Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιατικα δώρα

sophitian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πέστε τίποτα καλό δώρο για φέτος, όχι τηλεορασεις, laptops και ίδιες χαζομάρες.

Αλλά κάτι έτσι πρωτότυπο. Έστω και αν είναι εσώρουχο:o

Thanks

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πράγματι, προσωπικά θα αγαπούσα ειλικρινά τον άνθρωπο που θα μου έκανε δώρο αεροπορικά εισιτήρια.

Δημοσ.
Για πέστε τίποτα καλό δώρο για φέτος, όχι τηλεορασεις, laptops και ίδιες χαζομάρες.

Αλλά κάτι έτσι πρωτότυπο. Έστω και αν είναι εσώρουχο:o

Thanks

Πως γινεται να μπαινεις σε τεχνολογικο φορουμ και να αποκαλεις τις τηλεορασεις και τα λαπτοπ χαζομαρες? Τσσςςς. :P

Δημοσ.

αδιαφοροντας για τους παραπανω εγκαθετους συνεχιζω :P

χτυπα το super φανταστικο Honda VFR 800,γιατι εχει βγει το καινουργιο μοντελο που ειναι σαν μαμω το κερατο μου και το δικο σου θα γινει συλεκτικο σε χρονο dt

honda-vfr-800-2006.jpg

Δημοσ.
κανα Levi's 501???

Πωωω, μιλάμε έπεσες μέσα, κατά το ήμισυ όμως! Θέλω ένα 501 πράγματι, αλλά θα το πάρω μετά στις εκπτώσεις, όχι στα Χμας.

το καινουργιο cd των Ζουζουνιων? :P

Εσένα ξέρω ποιανού σιντί θα σου έπαιρνα πάντως

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι εξαρτάται και σε ποιον θες να το κάνεις το δώρο..Πάντως ένα ταξίδι όπως ειπώθηκε είναι και πρωτότυπο και unisex :-) :-)

Δημοσ.

Πιστεύω (μετά την προσφορά του προπρολαλήσα στο θρεντ) ότι θα ήταν πιο εφευρετικό και εποικοδομητικό από άποψη ιδεών να γράφουμε όλοι τι θέλουμε να μας κάνουν δώρο τα Χριστούγεννα.

Πχ εγώ χρειάζομαι μία συρταριέρα 1.20χ1, 5-6 ράφια και ένα στρώμα γιατί δεν παίζει μία, οπότε (πέρα από αεροπορικά για Μόσχα που θέλω) θα με βόλευε κάτι απ' αυτά ή και τα τρία από κάποιον που με αγαπάει πολύ. Α και μια εσπρεσσιέρα, η δική μου χάλασε =(

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα προτιμούσα την διαμονή σε ξενοδοχείο της προκοπής και μια βδομάδα άδεια.

Τα αεροπορικά τζάμπα είναι πλέον. Τα hotel είναι που γα#$@νται :P

Καλά όποιος μου έκανε άδεια/πέραδώθε/διαμονή δώρο θα τον λάτρευα.

Τώρα για σένα op αν δεν μας πείς σε ποιόν θέλεις να κάνεις το δώρο μπορούμε να σου πούμε απο την barbie πριγκίπησσα μέχρι double sided φωσφορούχο strap on.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...