Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οποτε αλλαζω τις ρυθμισεις στο bios για να αναγνωριζει τον 4o επεξεργαστη κ τισ σωζω μολις κανω ρεσταρτ τπτ ουτε καν στο bios den μπαινει κ χρειαζεται ν βγαλω την μπαταρια της μητρικης για να φορτωθουν οι αρχικες ρυθμισεις πλεον το πηρα αποφαση θα μεινω με 3 πυρηνες. η μητρικη μ εχει bios 1.5

θα σου κανω παρεα κι εγω τελικα με 3 πυρηνες!! μπορει να ξεκλειδωνει μεν, αλλα δημιουργει προβληματα στο συστημα! κολλαει-σερνεται, χανει αερο, χαλαει γραφικα...!

δεν πειραζει γιατι και σαν τριπυρηνος ειναι αστερακι!!

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήρα τα γνωστά και εγώ..:-D

Με ACC-Auto/1 core έχω L3..(και φαίνεται σαν Χ4).

Mε ΑCC-Auto/2 cores έχω L3..(και φαίνεται σαν Χ4).

Με ΑCC-Auto/3 cores ..Μπάλες..(δεν ανοίγει καν).

Με ΑCC-Auto/All cores ..Μπάλες..(δεν ανοίγει καν).

Mobo αυτή...η οποία σπέρνει από επιλογές..:-D

http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=M3A785GMH/128M

Δημοσ.
Athlon 2 x3 425 και msi 770-c45 με bios 1.4

δουλεψε και σε μενα...:-D:-D:-D

για τα temps που διαβασα,στο everest δειχνει cpu temp,τα cores 0

Και δω μια απταιδια

Athlon 2 x3 425 Cacyc (κατευθείαν από Πλαίσιο) και msi 770-c45 με bios 1.61

Ξεκλείδωσε με το καλήμερα o 4ος πυρήνας και η L3cache. Απολύτως σταθερός με Prime95 και τώρα χρονισμένος στα 3GHz με stock ψήκτρα και θερμοκρασία idle 38-40°C

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται να παίζει το Active Phase Switching, ακόμα και πριν πειράξω τπτ! Τα LED μένουν μονίμως αναμμένα...:-(

Εσένα σου δουλεύουν κανονικά?

Δημοσ.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται να παίζει το Active Phase Switching, ακόμα και πριν πειράξω τπτ! Τα LED μένουν μονίμως αναμμένα...:-(

Σε μια παρόμοια MSI με το 785G που έχω. το Active Phase Switching δουλεύει. Τόσο καιρό δεν το είχα ενεργοποιήσει γιατί ξεκλείδωσα τον Χ3 720 και τον υπεροδηγούσα στα 3.4 GHz, οπότε είπα να μη διακινδυνεύσω τη σταθερότητα του συστήματος.

Τελικά μια χαρά σταθερό είναι κι έτσι, μάλιστα ενεργοποίησα και το Cool'n'Quiet. Το πιο κρύο σημείο του κουτιού τώρα είναι στην περιοχή του επεξεργαστή :-D

Έχεις ενεργοποιήσει το Active Phase Switching στο BIOS ε;

Δημοσ.

Ναι

Βέβαια δε το χει με αυτο το ονομα. Το λέει κάπως σαν "Green Power". Το έχω βαλει στο Auto και το Cool'n'Quiet είναι στο Enable

Το cool'n'quiet δουλεύει κανονικά. Ρίχνει τον πολλαπλασιαστή και την τάση όταν δεν υπάρχει φορτίο.

Δημοσ.
Ναι

Βέβαια δε το χει με αυτο το ονομα. Το λέει κάπως σαν "Green Power". Το έχω βαλει στο Auto και το Cool'n'Quiet είναι στο Enable

Το cool'n'quiet δουλεύει κανονικά. Ρίχνει τον πολλαπλασιαστή και την τάση όταν δεν υπάρχει φορτίο.

Φίλε το τελευταίο της MSI 770-C45 ειναι το 1.4! πως έχεις το 1.61 ;;

http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1812

Δημοσ.
Ο παλιος CACYC AC0938FPMW που ειχα δεν ανοιξε..:P

Ο νεος CACYC AC0939FPMW successfully Unlocked..:-D

(εχουν και διαφορετικό κουτι)

Ψηλέ απο που τον αγόρασες τον "νέο";

Δημοσ.

Φιλε και εγω εχω αυτον (CACYC AC0938FPMW)

και δεν μου ανοιξε.Παιζει να ανοιξει ο 939??

Μαλλον θα παρω εναν να τον δοκιμασω κι' εγω..

Δημοσ.
Φίλε το τελευταίο της MSI 770-C45 ειναι το 1.4! πως έχεις το 1.61 ;;

http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1812

φιλε το τελευταιο bios π εχει βγει ειναι το 1.50 π βγαζει κ το msi update

εχει βγει πριν κατι μερες κ το 1.61 αλλα νομιζω ειναι beta

κοιτα εδω

http://msi-forum.de/index.php?page=Thread&threadID=93941

Δημοσ.
οι θεμοκρασιες μετα το ξεκλειδωμα είναι καλες??? ή εχουν αυξηθεί σημαντικά???

Γενικα θερμοκρασιες μετα το ξεκλειδωμα δεν μπορεις να δεις με τα γνωστα εργαλεια CoreTemp/RealTemp.

To Utility της Ashrock λεει οτι εχει ~55 σε Load (Prime/Small FFts)..και επιβεβαιώνετε και με την αφη..:-D (Παντα ξεκλειδοτος@Stock με την Stock Ψήκτρα).

Φιλε και εγω εχω αυτον (CACYC AC0938FPMW)

και δεν μου ανοιξε.Παιζει να ανοιξει ο 939??

Μαλλον θα παρω εναν να τον δοκιμασω κι' εγω..

Αυτο δεν μπορω να στο πω εγω.

Αρχικα δοκιμαζεις BIOS update..(Που απο οτι διαβαζω δεν δοκιμασες ακομα??)..και μετα βλεπεις.

Γιατι 938 ηταν και του 50EuroUser.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...