Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σημερα μου ηρθε τελικα η μητρικη και οι μνημες.Ο Athlon ξεκλειδωσε κανονικα και ο τεταρτος πυρηνας και η L3 6MB.Ετρεξα λιγο το OCCTPTest και ολα καλα.Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι εχει θερμοκρασια 41 βαθμους χωρις να ειναι full load.Λιγο υψηλη δεν ειναι?50EuroUser προσεξα οτι εσενα το cpu-z δειχνει 1.232 Vcore στα 2.7Gh ενω εμενα δειχνει 1.344 Vcore.Εσυ εχεις Bus Speed 200.5 ενω εγω 199.6 Και οι μνημες αν και ειναι 1600 9-9-9-24 μου τις δειχνει 7-7-7-27 1066.Η μητρικη υποστιριζει 1600 oc.Δεν επρεπε να τις βλεπει 1333?A τις μνημες τις εβαλα στα δευτερα slots γιατι ακουμπουσαν στην ψυκτρα αν και νομιζω δεν εχει και πολυ σημασια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι οι θερμοκρασιες σου ειναι λογικες με την μανισια ψυκτρα που εχεις.

Με την μανισια ειχα:

39 idle

55 full load

Τελικα πηρα αυτην την ψυκτρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650556&u=THERMALTAKE-CL-P0114-01-BIGTYPHOON-120 και εχω:

33 idle

45 full load

Παντως ο επεξεργαστης για 65 ευρω ειναι ομολογουμενως τερατακι!:-D

Στις μνήμες βάλε εσυ manual τα timings και την ταχύτητα, έχει μπόλικες επιλογές η μητρική σου. Κάθε cpu έχει διαφορετικό VID, έχω δει athlon II x3 με 1.4V εως και 1.225V που έχει εμένα π.χ Με λίγο OC και 1.45V πάνε γύρω στα 3.5-3.7 GHz. Εμένα με την CM 212 Plus με OC στα 3,1G @ 1.15V έχει 25°C IDLE, και 40°C. Έχει πολλές ψύκτρες ανάλογα και πόσα θες να δώσεις. Τώρα είναι μεγάλη "μαεστρία" να 'χεις cpu με 65€ και να πάρεις ψύκτρα με 60€!!! Πάρε μια που να μπαίνει και σε LGA1156/1366. Εγώ την CM 212 Plus την πήρα απο πλαίσιο 20€ στο site δεν την έχει επειδή έχουν λίγες. Κόψε καμιά βόλτα να δεις αμα παίζει τίποτα. Στα 20-25€ δύσκολα θα βρεις πιο καλή.

Στις μνήμες βάλε εσυ manual τα timings και την ταχύτητα, έχει μπόλικες επιλογές η μητρική σου. Κάθε cpu έχει διαφορετικό VID, έχω δει athlon II x3 με 1.4V εως και 1.225V που έχει εμένα π.χ Με λίγο OC και 1.45V πάνε γύρω στα 3.5-3.7 GHz. Εμένα με την CM 212 Plus με OC στα 3,1G @ 1.15V έχει 25°C IDLE, και 40°C. Έχει πολλές ψύκτρες ανάλογα και πόσα θες να δώσεις. Τώρα είναι μεγάλη "μαεστρία" να 'χεις cpu με 65€ και να πάρεις ψύκτρα με 60€!!! Πάρε μια που να μπαίνει και σε LGA1156/1366. Εγώ την CM 212 Plus την πήρα απο πλαίσιο 20€ στο site δεν την έχει επειδή έχουν λίγες. Κόψε καμιά βόλτα να δεις αμα παίζει τίποτα. Στα 20-25€ δύσκολα θα βρεις πιο καλή.

Δικιο εχεις.Απλα το προβλημα ειναι οτι το πιο κοντινο Πλαισιο(Λαρισα) ειναι 80 χλμ απο το χωριο μου οποτε δεν αξιζει να παω,οτι παραγγελνω απο το νετ :-) .Εχω παραγγηλει τη spire που ειχες προτεινει.Να δουμε τι λεει.Η Asrock αργει να κανει boot,με την Asus που ειχα με το που το ανοιγα σε 2 sec εκανε το μπιπ και φορτωνε τα win.Τωρα κανει 10 sec και.

Η Asrock αργει να κανει boot,με την Asus που ειχα με το που το ανοιγα σε 2 sec εκανε το μπιπ και φορτωνε τα win.Τωρα κανει 10 sec και.

Είναι μεγάλη ευλογία το boot time της Asrock. Στα 10 δευτερόλεπτα μπορείς να κάνεις βουδιστικό διαλογισμό μέχρι να γίνεις ζεν μάστερ με την καθημερινή επανάληψη.

Είναι μεγάλη ευλογία το boot time της Asrock. Στα 10 δευτερόλεπτα μπορείς να κάνεις βουδιστικό διαλογισμό μέχρι να γίνεις ζεν μάστερ με την καθημερινή επανάληψη.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλο,πολυ καλο.

δεν βάζεται τιποτα 3dmark και τα γνωστα άλλα προγράμματα να δούμε ποσο κάλα ειναι με το ξεκλείδωτο πυρηνα

Υπάρχουν αρκετά benches στις πρώτες σελίδες...

Να και το δικό μου από τη σελίδα 11 του thread:

vpxd81.png

να και ο δικός μου :lol::lol: Λίγο clockaρισμένος :devil:

max 58 βαθμούς min 38

με m/b msi 785GM-E65

και Cooler ninja 2b

testcg.th.png

Μια χαρα εισαι:-D. Εγω προσπαθησα λιγο με τις μνημες πειραξα τα timmings και τις εβαλα 1600 απο 1066 που τις εβλεπε αλλα δεν εκανε boot.

δεν βάζεται τιποτα 3dmark και τα γνωστα άλλα προγράμματα να δούμε ποσο κάλα ειναι με το ξεκλείδωτο πυρηνα

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=3562

Μπορεις να δεις ενα Ελληνικο Review εδωω..

Μια χαρα εισαι:-D. Εγω προσπαθησα λιγο με τις μνημες πειραξα τα timmings και τις εβαλα 1600 απο 1066 που τις εβλεπε αλλα δεν εκανε boot.

και εγώ δεν τα καταφέρνω με τα timmings.τις κατεβασα σε 1066 με 6αρια timming:rolleyes:

Επειδη με overclock δεν ασχοληθηκα ποτε αλλα ετσι πληροφοριακα,εχω καταλαβει οτι multiplier x fsb=Mhg.Οταν ανεβαζω το fsb πρεπει να ανεβασω και το Vcore?Επισης η μητρικη μου λεει οτι υποστηριζει 1600 oc.Λογικα οταν κανεις oc σε μνημες θελουν και volt,ετσι δεν ειναι.Μπορει να σας ακουγονται γελοιες οι ερωτησεις αλλα αν δεν εχεις ασχοληθει ποτε δεν μπορεις να ξερεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...