Προς το περιεχόμενο

Τιμή flash site

siemens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Μια γνωστή μου έκανε αυτό το site http://www.aegeanpolis.com θα ήθελα όποιος ξέρει άπο flash site είτε με pm είτε ανοιχτά να μου πει πόσο θα το κοστολογούσε (το μάξιμουν) γιατί άκουσα για ένα ποσό και ακομα βλέπω αστεράκια....

Δημοσ.

Λέω στατικό με την έννοια ότι δεν έχει βάση δεδομένων.

Τώρα που ρώτησες κατέβασα το swf στον υπολογιστή μου και το φόρτωσα χωρίς πρόσβαση στο internet, πάλι έπαιξε κανονικά. Αν ήταν δυναμικό δεν θα είχε πρόσβαση στην βάση δεδομένων για να φορτώσει τις πληροφορίες οπότε δεν θα λειτουργούσε.

Για στατικό flash site θα έλεγα το πολύ 2000, αλλά επειδή έχει πολύ προσεγμένη αισθητική και λεπτομέρειες όπως η ηλιαχτίδα και η σταγόνα που πέφτει μπορεί να ζητήσει και κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

εξαρτάτε πως είναι φτιαγμένο. ίσως να βλέπει το κείμενο. η google έχει δυνατότητα να βλέπει το κείμενο από ένα swf. η google λέει ότι είναι καλύτερο να μη φορτώνεται το κείμενο από εξωτερικά αρχεία, αλλά εγώ έχω δει το αντίθετο. ίσως και να έτυχε βέβαια, ή ίσως να άλλαξε η κατάσταση γιατί αυτό το έλεγε πέρσι .

Και ένας καλός τίτλος ίσως βοηθούσε περισσότερο

Δημοσ.

Απο μια δεύτερη ανάγνωση πάντως, το συγκεκριμένο site είναι template που πωλείται στο flashden 150$ οπότε όσο ωραίο κι αν είναι δεν δικαιολογεί ποσό άνω των 1000. Αλήθεια δες μας είπες πόσα το πλήρωσαν τελικά και είχες πέσει από τα σύννεφα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...