minarokeftes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα ήθελα μια BMW M3 E92 αλλα και με μια Ε30 3.16 μοντέλο 91 μου κάνει!!!!!
kwstas_pap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μια super τούρτα ΣΟΚΟΛΑΤΑ με όλα τα σοκολατοειδή χωρίς ξηρούς καρπούς, φρούτα και λοιπά άσχετα θα είναι ΦΟΒΕΡΟ.. αλλά επειδή είναι χριστούγεννα και μισό κιλό μελομακάρονα ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ μια χαρά είναι.. Προτιμώ ένα συμβολικό δώρο που είναι εφικτό να το έχω από τους περισσότερους και να θυμίζει και τις γιορτές παρά κάτι που πραγματικά έχω ανάγκη (έναν ethernet 1tb HD) που θα σκεπάσει το "πνεύμα των χριστουγέννων".. τα πρακτικά δώρα τα θέλω σε ανύποπτες μέρες.. (δηλαδή όλες τις υπόλοιπες) επειδή τότε θα δώσουν και ένα "εορταστικό" χρώμα που δεν έχουν!
insomniaK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Όπως έναν ethernet 1tb HD με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια; Κάτι που να μην μπορώ να σκεφτώ ότι θέλω, θέλω για δώρο. Να είναι σε μεγάλο κουτί με κόκκινο φιόγκο.
sophitian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πως γινεται να μπαινεις σε τεχνολογικο φορουμ και να αποκαλεις τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ χαζομαρες? Τσσςςς. Σε τεχνολογικό forum έχω μπει, και όχι σε forum τηλεοράσεων και laptop:eek:. Κάτι τεχνολογικό αλλά όχι συνηθισμένο που βλέπω καθε κυριακή 100 φυλλάδια με τις ιδιες μπαρουφες, είναι ευπρόσδεκτο... και καλό θα είναι να μην ξεπερνά τα 500 ευρώ... δεν ξέρω γιατί απλά μου φαίνονται βαρετά, ψάχνω ένα δώρο με προσωπικότητα
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 'Οποιος βρεί τι δώρο θέλω για τα Χριστούγεννα, θα του κάνω δώρο αυτό που θέλει εκείνος. Σοβαρά. Πριόνι για τα δεσμά.
paschalia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά για δώρο θα ήθελα μια σοκολατιέρα,ένα καταψύκτη και δωροεπιταγή ετήσια από τον Ελευθερουδάκη . Α. Και άλλη μια επιταγή από τα Χοντος Σέντερ. Τοπικ σταρτερ, δεν μας λες για ποιόν προορίζεται το δώρο.
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μια YBR 250, κι ένα ταξίδι στη Νέα Υορκη χριστούγεννα. Ναι ξέρω πολύ κλισέ το τελευταίο αλλά μετράει.Ας ήταν και στο Hammerfest το ταξίδι δε με χαλάει
Lucifer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ταξιδάκι για Άμστερνταμ το Πάσχα (μιας και για Γροιλανδία/Ισλανδία δεν πείθεται με τίποτα) και ένα 32άρι USB stick. Και έναν φακό για τη μηχανή κόστους όσο τα παραπάνω επί 2.
thanocaster Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δωροεπιταγή για άμαζον... Φέτος με τα οικονομικά μου χάλια δεν βλέπω ούτε 10€ να φεύγουν σε βιβλία-CD...
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 2 σκληρούς των δύο tb , τώρα για το δεύτερο δεν μπορω να το αποκλύψω ( μην πάει ο νού σας σε πονηρά) ααα και τα Ζ-5500000!!!! βεβαια και τα σοκολατακια δεν με πολυχαλάνε
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Που πήγε η αγάπη και η ζεστασιά; Άθλιοι υλιστές.
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν είναι να θυμώμαστε την αγάπη μας στον πλησίον μας μια-δυο φορα/ες το χρόνο τότε ας τα βράσω τα Χριστούγεννα
Kryptonite Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Που πήγε η αγάπη και η ζεστασιά; Άθλιοι υλιστές. αν είναι να θυμώμαστε την αγάπη μας στον πλησίον μας μια-δυο φορα/ες το χρόνο τότε ας τα βράσω τα Χριστούγεννα Ωραία το κάλυψες man! Δεν είμαστε υλιστές..Αγάπη προσφέρουμε 364 μέρες το χρόνο.Τα Χριστούγεννα γιόκ!Τα Χριστούγεννα μόνο επιφανειακά πράγματα! :lol:
moldovan20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειναι εποχες για δωρα.Προσωπικα δεν παιρνω δωρα γιορτες κτλ ,μονο αν θελω πολυ να κανω σε καποιον ενα δωρο ,οποιαδηποτε μερα του χρονου ,οχι επειδη θα ειναι χριστουγεννα.Τη βγαζεις και οικονομικα
Teaser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ταξιδι end of story morning glory Αν ενοείς αεροπορικά εισιτήρια, γνώμη μου, δεν ειν καλή ιδέα. Το δώρο θα πρέπει να μπορεί να καταναλωθεί/χρησιμοποιηθεί ως είναι χωρίς επιπλέον επιβάρυνση από αυτόν που θα το λάβει. Σκέψου πως θα σου φαινόταν αν έκανες οικονομία για να για να πληρώσεις τη δόση του στεγαστικού σου ή να πάρεις το vfr 800 (πράγματι ωραίο μηχανάκι!) και να "έπρεπε" να πας ένα ταξίδι επειδή σου είχαν κάνει δώρο τα αεροπορικά! Παρακινδυνευμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.