Alxnks Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μην το γελας καθολου...ακριβως γι αυτο ειναι. εχω δει βιντεακια σχετικα απο εξωτερικο να συμβαινει κατα τα αλλα...διπλωμενο πιανει ελαχιστο χωρο...λιγοτερο την παλαμη σου ισως
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ναι λιγοτερο απο τη παλαμη μου αυτο, αλλη μια παλαμη τα τρια κουτακια για ανταλλακτικες λαμπες και ασφαλειες, αλλες 3 παλαμες το φαρμακειο, αλλες 5 παλαμες το πυροσβεστηρας, μερικες ακομα ο γρυλος.... Και στο τελος θα θες να πας κανα ταξιδι και θα αναρωτιεσαι πού πηγε το πορτ μπαγκαζ Τεσπα, αν καποιος θελει να συμπληρωσει κατι που παραβλεψαμε, καλοδεχουμενο. Οπως επισης και να σχολιασει οτιδηποτε.
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 [...] εχω δει βιντεακια σχετικα απο εξωτερικο να συμβαινει [...] ΟΚ, λέω κι εγώ.
IMAndreas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Σόρρυ ρε παιδιά αλλά που κάνουν τέτοιους εξονυχιστικούς ελέγχους? Εμένα μια φορά με σταματάνε και με ρωτάνε "έχεις δίπλωμα" λέω εγώ "βεβαίως και πάω να βγάλω το πορτοφόλι για να το δείξω και πριν προλάβω καν να ανοίξω το φερμουάρ μου λέει "ωραία, φύγε" ναι ρε συ εννοειται, σιγα μην φτιαξεις και καινουριο σκελετο+τζαμια για να τα εχεις στο αμαξι! και επισης σιγα μην κουβαλανε και τα καταλληλα οργανα να μετρανε τους βαθμους των τζαμιων κτλ πάντως άμα θέλουν να σε γράψουν σε γράφουν εκεί που δεν το περιμένεις..... πχ σου ζητάει να τους δείξεις και το άλλο ζευγάρι, ωραία μέχρι εκεί του το δείχνεις....άμα σου ζητήσει και το χαρτάκι που αναγράφουν πόσους βαθμούς έχουν και το χαρτάκι των τωρινών σου γυαλιών τι θα κάνεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Βασικα δεν μπορει να στο ρωτησει αυτο, γιατι δεν αποδεικνυεται με καποιον τροπο οτι οντως το χαρτακι που θα δωσεις αντιστοιχει στους βαθμους των κρυσταλλων των γυαλιων που εδειξες...
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 αν φορας γυαλια (η εστω φακους) πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει εξτρα ζευγαρι στο αυτοκινητο. Aυτό ισχύει μόνο για τη περίπτωση που διευκρινίζεται στο δίπλωμα.(Όταν έχεις κάνει εξέταση με τα γυαλιά στην οδήγηση) Μπορείς κάλιστα να πείς πως τα γυαλιά που φοράς είναι αντιθαμβωτικά και όχι μυωπίας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ακυρο, αλλα Fiat Grande Punto 1.4 απλό 5θυρο. Χρωματακι: Κατασπρο. Τετοιο: Αντικατεστησε ενα τετοιο: (σε ασπρο)
Alxnks Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Aυτό ισχύει μόνο για τη περίπτωση που διευκρινίζεται στο δίπλωμα.(Όταν έχεις κάνει εξέταση με τα γυαλιά στην οδήγηση) Μπορείς κάλιστα να πείς πως τα γυαλιά που φοράς είναι αντιθαμβωτικά και όχι μυωπίας. εχεις δικιο στο οτι πρεπει να διευκρινιζεται στο διπλωμα, αλλα κανεις λαθος στο οτι το εαν θα αναφερεται η οχι στο διπλωμα, εξαρταται απο το εαν εδωσες με γυαλια η οχι στην οδηγηση... πιστευω οτι κι εσυ οπως κι ολοι μας, για να πας για διπλωμα (για να βγαλεις καρτελλα δηλαδη), περασες πρωτα απο γιατρους κι αρα κι απο οφθαλμιατρο. απο αυτου τη γνωματευση λοιπον εξαρταται το εαν θα γραφτει στο διπλωμα οδηγηση με γυαλια η οχι και οχι απο το εαν την ημερα της εξετασης πηγες με γυαλια, φακους κτλ. ΥΓ. κι αν γραφτει στο διπλωμα σου οδηγηση με γυαλια (ειτε ολογραφως ειτε με εναν κωδικο που εβαζαν απο ενα σημειο και μετα και την πατουσαν πολλοι νομιζοντας οτι δεν τους εχουν γραψει οδηγηση με γυαλια), για να αφαιρεθει πρεπει να περασεις απο δευτεροβαθμια επιτροπη κτλ. γι αυτο κι εγω δεν εχω ασχοληθει με το θεμα μετα το λειζερ (συν παραβολα για νεο διπλωμα κτλ...ποιος ο λογος; ).
