marina6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 γεια σας..με απασχολει κτ τωρα τελευταια το εχω ρωτησει κ μου εχουν πει διαφορα...Τελειωνω τη σχολη μου τον αυγουστο -σεπτεμβρη(λογω πρακτικης) και οι αιτησεις για το μεταπτυχιακο (Για το μεταπτυχιακο που θελω)είναι πιο πριν (Ιούνη-Ιούλη) ..Oπότε τότε δν θα εχω το πτυχιο ακομη στα χερια μου....Μπορω να κανω αιτηση??αν ζηταει αναλυτικη βαθμολογία σπουδών απλά την παραδίδω αργότερα?Κάποιος να με διαφωτίσει?
black_widow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 γεια σας..με απασχολει κτ τωρα τελευταια το εχω ρωτησει κ μου εχουν πει διαφορα...Τελειωνω τη σχολη μου τον αυγουστο -σεπτεμβρη(λογω πρακτικης) και οι αιτησεις για το μεταπτυχιακο (Για το μεταπτυχιακο που θελω)είναι πιο πριν (Ιούνη-Ιούλη) ..Oπότε τότε δν θα εχω το πτυχιο ακομη στα χερια μου....Μπορω να κανω αιτηση??αν ζηταει αναλυτικη βαθμολογία σπουδών απλά την παραδίδω αργότερα?Κάποιος να με διαφωτίσει? Μία κοπέλα από το τμήμα μου είχε γίνει δεκτή σε μεταπτυχιακό στην Γαλλία ενώ χρώσταγε για Σεπτέμβρη 2 μαθήματα. Κάνε αιτήσεις εσύ κανονικά με αναλυτική βαθμολογία σπουδών και ρώτα στις γραμματείες των τμημάτων που θα κάνεις αίτηση ποιά ειναι η καταληκτική ημερομηνία που θα πρέπει να έχεις τελειώσει τις υποχρεώσεις σου με τη σχολή. Κάτι πιο συγκεκριμένο να σου πω, δεν γνωρίζω.
marina6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλα δν θα μπορω να δωσω αναλυτικη βαθμολογια σπουδων για ολα τα μαθηματα γτ θα μου εχουν μεινει 2-3 ακομη...πειραζει?
insomniaK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 1. Όχι, δεν πειράζει. 2. Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι μόνο η πρακτική, αφού θα χρωστάς και μαθήματα.
marina6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Kοίτα τα τελευταια μαθηματα θα τα δωσω τον ιουνη...το θεμα ειναι ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για να στειλω την αναλυτικη βαθμολογία..κατάλαβες?
insomniaK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ναι κι έχω ήδη απαντήσει ότι δε θα έχεις πρόβλημα με την αίτηση.
marina6 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ...κατι αλλο τωρα...για επικυρωση πτυχιου παμε σε δικηγορο..?αν ναι επικυρωνει αντιγραφο ή το ιδιο το πτυχίο?
Ather Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς να πας σε οποια δημόσια διοικητική αρχή θες αλλά πρεπει να έχεις επικυρωμένο αντίγραφο ή το γνήσιο. Διαφορετικά απλή φωτοτυπία μπορεί να επικυρώσει μόνο η αρχή που την έχει εκδώσει (δλδ η σχολή σου). Οι δικηγόροι είναι για μεταφράσεις άρα αν έχεις μαζί σου το γνήσιο ή επικυρωμένο αντίγραφο ΛΟΓΙΚΑ (χωρίς να θυμάμαι το νόμο σε αυτό το σημείο) θα μπορεί να βγάζει και αυτός επικυρωμένο αντίγραφο του αντιγράφου
siropio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα επισης να ρωτησω: 1. αν δεν εχεις ακομα το IELTS ή TOEFL που ζητουν μπορεις να κανεις την αιτηση? (το ΙELTS θα το παρω συντομα 1-3 μηνες) 2. Ολα τα εγγραφα που θα στειλω κατα την αιτηση χρειαζεται να ειναι επικυρωμενες μεταφρασεις? (αν ναι που παμε για αυτο ?)
gs20309 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα επισης να ρωτησω:1. αν δεν εχεις ακομα το IELTS ή TOEFL που ζητουν μπορεις να κανεις την αιτηση? (το ΙELTS θα το παρω συντομα 1-3 μηνες) 2. Ολα τα εγγραφα που θα στειλω κατα την αιτηση χρειαζεται να ειναι επικυρωμενες μεταφρασεις? (αν ναι που παμε για αυτο ?) Οι επικυρωμένες μεταφράσεις ίσως χρειάζονται κ δικηγόρο κ παράβολο κ τρέχα γύρευε, πρέπει όπωσδήποτε να ρωτήσεις το συγκεκριμένο τμήμα που ενδιαφέρεσαι τι ακριβώς χαρτιά θέλουν, πάρε στη γραμματεία κ ρώτα μη χάνεις χρόνο γιατί κ οι επικυρωμένες μεταφράσεις μπορεί να σου φάνε μέρες.
DrLo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Οι επικυρωμένες μεταφράσεις ίσως χρειάζονται κ δικηγόρο κ παράβολο κ τρέχα γύρευε, πρέπει όπωσδήποτε να ρωτήσεις το συγκεκριμένο τμήμα που ενδιαφέρεσαι τι ακριβώς χαρτιά θέλουν, πάρε στη γραμματεία κ ρώτα μη χάνεις χρόνο γιατί κ οι επικυρωμένες μεταφράσεις μπορεί να σου φάνε μέρες. Αν έχεις κάποιον δικηγόρο υπόψη σου απλά πας στο περίπτερο απέναντι από τον ΔΣΑ αγοράζεις "επικυρόσημα" (2ε το ένα νομίζω) και του πας την μετάφραση τα σφραγίζει και τελείωσες.
gs20309 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αν έχεις κάποιον δικηγόρο υπόψη σου απλά πας στο περίπτερο απέναντι από τον ΔΣΑ αγοράζεις "επικυρόσημα" (2ε το ένα νομίζω) και του πας την μετάφραση τα σφραγίζει και τελείωσες. εγώ θυμάμαι για την μετάφραση του proficiency του cambridge στο βρετανικό έσκασα ενα 30αρικο κάπου.. απ όπου μπορούν να βγάλουν χρήματα ρε γαμώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.