Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιατικα δώρα

sophitian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι γυναικες θελουν και λιγο τρυφεροτητα τι να κανω ...την τραβαω που την τραβαω σε ολα τα χειροτερα πρεπει καπως να την κανω να νιωθει οτι ειναι με ανθρωπο...υπηρχαν και brutal γκομενες στο παρελθον αλλα καποια στιγμη βαριεσαι να εχεις τις ιδιες αποψεις με την αλλη η να τραβαει ρεψιδια δυνατοτερα απο τα δικα σου ...

Nαι όντως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε κάποια φάση νομίζεις οτι η γκόμενα σου δεν είναι θηλυκού γένους. Πολύ Dyke καταστάσεις κι ευτυχώς τις έχω αφήσει πίσω προ πολλού. :-D

Δημοσ.
Nαι όντως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε κάποια φάση νομίζεις οτι η γκόμενα σου δεν είναι θηλυκού γένους. Πολύ Dyke καταστάσεις κι ευτυχώς τις έχω αφήσει πίσω προ πολλού. :-D

το μονο πολυ καλο με αυτες ομως ειναι τα τρελα outdoor (!) και οπου να ναι που με την αλλη δεν μπορω καν να τα φανταστω...:fear:

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, και δυστυχώς έχεις πέσει στην αναπόφευκτη λούπα της σύγκρισης.

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, εκτός ίσως από εντρύφηση σε outdoor δραστηριότητες. Με το μαλακό στην αρχή.

Υ.Γ.: τώρα έχει κάποιο νόημα η σκηνή στο σαλόνι. :lol:

Δημοσ.

δεν το πιασες ολικα το νοημα του αουτντορ το αουντορ τζαμπινγκ εννοω αλλα ειναι και το καμπινγκ μια δυσαρεστη εκπληξη που θα της φανερωσω το καλοκαιρι σαν απαντηση στο κλασσικο "που θα παμε???"..

Δημοσ.
δεν το πιασες ολικα το νοημα του αουτντορ το αουντορ τζαμπινγκ εννοω αλλα ειναι και το καμπινγκ μια δυσαρεστη εκπληξη που θα της φανερωσω το καλοκαιρι σαν απαντηση στο κλασσικο "που θα παμε???"..

Για περίμενε,εδώ σε έχω !

post-27579-129063040186_thumb.jpg

Δημοσ.
Αυτό:

Είναι τέλειο δώρο. Για κάποιον που πίνει καφέ και δεν έχει δυσανεξία στη λακτόζη.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Επειδή έπαιξε πολύ αυτό το μαραφέτι τις τελευταίες δύο μέρες εδώ στο insomnia, πέτυχα και διαφήμιση τώρα με πρωταγωνιστή τον Clooney κορίτσια, ουυυυυυυ!

Δημοσ.

Απο πότε δεν αρέσει στις ρομαντικές το αουτντόρ τζάμπινγκ? :confused: :confused:

Τα extreme (καταχρηστικά, αλλά έστω) sports αυτού του είδους νομίζω αρέσουν σε όλους (εντάξει..σχεδόν σε όλους)..εκτός κι αν είναι πολύ "μη μου άπτου - Βουγιουκλάκη style" η τύπισα.. :eek:

Μήπως μαζί με το οτι δεν το έχεις φανταστεί καν, δεν το έχεις προτείνει καν? :rolleyes:

Δημοσ.
Απο πότε δεν αρέσει στις ρομαντικές το αουτντόρ τζάμπινγκ? :confused: :confused:

Τα extreme (καταχρηστικά, αλλά έστω) sports αυτού του είδους νομίζω αρέσουν σε όλους (εντάξει..σχεδόν σε όλους)..εκτός κι αν είναι πολύ "μη μου άπτου - Βουγιουκλάκη style" η τύπισα.. :eek:

Μήπως μαζί με το οτι δεν το έχεις φανταστεί καν, δεν το έχεις προτείνει καν? :rolleyes:

λες ?????????????????θα δω ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω κάποιο design ραδιοφωνάκι αντίστοιχο του tivoli (νομίζω έτσι το λένε) αλλά σε ποιο λογική τιμή.. Έχετε κάτι στα υπόψη?

Edit: Να το Tivoli

online_bg.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...