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Aπαραίτητα: Καλώδια μπαταρίας. (μία φορά θα τα χρειαστείς, και θα είναι στην μέση του πουθενά - μεσάνυχτα). Γυαλιά ηλίου. (ούτε εγώ τα γουστάρω, αλλά ταξίδι στο λιοπύρι δίχως αυτά δεν ξανακάνω) Χάρτης. (Αθηνών και πάσης Ελλάδος). Ζακέτες. (κατά προτίμηση 2). Καπότες. (κατά προτίμηση 2). Παναντόλ εξτρά αναβράζοντα. (όσα περισσότερα, τόσο καλύτερα). Κιθάρα. (κατά προτίμηση 1). Καδρώνι. (για ευνόητους λόγους, αν και ένα μπουζόκλειδο αρκεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση ή να σε βάλει στην χειρότερη). Προαιρετικά: Ένα μαγιό. (αν είναι βράδυ - ερημιά -την πέφτεις και γυμνός). Μία πετσέτα. (γιατί μασάνε οι ανδρειωμένοι). Ένα βιβλίο-εφημερίδα-PSP (για την κίνηση και την μία μέρα που θα μείνεις από βενζίνη).
million_voices Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ιταλος? καλα μαμα τα χαρτια και τα ρεστα και φορτωσε το με πληρες σετ εργαλειων,ανταλλακτικων :p και οπου βλεπεις Mazda 2 ξερεις,alarm στην ακρη,να θελω να τσεκαρω το κινητο μου,να μου ρθε ξαφνικα περιοδος κλπ κλπ :p:p:p καλοριζικο,καλοταξιδο μαν
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ξερεις το καημενο το προηγουμενο το φιατακι (το Tipo), μπορει να ετριζε μεχρι αηδιας, μπορει οι ηλεκτρικες κλειδαριες να χαλαγαν με συχνοτητα μια καθε 2 χρονια, μπορει μπορει μπορει.... αλλα ποτε δε με ειχε αφησει Και σ αυτο βλεπω ηδη μια "απροθυμια" στις κλειδαριες, αλλα τουλαχιστον δεν τριζει Τελος, αν μου εβρισκες εσυ Mazda 2 σε κατασταση αγρατζουνιστο μεσα εξω, λες και μολις βγηκε απο το εργοστασιο, με μια καμμενη λαμπα (), 5θυρο, με 35000km και 7χιλιαρικα... ...ΔΕ θα το επαιρνα γιατι ειναι πολυ μικρο/στριμοκWλο Thanks ρε συ, αντε να δουμε πως θα βγει.
million_voices Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 @@ στριμωκολο ειναι,τα ειχα δει ολα,ετσι νομιζεις λογω design ψησου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345764
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 offtopic: Eν ετει 2010 υπαρχουν ακομα οι προκαταληψεις του κλασσικου του Ελληνα της δεκαετιας του 80 που επαιρνε με το ζορι ενα fiataki και του ηταν αγνωστη η λεξη σερβις. Οταν το κακομοιρο φθηνιαρικο φιατακι αρχισε να βγαζει προβληματα τοτε ο κλασσικος ο Ελληνας του 80, φορτωνε τα παντα στην εταιρεια. Επειδη ομως απο τοτε συμπληρωνουμε 2-3 10ετιες σχεδον: Α. Ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν κανει αλματα την τελευταια 10ετια και ειναι παραλογο να μιλαμε για αναξιοπιστα αμαξια μιας εταιρειας. Ολες οι εταιρειες ειναι αξιοπιστες και ολες ανακαλουν προβληματικες παρτιδες, καθως τα ελατωματα ειναι αδυνατον να αποφευχθουν ακομα και στις καλυτερες οικογενειες. Ειτε Γερμανικες, ειτε Ιαπωνικες, ειτε Ιταλογαλλικες. Οποιοι συνεχιζουν για μενα να χουν την πεποιθηση οτι μια χωρα βγαζει καλυτερα αμαξια απο μια αλλη χωρα, τους θεωρω φαν της ραδιοαρβυλας και του "σουπα μουπες, ο μπατζανακης της αδερφης μου ειπε ετσι κλπ", χωρις τεκμηριωμενες αποψεις. Β. Ο ομιλος Φιατ συγκεκριμενα την τελευταια 2ετια εχει κανει εξαιρετικα βηματα που μονο ενας προκατειλημενος εναντιον της, δεν μπορει να διακρινει. Οσο για τα Ιαπωνικα δε, οποτε διαβαζω γνωμες μερικων νομιζω οτι περιγραφουν ενα αμαξι με τεχνικα χαρακτηριστικα Ferrari, ανεσεις Mercedes, δυνατοτητες Airbus και after sales με υπηρεσιες 5στερου ξενοδοχειου και αξιοπιστια Ελβετικης τραπεζας σε τιμη ενοικιαζομενης καλυβας. Και την 8η μερα κατα τας γραφας, ο Θεος επλασε τον Ιαπωνα... Τελος το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι υπαρχουν γκρουπ στα οποια υφισταται και Ιαπωνικη αλλα και Γερμανικη εταιρεια. Αλλα αν γινει συγκριση αναμεσα στα δυο αμαξια ειμαι βεβαιος οτι εδω μεσα θα βρεθουν πολλοι να δηλωσουν μετα βεβαιοτητος οτι το Ιαπωνικο ειναι πολυ καλυτερο αμαξι, παρα το γεγονος οτι μπορει τα 2 αμαξια να εχουν πολλα κοινα οπως πχ μοτερ... ΥΓ. Με τα παραπανω δεν αναφερομαι σε εσενα million voices, αλλα σε μια γενικοτερη κατασταση που βλεπω σε αυτο το section. Σε καθε τοπικ τα ιδια και τα ιδια, ακομα κι αν δεν αφορα τετοιου ειδους συζητησεις (οπως το παρον). To κακο ειναι οτι οταν επικρατει μια (λαθος) αποψη σε ενα φορουμ υπαρχουν ασχετοι που τεινουν να την ασπαστουν και να οδηγηθουν σε λαθος αγορα για τις αναγκες τους. Ας προσεχαν βεβαια αφου λαμβανουν υποψιν το μακρυ και το κοντο του καθενος, αλλα τεσπα.
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Καλοτάξιδο και ατρακάριστο Γιώργο! Μη ξεχάσεις να του βάλεις αρωματάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.