Προς το περιεχόμενο

conn-x η οχι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω συνδεση connex πανω απο ενα χρονο.αυτες τις μερες με εχουν κατακλυσει με τηλεφωνα απο την ontelecoms και την vivodi να απαλλαγω απο το παγιο του οτε με 25 ευρω το μηνα κ συνδεση στα 24mbs.τωρα εχω 4mbs κ πληρωνω περιπου 87 ευρω το διμηνο....να αλλαξω εταιρεια η θα εχω προβληματα και να μεινω στον οτε τελικα????:rolleyes:

Δημοσ.

4mbs μου φαινεται λιγο αδυνατο να εχεις, γιατι η 4αρα ειχε αναβαθμιστει σε 8. Η conexx πλεον εχει τισ 2-8-24.

Απο κει και περα παιζει ρολο που μενεις, αν εισαι πρωτευουσα εχεις πολλες επιλογες και τα παιδια που μενουν αθηνα μπορουν να πουν αρκετες γνωμες για διαφορες εταιριες, αλλα αν εισαι επαρχια, δυστυχως στις περισσοτερες περιοχες ο οτες ειναι ακομη μονοδρομος. 24mbit απο εναλλακτικο στην επαρχια, ειναι καλυτερο ανεκδοτο απο αυτα του Τοτου.

Δημοσ.
καλημερα εχω συνδεση connex πανω απο ενα χρονο.αυτες τις μερες με εχουν κατακλυσει με τηλεφωνα απο την ontelecoms και την vivodi να απαλλαγω απο το παγιο του οτε με 25 ευρω το μηνα κ συνδεση στα 24mbs.τωρα εχω 4mbs κ πληρωνω περιπου 87 ευρω το διμηνο....να αλλαξω εταιρεια η θα εχω προβληματα και να μεινω στον οτε τελικα????:rolleyes:

Αυτοι δεν εχουν παγιο; Πες τους την αλλη φορα οτι τωρα δεν εχεις παγιο Ontelecoms και οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο (να σε ενοχλουν στο τηλεφωνο δηλαδη)

Εχεις 8Μbps συνδεση φυσικα και αν δεν εχεις καποιες αναγκες σε ταχυτητα ή δεν εισαι πολυ στενα οικονομικα θα ελεγα να κατσεις εκει που εισαι. Αν οχι φευγεις αλλα εγω δε θα πηγαινα σε καμια απο αυτες τις 2

Δημοσ.

μενω αθηνα-συνορα ηλιουπολης-καρεα....ακομα κ μετα την αναβαθμιση απο 4 στα 8 mbs το κατεβασμα μου παραμενει πολυ χαμηλο...το μεγιστο που θα κατεβασω ειναι 400kbs κ αυτο οχι καθε μερα....ηταν ενας απο τους λογους που σκεφτομουν να αλλαξω μηπως κ επιτελους δω καμοια γρηγορη ταχυτητα κ ο δευτερος λογος ειναι οτι αν ειναι ετσι οπως μου τα λενε αντι για 87 ευρω που πληρωνω τωρα θα πληρωνω 50....αλλα αν ειναι να εχω προβληματα εννοειται πως δεν θα αλλαξω

Δημοσ.

Καλυτερα να σου πει καποιος που μενει εκει κοντα επειδη γνωριζω οτι υπαρχει καποιο θεμε με τα τηλεφωνικα κεντρα εκει. Αποψη μου ειναι οτι εισαι μακρια απο το τηλεφωνικο κεντρο που ειναι εγκατεστημενο το DSLAM και το πιο πιθανο στο ιδιο να ειναι και το DSLAM του νεου παροχου, οποτε και ταχυτητα να ανεβεις, τις ιδιες ταχυτητες θα απολαμβανεις.

Αυτα που λεω σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να τα λαβεις ως τελεσιδικα και καλο θα ηταν να περιμενεις απαντηση απο καποιον "γειτονα" σου που γνωριζει καλυτερα το θεμα της περιοχης σου

Δημοσ.

