Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Για να δεις θερμοκρασια δεν υπαρχει κανενας τροπος?

Το Tcase συνεχίζει να λειτουργεί. Από πειράματα που έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο με 5 μητρικές, αυτό είναι ακριβές και είναι το μόνο που χρειαζόμαστε.

Εξ άλλου και η Intel και η AMD τα θερμοκρασιακά χαρακτηριστικά για τους επεξεργαστές τους τα δίνουν για τη θερμοκρασία κελύφους.

Εν πάση περιπτώσει, έχω διαπιστώσει ότι όταν λειτουργεί η ένδειξη των πυρήνων Tcore, δείχνει από 5 έως 9 βαθμούς λιγότερο από το Tcase ανάλογα σε ποια θερμοκρασία είμαστε. Περίεργο ε;

Άμα θέλεις, αποσύνδεσε προσωρινά το ACC και έχοντας ένα πρόγραμμα που στρεσάρει τον επεξεργαστή, παρακολούθησε τη διαφορά αυτών των δύο στο φάσμα από 30 έως 60 βαθμούς Tcase (αν καταφέρεις να τους φτάσεις :P).

Όταν μετά θα ξαναβάλεις το ACC και δεν θα έχεις πια ένδειξη στους πυρήνες θα ξέρεις πόσο θα έδειχνε βλέποντας την εξωτερική ένδειξη.

Γενικά (για AMD), όταν έχεις υπεροδηγήσει στο όριο τον επεξεργαστή τα προβλήματα αστάθειας ξεκινάνε πάνω από τους 60 βαθμούς Tcase.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα μου ήρθε απο το eshop ο AMD ATHLON II X3 αλλά είναι CADAC. τους είπα να τηλεφωνήσουν στην αποθήκη για να ρωτήσουν αν έχουν την σειρά CACYC, αλλά δεν είχαν οπότε πήρα τον CADAC. Ακομα δεν δοκίμασα να ανοίξω τον 4ο πυρήνα. Δεν νομίζω να ανοίξει αλλά θα το προσπαθήσω αυριο να δω τι θα γίνει. Υπάρχει περίπτωση να καεί ή απλά θα τον επαναφέρω στους 3 πυρήνες και θα δουλεύει κανονικά πάλι??

Σήμερα μου ήρθε απο το eshop ο AMD ATHLON II X3 αλλά είναι CADAC. τους είπα να τηλεφωνήσουν στην αποθήκη για να ρωτήσουν αν έχουν την σειρά CACYC, αλλά δεν είχαν οπότε πήρα τον CADAC. Ακομα δεν δοκίμασα να ανοίξω τον 4ο πυρήνα. Δεν νομίζω να ανοίξει αλλά θα το προσπαθήσω αυριο να δω τι θα γίνει. Υπάρχει περίπτωση να καεί ή απλά θα τον επαναφέρω στους 3 πυρήνες και θα δουλεύει κανονικά πάλι??

Αρε 50EuroUser τι μας εκανες.Μας εβαλες να αγορασουμε ολοι Athlon iix3:lol: Πλακα κανω φυσικα.Φιλε απο τη στιγμη που ειναι CADAC πολυ δυσκολο το βλεπω για ξεκλειδωμα.Δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.Αν δεν ξεκλειδωσει, τον κρατας για x3.Μια χαρα θα ειναι.Το κουτι τι χρωμα ειναι?Σε ρωταω γιατι και εγω πηρα Athlon iix3 απο eshop και ειναι CACYC.Εσενα πως σου ετυχε CADAC?

Αρε 50EuroUser τι μας εκανες.Μας εβαλες να αγορασουμε ολοι Athlon iix3:lol: Πλακα κανω φυσικα.Φιλε απο τη στιγμη που ειναι CADAC πολυ δυσκολο το βλεπω για ξεκλειδωμα.Δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.Αν δεν ξεκλειδωσει, τον κρατας για x3.Μια χαρα θα ειναι.Το κουτι τι χρωμα ειναι?Σε ρωταω γιατι και εγω πηρα Athlon iix3 απο eshop και ειναι CACYC.Εσενα πως σου ετυχε CADAC?

To κουτί ήρθε πράσινο μονόχρομο οπότε περίμενα να είναι CACYC αλλα....

Εσύ πότε τον πήρες από το eshop και σου ήρθε CACYC?? Υποτίθεται ότι πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και ρώτησε αν έχει τη συγκεκριμένη σειρά και μου είπε πως μόνο αυτής της σειράς έχουν!! Δεν κρατήθηκα να ψάξω και αλλού, είχα όλο το hardwear 10 μέρες τώρα οπότε το πήρα και το έστησα! Τουλάχιστον να ανοίξει η L3...

