Προς το περιεχόμενο

Windows 7 + Windows Live messenger. 2 παράθυρα στην taskbar

mistakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Έχω μια απορία. Έχω τα win7 64bit. έκανα εγκατάσταση κανονικά το windows live messenger. όταν ανοίγω το πρόγραμμα, στη taskbar όταν ακουμπάω το mouse μου βγάζει ότι έχει ανοιχτά 2 παράθυρα. το ένα δέιχνει κανονικά το παράθυρο του messenger και το άλλο δείχνει το avatar μου μόνο. Οποιοδήποτε κι αν κλείσω μου κλείνει και το πρόγραμμα.

Είναι φυσιολογικό αυτό ρε παιδιά? Το κάνει και σε σας? το έχετε ξαναδει? Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αφού ουσιαστικά στα 7 τα παράθυρα είναι groupped από μόνα τους, αλλά απλά μου φαίνεται περίεργο..

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως εχεις την προηγουμενη εκδοση του?Κατι αντιστοιχο εκανε και το συγκεκριμενο λυνοταν με αλλαγη του compatibility σε vista.Δοκιμασε το.

Δημοσ.
Γεια σας...

Έχω μια απορία. Έχω τα win7 64bit. έκανα εγκατάσταση κανονικά το windows live messenger. όταν ανοίγω το πρόγραμμα, στη taskbar όταν ακουμπάω το mouse μου βγάζει ότι έχει ανοιχτά 2 παράθυρα. το ένα δέιχνει κανονικά το παράθυρο του messenger και το άλλο δείχνει το avatar μου μόνο. Οποιοδήποτε κι αν κλείσω μου κλείνει και το πρόγραμμα.

Είναι φυσιολογικό αυτό ρε παιδιά? Το κάνει και σε σας? το έχετε ξαναδει? Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αφού ουσιαστικά στα 7 τα παράθυρα είναι groupped από μόνα τους, αλλά απλά μου φαίνεται περίεργο..

Έτσι γίνεται στα Windows 7... 'Όταν έχεις ανοιχτό το παράθυρο του messenger (εννοώ αυτό που φαίνεται η λίστα των επαφών σου) στην taskbar εμφανίζοντα 2 κουμπιά. Το ένα αντιστοιχεί στο παράθυρο που είναι ανοιχτό και το άλλο που δείχνει μόνο το avatar είναι απλά συμβολικό.. εννοεί ότι είσαι online.

Για να το αλλάξεις αυτό θα κάνεις δεξί κλικ στο shortcut του Windows live messenger και θα πας στο compatibility και θα επιλέξεις Windows Vista στο compatibility mode και θα σου συμπεριφέρεται όπως και στα άλλα windows ... με το εικονίδιο στο tray και τα κουμπιά στην taskbar όπως τα ξέρεις από παλιά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Συγγνώμη που ξέθαψα το τοπικ αυτο για να κανω την ερωτηση μου αλλα δεν βρήκα κατι άλλο σχετικό!

Σήμερα εβαλα τα windows 7, κ μέχρι τωρα ολα δουλευαν μια χαρα! εγκατεστησα το Windows Live Messenger, κ ενω εγκατασταθηκε μια χαρα, οταν παει να κανει log in μου βγαζει error, λεγωντας μου να ξαναcheckaρω τη συνδεση μου γιατι μαλλον δεν ειμαι συνδεμενος στο internet. Ενω φυσικα ειμαι συνδεμενος μια χαρα! ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα; Καμια ιδεα πως θα καταφερω να κάνω log in?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...