Το αν θα έχεις προβλήματα δεν νομίζω οτι μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς..Τώρα όσο για τα οικονομικά η αλήθεια ίσως είναι κάπως έτσι όπως τα λες, εξαρτάται βέβαια και απ' το πακέτο που θα διαλέξεις..πχ εγώ είμαι στη HOL και δίνω 25Ε το μήνα για τηλ και νετ 24άρα..Δεν κάνω όμως σχεδόν καθόλου τηλέφωνα (αν και νομίζω έχω μια ώρα δωρεάν σε σταθερά.)

Δημοσ.

καλημερα

εγω μενω βουλα και εχω connx εδω και 2,5 χρονια χωρις ιδιαιτερο προβλημα

καποιοι φιλοι μου ομως με vivodi και ontelecom εχουν θεματα και κυριως με τα

ρουτερ τους

παντως εαν ενδιαφερεσαι υπαρχει και το πακετου του οτε (για pstn) που περιλαμβανει

8αρα συνδεση και απεριοριστες αστικες και υπεραστικες κλησεις στα 43 ευρω το μηνα

(ολα μεσα ακομα και το φπα).

Εγω μολις το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα

Δημοσ.
4mbs μου φαινεται λιγο αδυνατο να εχεις, γιατι η 4αρα ειχε αναβαθμιστει σε 8. Η conexx πλεον εχει τισ 2-8-24.

Απο κει και περα παιζει ρολο που μενεις, αν εισαι πρωτευουσα εχεις πολλες επιλογες και τα παιδια που μενουν αθηνα μπορουν να πουν αρκετες γνωμες για διαφορες εταιριες, αλλα αν εισαι επαρχια, δυστυχως στις περισσοτερες περιοχες ο οτες ειναι ακομη μονοδρομος. 24mbit απο εναλλακτικο στην επαρχια, ειναι καλυτερο ανεκδοτο απο αυτα του Τοτου.

Exω CYTA (οπως και ο περισσοτερος κοσμος στην επαρχια βορεια) και ειμαι καλα. Ο ΟΤΕ δεν παιζει μπαλα μονος του πλεον.

Δημοσ.
Exω CYTA (οπως και ο περισσοτερος κοσμος στην επαρχια βορεια) και ειμαι καλα. Ο ΟΤΕ δεν παιζει μπαλα μονος του πλεον.
κατσε να δουμε ποσο και αν θα αντεξει η cyta γιατι και μερικοι αλλοι παροχοι ετσι ξεκινησαν και πηγαν απατοι βλεπε Telas Forthnet
Δημοσ.

πτολεμαιδα μονο cyta εχω εδω και 1 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

απο 120 ευρω το διμηνο στον ΟΤΕ ...τωρα πληρωνω 40 το διμηνο και δυαρα γραμμη εχω κατεβαζω

200-210 ποιοτητα τηλεφωνων πολυ καλη.....απο οτι ξερω και στην βεροια

και καστορια σαρωνει η cyta....μακαρι να συνεχισει ετσι ......αρκετα μας ετρωγε τα φραγκα τοσα χρονια ο ΟΤΕ......

Δημοσ.

Τι ειναι ο CYTA;

Κοιτα προφανως και αρκετοι νεοι παροχοι εχουν ακρετα καλες υπηρεσιες, οσο λειτουργουν. Το δυσκολο κομματι με αυτους, και ειδικα επαρχια ειναι αμα σου χαλασει ο εναλλακτικος παροχος. Εκει δυστυχως τα παρατραγουδα εκτος του οτι ειναι ενιαια για ολους τους εναλλακτικους, υπαρχει και το προβλημα της τεραστιας καθυστερησης μιας και ριχνει ο ενας τις ευθυνες στον αλλον, και το λουκι στην τελικη το τραβαει ο πελατης.

Σε ολες τις "επαφες" μου με τους εναλλακτικους αυτο το προβλημα εχω. Οσο λειτουργει, λειτουργει τελεια, αν ομως πεσει, δεν ξανασηκωνεται ουτε με βιαγκρα. Και δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να σε αντιμετωπιζουν σαν 10χρονο ανηξερο παιδακι και να σου λενε γα καθε προβλημα οτι φταιει ο οτε. Καλο σαν διαφημιση-δυσφημιση, αλλα στην πραξη πλεον δεν πιανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...