To κουτί ήρθε πράσινο μονόχρομο οπότε περίμενα να είναι CACYC αλλα....

Εσύ πότε τον πήρες από το eshop και σου ήρθε CACYC?? Υποτίθεται ότι πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και ρώτησε αν έχει τη συγκεκριμένη σειρά και μου είπε πως μόνο αυτής της σειράς έχουν!! Δεν κρατήθηκα να ψάξω και αλλού, είχα όλο το hardwear 10 μέρες τώρα οπότε το πήρα και το έστησα! Τουλάχιστον να ανοίξει η L3...

Και το δικο μου το κουτι πρασινο μονοχρωμο ειναι.Τον πηρα την τεταρτη.Σε καταλαβαινω,και εγω περιμενω 4 μερες τωρα να μου ερθει η μητρικη και οι μνημες για να δοκιμασω.Μητρικη και μνημες ποιες εχεις?

Και το δικο μου το κουτι πρασινο μονοχρωμο ειναι.Τον πηρα την τεταρτη.Σε καταλαβαινω,και εγω περιμενω 4 μερες τωρα να μου ερθει η μητρικη και οι μνημες για να δοκιμασω.Μητρικη και μνημες ποιες εχεις?

2GB ram kingston στα 1333 (μαλλον θα βάλω αλλα 2GB) και μητρική την GIGABYTE 770TA-UD3. Αφού εσύ βρίκες CACYC τότε παπαριές μου λεγανε ότι δεν έχουν αυτής της σειράς ή μήπως δεν μπήκαν στον κόπο να ψάξουν. Ε και γω δεν άντεξα... ήδη έχει μπει πάνω και δουλεύει. Πάντος ο σκληρός μου (WD BLACK CAVIAR 750GB) κάνει αρκετό γκρ γκρ όταν διαβάζει και γράφει! Είναι νορμάλ?

2GB ram kingston στα 1333 (μαλλον θα βάλω αλλα 2GB) και μητρική την GIGABYTE 770TA-UD3. Αφού εσύ βρίκες CACYC τότε παπαριές μου λεγανε ότι δεν έχουν αυτής της σειράς ή μήπως δεν μπήκαν στον κόπο να ψάξουν. Ε και γω δεν άντεξα... ήδη έχει μπει πάνω και δουλεύει. Πάντος ο σκληρός μου (WD BLACK CAVIAR 750GB) κάνει αρκετό γκρ γκρ όταν διαβάζει και γράφει! Είναι νορμάλ?

Εγω τον παραγειλα και μου ηρθε στο eshop point Καρδιτσα.Οταν πηγα του ειχα πει εκει του υπευθυνου να μου τον δειξει(για να δω αν γραφει CACYC).Αλλιως δεν ειχα σκοπο να τον παρω :lol:.Τεσπα,ο σκληρος σου δεν εχει τιποτα.Και ο δικος μου ο Seagate ετσι κανει.:-)

πριν απο βδομαδα πήρα και γω τον 1ο μου black και έκανα την εξής κλασική πατέντα

λαστιχάκι από φάκελο αρχειοθέτησης, τέντωμα ανάμεσα στις τρύπες στήριξης και τοποθέτηση του σκληρού πάνω τους :P

ησυχία.....

πριν απο βδομαδα πήρα και γω τον 1ο μου black και έκανα την εξής κλασική πατέντα

λαστιχάκι από φάκελο αρχειοθέτησης, τέντωμα ανάμεσα στις τρύπες στήριξης και τοποθέτηση του σκληρού πάνω τους :P

ησυχία.....

Πολύ καλή ιδέα!!!! Σήμερα κιόλας θα το δοκιμάσω. Να φαντασώ ότι το βάζεις σε θέση 3,5" για να έχει "αέρα" από τα πλάγια έτσι?? Γενικά το μηχάνημα είναι αθόρυβο αλλά αυτός ο σκληρός κάνει αισθητή την παρουσία του.

ρε παιδια εχω προβλημα να ενεργοποιήσω το AMD cool and quite του 435 στα xp

στα windows 7 δουλευει κανονικα. Καμια ιδεα;

Θέλεις driver από το site της amd.

:-)

http://support.amd.com/us/Pages/dynamicDetails.aspx?ListID=c5cd2c08-1432-4756-aafa-4d9dc646342f&ItemID=173&lang=us

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...