κλειδωσει καποιον πυρηνα;;;; πλιζ καιγομαι εχω αρχησει να μετανιωνω για την αγορα μου... θελεις να κλειδωσεις η να ξεκλειδωσεις το 4ο πυρηνα? επισης δεν πρεπει να βασιζεσαι σε μια αγορα απλα και μονο στην τυχη... απο οτι ξερω οι πρωτοι επεξεργαστες αυτης της σειρας ξεκλειδωναν τον 4ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 θελεις να κλειδωσεις η να ξεκλειδωσεις το 4ο πυρηνα?επισης δεν πρεπει να βασιζεσαι σε μια αγορα απλα και μονο στην τυχη... απο οτι ξερω οι πρωτοι επεξεργαστες αυτης της σειρας ξεκλειδωναν τον 4ο κοιτα ο πυρηνας ειναι προβληματικος προφανος διοτι δεν ξεκιναν τα windows με τιποτα.οποτε θελω να τον κλειδωσω ωστε να μου μεινει η μνημη μοναχα! μου βγαζει μοναχα το ποσο τοις εκατω λιγοτερο να δουλευει ο καθε πυρηνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Κοιτα φιλε,εγω ξεκλειδωσα τον τεταρτο πυρηνα και την L3 και δουλευει κανονικα.Τωρα τα win μπορει να μην ξεκινανε για πολλους λογους.Εμενα δεν εκανε boot με τιποτα ωσπου εδωσα λιγο volt στις μνημες.Τωρα απο MSI δεν ξερω γιατι εγω εχω την AsRock.Αυτο που ξερω ειναι οτι μπορει να ξεκλειδωσει ο πυρηνας και να μην ξεκλειδωνει η L3.Το αντιθετο που θες εσυ δεν νομιζω να γινετε.Αν και τωρα που το σκεφτομαι η δικια μου μητρικη στο acc εχει κατι επιλογες που λενε auto,all cores,per core κτλ.Αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 τις εχω δοκιμασει τις εναλλακτικες αυτες οπως και πολλες ακομα μεχρι που τα εβαλα ολα στο χειροκινητο,μειωσα πολλαπλασιαστες και δν μπορω να πω οτι ειμαι και ασχετος στον κοσμο των βιος διοτι δουλευα Ε5200 της ιντελ στα 3.95 επι 3 μηνες σταθερα μεχρι που καηκε η μητρικη.πριν απο αυτον ειχα φενον χ3 στα 2.1 και δουλευε απροβληματιστα στα 2.9 σταθερα 24/7 χωρις προβληματα για 9 μηνες(οσο κρατησα το πισι δηλαδη) αυτο που θα ηθελα ειναι απο παιδια με την ιδια μητρικη που καταφεραν κατι να κανουν ενα backup τα βιος τους και να το ανεβασουν.δν εχω να χασω κατι μιας και εχω αλλαξει 2 μητρικες λογω βιος. ασχετο και σχετικο συγχρονως.ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω τον επεξεργαστη οφφ,καπουφ χωρις βεβαια να φαινεται ωστε να τον παω πισω ως προβληματικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Κοιτα να δεις,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων bios.Αν διαβασεις ολο το tread θα δεις οτι υπηρχαν και αλλοι που δεν καταφεραν να δουλεψει ο επεξεργαστης.Εσυ δηλαδη εχει βρει ποιος ειναι ο προβληματικος πυρηνας και θελεις να τον κλειδωσεις?Δεν νομιζω οτι γινετε χ3 και L3 cache.Η L3 ξεκλειδωνει μαζι με τον τεταρτο πυρηνα.Αν κλειδωσεις τον 4 πυρηνα παει και η L3.Τωρα πως θα τον πας πισω και να σου δωσουν αλλον δεν ξερω.Πες μου οτι τον πηρες και απο κανενα eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 τις εχω δοκιμασει τις εναλλακτικες αυτες οπως και πολλες ακομα μεχρι που τα εβαλα ολα στο χειροκινητο,μειωσα πολλαπλασιαστες και δν μπορω να πω οτι ειμαι και ασχετος στον κοσμο των βιος διοτι δουλευα Ε5200 της ιντελ στα 3.95 επι 3 μηνες σταθερα μεχρι που καηκε η μητρικη.πριν απο αυτον ειχα φενον χ3 στα 2.1 και δουλευε απροβληματιστα στα 2.9 σταθερα 24/7 χωρις προβληματα για 9 μηνες(οσο κρατησα το πισι δηλαδη) αυτο που θα ηθελα ειναι απο παιδια με την ιδια μητρικη που καταφεραν κατι να κανουν ενα backup τα βιος τους και να το ανεβασουν.