Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για διαγραφή προφίλ

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yοu are ΝΟΤ yοur pοstcοunt.

Yοu are ΝΟΤ yοur subscriptiοn date.

Welcοme tο Insοmnia Club.

...παιδιά ετοιμάστε πίσσα και πούπουλα, έρχεται ψαράς! :-D

Δημοσ.
Δεν παίζει διαγραφή, το ban που αντιπροτείνει ο Lucifer είναι αυτό που κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αλλά με ανησυχεί που δεν λάβαμε απάντηση ακόμη από το μέλος minarokeft... deminho11 για το ποιο από τα 2 accounts του θέλει να πάει για σφάξιμο. Και ποιοι/γιατί τον κορόιδευαν, που δεν είναι απαραίτητο βέβαια να γνωρίζουμε αλλά ούτε θα μας χαλάσει να το μοιραστεί μαζί μας. :-D

Δεν το πρόσεξα οτι είχατε απαντήσει και το είχα αφήσει στον βρόντο!

Το πρόβλημά μου ήταν οτι όποτε πήγαινα να κάνω συζήτηση για την ΑΕΚ επειδή έχω αυτό το νικ όλο έβγαινε εκτός θέματος η κουβέντα και με "κορόιδευαν" που υποστηρίζω ακόμα τον ντέμη. Έτσι αποφάισα να μην ασχοληθώ τόσο πολύ ξανά με τα αθλητικά και να κάνω καινούργιο προφίλ.

Αν γίνεται να στείλετε για μπάνιο μόνιμο τον ντέμη και εμένα για όσο ορίζουν οι κανονισμοί για 2πλό προφίλ

Δημοσ.
Αν γίνεται να στείλετε για μπάνιο μόνιμο τον ντέμη και εμένα για όσο ορίζουν οι κανονισμοί για 2πλό προφίλ

ΟΚ, μας αποχαιρετά ο deminho11.

Έψαξα και τις ημερομηνίες που χρησιμοποιούνταν τα accounts (για δημοσίευση μηνυμάτων, τουλάχιστον). Δεν υπάρχει επικάλυψη, οπότε από μένα γλύταρες οποιαδήποτε επιπλέον ποινή. Αλλά τα δύο infractions που κουβαλούσες ως deminho11 θα μεταφερθούν στο νέο account! :devil:

Δημοσ.
Εδώ συζητάμε για bans και διαγραφές accounts. Απευθύνσου στο thread όπου διατυπώνουμε δημόσια απορίες και σχόλια περί της εφαρμογής των Όρων Χρήσης.

Αυτό είναι ειρωνία τώρα;:shock::lol:Γιατί η εισήγηση επίσκεψης που προτείνεις οδηγεί σε δωμάτιο που δεν έχει έξοδο.:X

Δημοσ.

Απλά.

[...]

4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

Επειδή δεν πιστεύω σε μαγείες. :P

Δημοσ.
Λοιπόν εγώ ήθελα να ρωτήσω το εξής

επειδή στο internet με βρίσκουν με το andreas157 μπας και γίνεται να αλλάξει το τωρινό νικ σε αυτό ή να φτιάξω νέο ακαουντ και να πάει για μπάνιο το άλλο αλλά μετά πάνε μηνύματα πάει ημερομηνία εγγραφής πάνε όλα τεσπά...

Γιατί σε δούλευαν; Με το giorgos147 εμένα, γιατί δε μου λένε κάτι; :P

Δημοσ.
Γιατί σε δούλευαν; Με το giorgos147 εμένα, γιατί δε μου λένε κάτι; :P

όχι δεν με δουλεύουν εμένα απλά...όπου δείς στο ιντερνετ εκέινο το όνομα ξέρεις ποιός είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...