Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού.. Samsung ή HTC ?

petrostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Μου έχει βγεί επιδότηση από την Cosmote 300 € και σκέφτομαι να διαθέσω μέχρι 200 € εγώ επιπλέον για νέο κινητό.

Έχω δεί το Samsung Omnia II και μου φαίνεται αρκετά καλό.

Έχει κάτι να προτείνει κανείς αντίστοιχο σε HTC; (με ενδιαφέρει μεγάλη οθόνη αφής)

Βασικά έχω ακούσει ότι κάτι παίζει με τα νέα Windows Mobile 7 που θα βγούν σε σχέση με τα κινητά Samsung και HTC. Επίσης νομίζω τα καταστήματα Cosmote, δεν διαθέτουν όλες τις συσκευές της HTC.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Moderators
Δημοσ.

Αφου θελεις μεγαλη οθονη αφης τοτε το Leo της HTC ειναι μονοδρομος. Αυτο συγκρινοντας τις οθονες καθαρα. Τωρα αν θελεις συγκριση specs μπες στο gsmarena και κανε μια συγκριση εκει. Καθαρα υποκειμενικα παντως θα ελεγα htc διοτι ειχα το omnia Ι και απογοητευτηκα (οποτε δεν ξερω αν θα το ρισκαρα εκ νεου, αν και πολλοι λενε πως ειναι αρκετα καλο) ενω με το touch pro2 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Απλα αν το παρεις με επιδοτηση δεν υπαρχουν ολα τα μοντελα, δηλαδη ψαχνεις μοντελα απο το σαιτ της Κοσμοτε, αυτα ειναι διαθεσιμα, επειδη προσφατα εψαξα και γω τελικα πηρα Ν86.

Δημοσ.

To each it's own xolloth, αλλά το ένα έχει 3.7 resistive και το άλλο έχει 4.3 capacitive (με multitouch) :P

Δημοσ.

παιδια απο αλλο φορουμ που ηδη εχουν το hd2 δεν ειναι απολυτα ικανοποιημενοι και απο την ανταποκριση της capasitive οθονης του[δεν ανταποκρινεται σωστα οταν γραφεις κειμενο]ουτε απο την καμερα του[μετριες φωτο]και φυσικα δεν συγκρινεται η ευκρινεια της oled του omnia2 με την οθονη του hd2.

και μιλαμε για χρηστες που αρκετοι εχουν και τα 2 οποτε μπορουν να κανουν συγκριση.

στα υπερ του hd2 οτι ειναι ταχυτερο,αλλα αρκετα πιο αργο απο το acer formula 1 και το οποιο ειναι πιο φθηνο απο τα τρια.

σε τελικη αναλυση ειναι τι ζηταει κανεις απο μια συσκευη.

σε επαλυθευση αυτων που λεω ,δειτε παρακατω

http://pocketnow.com/review/htc-hd2?p=4

Δημοσ.
παιδια απο αλλο φορουμ που ηδη εχουν το hd2 δεν ειναι απολυτα ικανοποιημενοι και απο την ανταποκριση της capasitive οθονης του[δεν ανταποκρινεται σωστα οταν γραφεις κειμενο]ουτε απο την καμερα του[μετριες φωτο]και φυσικα δεν συγκρινεται η ευκρινεια της oled του omnia2 με την οθονη του hd2.

και μιλαμε για χρηστες που αρκετοι εχουν και τα 2 οποτε μπορουν να κανουν συγκριση.

στα υπερ του hd2 οτι ειναι ταχυτερο,αλλα αρκετα πιο αργο απο το acer formula 1 και το οποιο ειναι πιο φθηνο απο τα τρια.

σε τελικη αναλυση ειναι τι ζηταει κανεις απο μια συσκευη.

σε επαλυθευση αυτων που λεω ,δειτε παρακατω

http://pocketnow.com/review/htc-hd2?p=4

προσωπικά αισθάνομαι μια σιγουριά με το HTC και πιθανότατα θα τα σκάσω να το πάρω

Δημοσ.

Εχω το HD2 εδω και κανα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το μονο μειον ειναι η διαρκεια της μπαταριας (το οποιο μπορει να παρακαμφθει αγοραζοντας μια κινεζικη υψηλης χορητικοτητας) αλλα το υπολοιπο δεν παιζεται, οσον αφορα τις αναγκες μου φυσικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...