ColdFusion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ναι κομπλε φαινεται να ειναι! (Υψηλες θερμοκρασιες?? Καθε αλλο)Απλα για καποιο λογο, καθε Χ δευτερολεπτα το OCCT δε χρησιμοποιουσε 100% τον επεξεργαστη σου με αποτελεσμα να πεφτει η θερμοκρασια και να μη γινεται σωστα το τεστ. θα τον αφησω καμια βδομαδα να ηρεμήσει και μετα θα τον ανεβασω να δω μεχρι που παει..Τωρα τι γινεται με το occp τι να πω !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειναι... γατί για να χρειαζεται περιοδο ηρεμιας Τι 2 λεπτα τον αφησεις τι 3 χρονια, το ιδιο και το αυτο ειναι (μονη διαφορά που ισως παιζει ρολο σε τοσο βαθος χρονου: η σκονη).
ColdFusion Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειναι... γατί για να χρειαζεται περιοδο ηρεμιας Τι 2 λεπτα τον αφησεις τι 3 χρονια, το ιδιο και το αυτο ειναι (μονη διαφορά που ισως παιζει ρολο σε τοσο βαθος χρονου: η σκονη). οκ αντε να δουμε !
ColdFusion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω τι γίνεται αλλα κάτι δεν παει καλά με τον επεξεργαστή ,μιας και μερικές φορες ενω ανοίγω το pc δεν ξεκινάει καν και χρειάζεται επανεκκίνηση ενω το ξεκιναω με default settings απο bios.Eβαλα και τον προηγουμενο επεξεργαστη τον 720 και ολα λειτουργουσαν μια χαρα δεν ξερω τι γινεται καμια γνωμη?
nikos21aek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Βασικά τον έχεις ματιάσει. Κάνε ένα reset τη μητρική και βάλτον ήρεμα και ωραία χωρίς αρνητικές σκέψεις.
ColdFusion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Βασικά τον έχεις ματιάσει. Κάνε ένα reset τη μητρική και βάλτον ήρεμα και ωραία χωρίς αρνητικές σκέψεις. λες ρε συ να του ρίξω ενα ξεμάτιασμα
ColdFusion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 θέλω τη βοήθεια σας γιατι μου 'χει σπάσει τα νευρα η κατατασταση.Το πρόβλημα με το boot λυθηκε και ο υπολογιστης λειτουργει μια χαρα αν ομως προσπαθησω να τον clockaro εστω και λιγο παρολο που ειναι stable με το prime95 και με το occt μετα δεν κανει boot με τιποτα Ξεκιναει και τα funs ακουγουνται σαν να δίνουν παραπανω στροφες παταω reset 2 φορες και μετα στρώνει.... Εχει κανεις καμια γνωμη η τον ιδιο επεξεργαστη να παρω μια ιδεα τι παιζει?
grimpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δίνεις volts και εάν ναι πόσα; Αν έχεις πρόχειρο κάποιο άλλο τροφοδοτικό, ποιο ισχυρό από το Fusion στα Amps, θα ήταν ενδιαφέρον να το έβαζες επάνω και να δοκίμαζες. Δεν είναι θέμα CPU να ξέρεις. Επίσης, καλύτερα να κάνεις τις δοκιμές σου, έξω από το κουτί και με ένα dimm επάνω στο board, μέχρι να βρεις την άκρη.
ColdFusion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Αν κατάλαβα καλα μου λες οτι δεν μου φτάνει το ρευμα !Δυστυχώς δεν εχω αλλο τροφοδοτικό αλλα δεν νομιζω οτι οφείλεται αυτο μιας και εκανα μια αλλαγη με την παλια cpu και ολα δουλευαν τελεια.Θα δοκιμασω και με ενα dimm να δω τι γινεται! απο εδω http://www.thermaltake.outervision.com/Powerθα βγαλω καμια ακρη για την καταναλωση?
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Με αρκετό σφάλμα όμως. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα: System Load Capacitor Aging
ColdFusion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον συμβαινει εξης : σε default settings οπως ειπα και πριν ολα λειτουργο υν κανονικα και μεσω του everest βλεπω κανονικα θερμοκρασιες αν κανω overoclocking περναει ολα τα τεστ αλλα κανω reboot den ξεκιναει παρα μονο αν πατησω restart 2 φορες και στο everest μου δειχνει θερμοκρασια 0 η 8 βαθμους κελσιου
ColdFusion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω τι παιζει αλλα τα χω παρει πολυ ασχημα αν ηξερα οτι θα ειχα τετοια προβλημα θα κρατουσα τη παλια cpu!
grimpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πέρνα το τελευταίο BIOS, 1.40, που υποστηρίζει τους C3, γυρνώντας την μητρική εννοείτε σε defaults με ένα BIOS Reset. Πρόβλημά ουσιαστικά ΔΕΝ έχεις γιατί κανένας δεν σου εγγυατε το θέμα Overclock, η CPU και το board παίζει άψογα οπως ανέφερες σε stock. Επίσης δεν έχεις αναφέρει λεπτομερώς τι ακριβώς πειράζεις στο BIOS. Ξεκίνα με το BIOS upgrade στο 1.40 μιας και σίγουρα υποστηρίζει καλύτερα τους quads λόγω αναβαθμισμένου Microcode. edit. Άκυρο για το BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.