Garnele Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αυτό: http://www1.nespresso.com/precom/accessories/demo/aeroccino/index.php?lang=enτρομερη συσκευη Είναι τέλειο δώρο. Για κάποιον που πίνει καφέ και δεν έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 οι γυναικες θελουν και λιγο τρυφεροτητα τι να κανω ...την τραβαω που την τραβαω σε ολα τα χειροτερα πρεπει καπως να την κανω να νιωθει οτι ειναι με ανθρωπο...υπηρχαν και brutal γκομενες στο παρελθον αλλα καποια στιγμη βαριεσαι να εχεις τις ιδιες αποψεις με την αλλη η να τραβαει ρεψιδια δυνατοτερα απο τα δικα σου ... Nαι όντως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε κάποια φάση νομίζεις οτι η γκόμενα σου δεν είναι θηλυκού γένους. Πολύ Dyke καταστάσεις κι ευτυχώς τις έχω αφήσει πίσω προ πολλού.
paschalia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μαζί με τα υπόλοιπα που έχω ήδη πει,θέλω και μια οθόνη για το τερατάκι μου. Ετούτη χάλασε .
blashyrkh+ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Nαι όντως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε κάποια φάση νομίζεις οτι η γκόμενα σου δεν είναι θηλυκού γένους. Πολύ Dyke καταστάσεις κι ευτυχώς τις έχω αφήσει πίσω προ πολλού. το μονο πολυ καλο με αυτες ομως ειναι τα τρελα outdoor (!) και οπου να ναι που με την αλλη δεν μπορω καν να τα φανταστω...
sugata Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, και δυστυχώς έχεις πέσει στην αναπόφευκτη λούπα της σύγκρισης. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, εκτός ίσως από εντρύφηση σε outdoor δραστηριότητες. Με το μαλακό στην αρχή. Υ.Γ.: τώρα έχει κάποιο νόημα η σκηνή στο σαλόνι.
blashyrkh+ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 δεν το πιασες ολικα το νοημα του αουτντορ το αουντορ τζαμπινγκ εννοω αλλα ειναι και το καμπινγκ μια δυσαρεστη εκπληξη που θα της φανερωσω το καλοκαιρι σαν απαντηση στο κλασσικο "που θα παμε???"..
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 δεν το πιασες ολικα το νοημα του αουτντορ το αουντορ τζαμπινγκ εννοω αλλα ειναι και το καμπινγκ μια δυσαρεστη εκπληξη που θα της φανερωσω το καλοκαιρι σαν απαντηση στο κλασσικο "που θα παμε???".. Για περίμενε,εδώ σε έχω !
slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αυτό: http://www1.nespresso.com/precom/accessories/demo/aeroccino/index.php?lang=enτρομερη συσκευη Είναι τέλειο δώρο. Για κάποιον που πίνει καφέ και δεν έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Επειδή έπαιξε πολύ αυτό το μαραφέτι τις τελευταίες δύο μέρες εδώ στο insomnia, πέτυχα και διαφήμιση τώρα με πρωταγωνιστή τον Clooney κορίτσια, ουυυυυυυ!
Kryptonite Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 δεν το πιασες ολικα το νοημα του αουτντορ το αουντορ τζαμπινγκ εννοω αλλα ειναι και το καμπινγκ μια δυσαρεστη εκπληξη που θα της φανερωσω το καλοκαιρι σαν απαντηση στο κλασσικο "που θα παμε???".. Απο πότε δεν αρέσει στις ρομαντικές το αουτντόρ τζάμπινγκ? :confused: Τα extreme (καταχρηστικά, αλλά έστω) sports αυτού του είδους νομίζω αρέσουν σε όλους (εντάξει..σχεδόν σε όλους)..εκτός κι αν είναι πολύ "μη μου άπτου - Βουγιουκλάκη style" η τύπισα.. Μήπως μαζί με το οτι δεν το έχεις φανταστεί καν, δεν το έχεις προτείνει καν?
blashyrkh+ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Απο πότε δεν αρέσει στις ρομαντικές το αουτντόρ τζάμπινγκ? :confused: Τα extreme (καταχρηστικά, αλλά έστω) sports αυτού του είδους νομίζω αρέσουν σε όλους (εντάξει..σχεδόν σε όλους)..εκτός κι αν είναι πολύ "μη μου άπτου - Βουγιουκλάκη style" η τύπισα.. Μήπως μαζί με το οτι δεν το έχεις φανταστεί καν, δεν το έχεις προτείνει καν? λες ?????????????????θα δω ...
GiorgosH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ψάχνω κάποιο design ραδιοφωνάκι αντίστοιχο του tivoli (νομίζω έτσι το λένε) αλλά σε ποιο λογική τιμή.. Έχετε κάτι στα υπόψη? Edit: Να το Tivoli
jason_rethymno Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ασχετο, φίλε το 1970 έκανες εγραφή??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.