Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιατικα δώρα

sophitian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τέτοιο δώρο θα κάνεις εκεί που ταιριάζει να κάνεις προφανώς.

Για παράδειγμα ναι, είναι επίσης κακό δώρο για το 13χρονο αδερφάκι σου, για τον ισοβίτη θείο σου, για τη γιαγιά σου που έχει αλτσχάιμερ ή για το φίλο σου που τον απέλυσαν και του έκαναν έξωση από το σπίτι.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και καμια φορά δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι έχει προγραμματίσει ο άλλος, σε γενικές γραμμές δεν έχεις καθόλου άδικο!

Δημοσ.

Διπλα στο μεγαλυτερο παραθυρο του σπιτιου μια αυτοσχεδια σκηνη εσωτερικου χωρου για μενα και το μωρο μου μονο για να κοιμομαστε και να "παιζουμε" μεσα (με πισσα σκοταδι στο σπιτι ) ενω αναβοσβηνουν τα λαμπακια το βραδυ απο τις γυρω πολυκατοικιες...

Δημοσ.

Το πρώτο μου λέει ότι θες να το δωρίσεις στην κοπέλα σου.

Το δεύτερο ότι η κοπέλα σου είναι γκρουπιέρισσα ή τζογαδόρισσα και θα το βρει καλό δώρο ?

(Αν πρόκειται για την κοπέλα σου δλδ,γιατί ακόμα δεν μας είπες για ποιόν προορίζονται οι προτάσεις.)

Δημοσ.
αν είναι να θυμώμαστε την αγάπη μας στον πλησίον μας μια-δυο φορα/ες το χρόνο τότε ας τα βράσω τα Χριστούγεννα

Γιατί, κάποιοι τη θυμούνται μόνο μια φορά το χρόνο, στις 14/2. Sounds legit.

Δημοσ.
Ταξιδάκι για Άμστερνταμ το Πάσχα

Και πριν λίγο έσκασε mail για πληρωμένα αεροπορικά για Άμστερνταμ το Δεκέμβρη.

Χουχ.

Δημοσ.
Και πριν λίγο έσκασε mail για πληρωμένα αεροπορικά για Άμστερνταμ το Δεκέμβρη.

Χουχ.

Μου θυμίζει bonus εγγραφής σε καζίνο.

Αν είναι γυναίκα θα στα φάει στο ταξίδι.:-D

Δημοσ.
Διπλα στο μεγαλυτερο παραθυρο του σπιτιου μια αυτοσχεδια σκηνη εσωτερικου χωρου για μενα και το μωρο μου μονο για να κοιμομαστε και να "παιζουμε" μεσα (με πισσα σκοταδι στο σπιτι ) ενω αναβοσβηνουν τα λαμπακια το βραδυ απο τις γυρω πολυκατοικιες...

Το βλέπω κάθε φορά που μπαίνω στο τόπικ και με πιάνει ένα ρίγος.

Σοβαρά, εγώ αυτά τα ρομάντζα από μπλακμεταλλάδες δεν τα μπορώ καθόλου.

Μήπως της διαβάζεις και παραμύθια για τον Μπάμπι το ελαφάκι δίπλα στο τζάκι την Πρωτοχρονιά και περιμένετε τον Άγιο Βασίλη να σας φέρει καραμέλες;

Δημοσ.

Άμα πάει έτσι, τότε πρέπει:

δείρει-κάψει-σοδομίσει-σκοτώσει-σοδομίσει-αποτεφρώσει-σοδομίσει.

Στα ενδιάμεσα θα έχει την απαραίτητη μουσική υπόκρουση, για το προφανές head banging.

Δώρο φυσικά δεν έχει. Δε χρειάζεται. :lol:

Σοβαροαστεία, πρέπει να αφήσεις κατά μέρος τις ταμπέλες.

Δημοσ.

Μήπως της διαβάζεις και παραμύθια για τον Μπάμπι το ελαφάκι δίπλα στο τζάκι την Πρωτοχρονιά και περιμένετε τον Άγιο Βασίλη να σας φέρει καραμέλες;

Έχω μια πιο απλή απορία. Χωρίς σκηνή δεν γίνεται να παιχτεί το παιχνίδι?

Τι ακριβώς προσφέρει η σκηνή μέσα στο σπίτι?

Σβήσε τη λάμπα αν δεν θέλεις φως << Είναι πιο εύκολο

:lol:

Δημοσ.
Άμα πάει έτσι, τότε πρέπει:

δείρει-κάψει-σοδομίσει-σκοτώσει-σοδομίσει-αποτεφρώσει-σοδομίσει.

Στα ενδιάμεσα θα έχει την απαραίτητη μουσική υπόκρουση, για το προφανές head banging.

Δώρο φυσικά δεν έχει. Δε χρειάζεται. :lol:

Σοβαροαστεία, πρέπει να αφήσεις κατά μέρος τις ταμπέλες.

Αυτά κ όχι φλωριές.

Δημοσ.

οι γυναικες θελουν και λιγο τρυφεροτητα τι να κανω ...την τραβαω που την τραβαω σε ολα τα χειροτερα πρεπει καπως να την κανω να νιωθει οτι ειναι με ανθρωπο...υπηρχαν και brutal γκομενες στο παρελθον αλλα καποια στιγμη βαριεσαι να εχεις τις ιδιες αποψεις με την αλλη η να τραβαει ρεψιδια δυνατοτερα απο τα δικα σου ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...