Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεας τηλεορασης 40-47 ιντσων

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με αγορα τηλεορασης εχω χασει λιγο το παιχνιδι

Επισης μου ειναι λιγο δυσκολο να αποφασισω γιατι δεν ειναι για προσωπικη μου χρηση και επειδη μαντευω οτι κυρια χρηση θα ειναι θεαση τηλεοπτικων προγραμματων αντε και κανενα DVD και σπανια divx υποψιαζομαι (μονο αν προμηθευω εγω), για mkv HD το ψιλοαποκλειω...και ίσως Wii...αλλα ποτε δερεις ποτε μπορει να προκυψει και κανενα blu-ray player

Οποτε να σας πω την αληθεια θα προτεινα ο,τι πιο φθηνο σε LG υπαρχει. Αλλα επειδη υπαρχει αλλου προτιμηση εβγαλα τις εξης 2 επιλογες

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sony-40-kdl-40W5500K.htm

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156583

υπαρχει κατι αλλο αξιολογο σε philips cineos για παραδειγμα( ή καποια αλλη μαρκα καθως δεν εχω κοιταξει καθολου προς αυτες τις κατευθυνσεις;

Αυτο που δεν εχω ιδεα καθολου ειναι απο Plasma. Αξιζει καποια της σειρας viera απο panasonic ή καποια άλλη;

Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:14 ----------

προτιμηση στα 100Ηz

Δημοσ.

καταρχην οι plasma καινε τα κερατα τους. συμπαθω τις LED LCD περισσοτερο αλλα οπωσδηποτε πριν παρεις καποια να την δεις να παιζει, τα χρωματα της, τις γωνιες της κλπ

Δημοσ.

οι τελευταιες πανασονικ ειναι ολα τα λεφτα και απο εικονα και απο χαρακτηριστικα και απο καταναλωση (230 watt max) εχουν καλυτερη εικονα απο αντιστοιχες πολυ πιο ακριβες lcd και δεν εχουν τα προβληματα που ειχαν παλια. τελος ειναι μακραν καλυτερες στο τηλεοπτικο σημα ειδικα στα αθλητικα.

η σονυ που προτεινεις ειναι μια χαρα. οι philips ειναι υπερτιμημενες.

αλλα δες και την http://www.public.gr/products/sound_vision/productDtls_2434__35.html. στο καταστημα εχει 749 και το σαββατο παιζει 20 % εκπτωση

Δημοσ.
καταρχην οι plasma καινε τα κερατα τους. συμπαθω τις LED LCD περισσοτερο αλλα οπωσδηποτε πριν παρεις καποια να την δεις να παιζει, τα χρωματα της, τις γωνιες της κλπ

αν υπαρχε καποια σε καλη τιμη και με ολκληρωμενη LED συστοιχια πισω της (και local dimming)θα το σκεφτομουν.

Για τις πλασμα γνωριζω την μεγαλυτερη καταναλωση εχω κοιταξει ηδη σχετικη λιστα

• Super Moderators
Δημοσ.

καίει αρκετά πάντως σε σχέση με LCD και ακόμα περισσότερο σε σχέση με τις Led Backlit

Δημοσ.

a και μια άλλη λεπτομέρεια που όμως στο μέλλον θα είναι χρησιμότατη. να δεις να έχει ψηφιακό δεκτη MPEG4. όλα τα κανάλια θα γυρίσουν εκεί από του χρόνου.

Δημοσ.
a και μια άλλη λεπτομέρεια που όμως στο μέλλον θα είναι χρησιμότατη. να δεις να έχει ψηφιακό δεκτη MPEG4. όλα τα κανάλια θα γυρίσουν εκεί από του χρόνου.

αυτο εννοειται ειναι τοσο βασικο οσο το να εχει εικονα η τηλεοραση. Το θεωρησα αυτονοητο και δεν το εβαλα

Δημοσ.
ωστοσο ποτε δεν ξερεις τι μπορει να πασαρουν σε καποιον που δεν γνωριζει!

Εκτός και αν αγοράσεις nobrand LCD τηλεόραση, θα έχει mpeg4 αποκωδικοποιητή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...