sophitian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για πέστε τίποτα καλό δώρο για φέτος, όχι τηλεορασεις, laptops και ίδιες χαζομάρες. Αλλά κάτι έτσι πρωτότυπο. Έστω και αν είναι εσώρουχο Thanks
Garnele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πράγματι, προσωπικά θα αγαπούσα ειλικρινά τον άνθρωπο που θα μου έκανε δώρο αεροπορικά εισιτήρια.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για πέστε τίποτα καλό δώρο για φέτος, όχι τηλεορασεις, laptops και ίδιες χαζομάρες.Αλλά κάτι έτσι πρωτότυπο. Έστω και αν είναι εσώρουχο Thanks Πως γινεται να μπαινεις σε τεχνολογικο φορουμ και να αποκαλεις τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ χαζομαρες? Τσσςςς.
million_voices Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ενα μαματο αντρικο ρολοι οπως αυτο που αγορασα προσφατα
minarokeftes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τσέκαρε λίγο την φωτό αν έβαλες σωστή γιατί είναι γυναικείο αυτό!!!! :p:p
insomniaK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 τα bold για να μην μπερδευτούμε, ε; ρε garnele, ειλικρινά, πράγματι και ακαπλάντιστα έχεις γούστο.
million_voices Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 αδιαφοροντας για τους παραπανω εγκαθετους συνεχιζω χτυπα το super φανταστικο Honda VFR 800,γιατι εχει βγει το καινουργιο μοντελο που ειναι σαν μαμω το κερατο μου και το δικο σου θα γινει συλεκτικο σε χρονο dt
freedubus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 'Οποιος βρεί τι δώρο θέλω για τα Χριστούγεννα, θα του κάνω δώρο αυτό που θέλει εκείνος. Σοβαρά.
minarokeftes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 'Οποιος βρεί τι δώρο θέλω για τα Χριστούγεννα, θα του κάνω δώρο αυτό που θέλει εκείνος. Σοβαρά. κανα Levi's 501???
freedubus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 κανα Levi's 501??? Πωωω, μιλάμε έπεσες μέσα, κατά το ήμισυ όμως! Θέλω ένα 501 πράγματι, αλλά θα το πάρω μετά στις εκπτώσεις, όχι στα Χμας. το καινουργιο cd των Ζουζουνιων? Εσένα ξέρω ποιανού σιντί θα σου έπαιρνα πάντως
Kryptonite Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι οτι εξαρτάται και σε ποιον θες να το κάνεις το δώρο..Πάντως ένα ταξίδι όπως ειπώθηκε είναι και πρωτότυπο και unisex :-)
Garnele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πιστεύω (μετά την προσφορά του προπρολαλήσα στο θρεντ) ότι θα ήταν πιο εφευρετικό και εποικοδομητικό από άποψη ιδεών να γράφουμε όλοι τι θέλουμε να μας κάνουν δώρο τα Χριστούγεννα. Πχ εγώ χρειάζομαι μία συρταριέρα 1.20χ1, 5-6 ράφια και ένα στρώμα γιατί δεν παίζει μία, οπότε (πέρα από αεροπορικά για Μόσχα που θέλω) θα με βόλευε κάτι απ' αυτά ή και τα τρία από κάποιον που με αγαπάει πολύ. Α και μια εσπρεσσιέρα, η δική μου χάλασε =(
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι θα προτιμούσα την διαμονή σε ξενοδοχείο της προκοπής και μια βδομάδα άδεια. Τα αεροπορικά τζάμπα είναι πλέον. Τα hotel είναι που γα#$@νται Καλά όποιος μου έκανε άδεια/πέραδώθε/διαμονή δώρο θα τον λάτρευα. Τώρα για σένα op αν δεν μας πείς σε ποιόν θέλεις να κάνεις το δώρο μπορούμε να σου πούμε απο την barbie πριγκίπησσα μέχρι double sided φωσφορούχο strap on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.