Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αγορα απο τις αγγελιες που στην πορεια αποδειχθηκε ''μαιμου''

Maximvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

πριν μια βδομαδα αγορασα απο ενα μελος του φορουμ ενα ηχητικο εξαρτημα για ενα φιλο μου το οποιο του το πηγα σημερα.Μολις το ειδε μου ειπε πως το εξαρτημα δεν ειναι γνησιο και -οντως- ψαχνοντας στο ιντερνετ στο site της κατασκευαστριας εταιριας ειδα πως εχουν βγαλει και ανακοινωση για την κυκλοφορια στο εμποριο΄''μαιμου'' εξαρτηματων.

Εστειλα π.μ στο χρηστη που μου το πουλησε και περιμενω απαντηση.Σε περιπτωση που δεν εμφανιστει ποιες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να κανω μεσω insomnia για να μπορεσω να επιστρεψω το προιον και να παρω πισω τα χρηματα?

Σας ευχαριστω πολυ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε περιπτωση που δεν εμφανιστει ποιες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να κανω μεσω insomnia για να μπορεσω να επιστρεψω το προιον και να παρω πισω τα χρηματα?

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το forum δεν μπορεί να αναμιχθεί στην μεταξύ σας συναλλαγή. Το μόνο που αναλαμβάνει το forum είναι να δημοσιεύει αγγελίες που υποβάλλουν τα μέλη του. Δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν ούτε η αξιοπιστία κάθε μέλους (είτε ως αγοραστή είτε ως πωλητή) ούτε η γνησιότητα ή η λειτουργικότητα των αντικειμένων που πωλούνται από τα μέλη.

Αυτά αναφέρονται και στους Κανόνες Δημοσίευσης Αγγελιών Πώλησης και Ζήτησης:

Συμπληρωματικοί Κανόνες

Δήλωση αποποίησης ευθυνών: Η Insomnia δεν μπορεί να επαληθεύσει:

• * Α. τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum
  • * Β. την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού
  • * Γ. την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή.

Για τον λόγο αυτό, η Insomnia και ο ιδιοκτήτης της δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site.

Για την διασφάλισή σας, προτείνουμε να αναζητάτε πάντα αποδείξεις αγοράς των αντικειμένων που θέλετε να αγοράσετε και να βεβαιώνεστε για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...