δν εχω να χασω κατι μιας και εχω αλλαξει 2 μητρικες λογω βιος. ασχετο και σχετικο συγχρονως.ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω τον επεξεργαστη οφφ,καπουφ χωρις βεβαια να φαινεται ωστε να τον παω πισω ως προβληματικο; Πόσο καιρό τον έχεις; Νομίζω πως μέσα σε 7 ημέρες μετά την αγορά, με την απόδειξη βέβαια, τον γυρίζεις χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πόσο καιρό τον έχεις; Νομίζω πως μέσα σε 7 ημέρες μετά την αγορά, με την απόδειξη βέβαια, τον γυρίζεις χαλαρά. τον εχω παραπανω απο μηνα κ εκτος αυτου δν γινεται στο πλαισιο το προσπαθησα.θελουν να ειναι προβληματικος ο επεξεργαστης και δεν ειναι δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2frog Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα απο το πλαίσιο μ/β Asrock M3A785GMH/128M (AM3, DDR3, VGA)και τον athlon ii x3 425 .είχε σε προσφορά και μνήμες 2χ1 gb ddr3 1800 .Τα φόρτωσα όλα στο κουτί ,έκανα και αυτο ,το ACC και με 61+65+45 euro (μ/β-cpu-ram) εχω ενα phenom ii x4 B25 με L3 6144 kb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα απο το πλαίσιο μ/β Asrock M3A785GMH/128M (AM3, DDR3, VGA)και τον athlon ii x3 425 .είχε σε προσφορά και μνήμες 2χ1 gb ddr3 1800 .Τα φόρτωσα όλα στο κουτί ,έκανα και αυτο ,το ACC και με 61+65+45 euro (μ/β-cpu-ram) εχω ενα phenom ii x4 B25 με L3 6144 kb . Ωραιος ο παιχτης :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 2frog / διπλοβάτραχε απο που τον πήρες τον CPU ; Περιοχή καταστήματος και πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα απο το πλαίσιο μ/β Asrock M3A785GMH/128M (AM3, DDR3, VGA)και τον athlon ii x3 425 .είχε σε προσφορά και μνήμες 2χ1 gb ddr3 1800 .Τα φόρτωσα όλα στο κουτί ,έκανα και αυτο ,το ACC και με 61+65+45 euro (μ/β-cpu-ram) εχω ενα phenom ii x4 B25 με L3 6144 kb . ζηλευω θελω και εγω τον επεξεργαστη σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2frog Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ηράκλειο Κρήτης .Αλλα δεν εχεις πρόβλημα γιατί μου τον παράγγειλαν, δεν τον είχαν στο κατάστημα.Στο τηλ. 8001112345 δεν ήξεραν για την έκδοση του πυρήνα ,αλλά στο κατάστημα μου είπαν θα τον φέρουμε κι αν δεν μου κάνει δεν ήμουν υποχρεωμένος να τον αγοράσω.θέλω να ευχαριστήσω και τον συντάκτη του θέματος για τις πληροφορίες που πήρα απο εδώ και με οδήγησαν σε αυτή την αγορά. Εγινε αντικατάσταση ενος athlon x2 4000+ 2gb, ddr2 800, η διαφορά στις επιδόσεις ετσι πρόχειρα είναι εως και 5 φορες περισσότερη ισχύ με τον athlon x3 (phenom x4). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ηράκλειο Κρήτης .Αλλα δεν εχεις πρόβλημα γιατί μου τον παράγγειλαν, δεν τον είχαν στο κατάστημα.Στο τηλ. 8001112345 δεν ήξεραν για την έκδοση του πυρήνα ,αλλά στο κατάστημα μου είπαν θα τον φέρουμε κι αν δεν μου κάνει δεν ήμουν υποχρεωμένος να τον αγοράσω.θέλω να ευχαριστήσω και τον συντάκτη του θέματος για τις πληροφορίες που πήρα απο εδώ και με οδήγησαν σε αυτή την αγορά. Ρε φιλε,να σε ρωτησω τις μνημες στα ποσα τις τρεχεις?Πες και τα timmings. :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.