deminho11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Έχω μια ερώτηση, Εδώ και αρκετό καιρό έχω φτιάξει άλλο προφίλ γιατί δεν μου άρεσε το nickname μου (όλοι με κορόιδευαν ) Υπάρχει δυνατότητα να διαγραφή το συγκεκριμένο προφίλ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 nope δεν παίζει διαγραφή, επίσης απαγορεύεται να έχεις πάνω από ένα account είτε είναι active είτε όχι...
Lucifer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ναι, οπότε διάλεξε ποιο θες να σου κάνουμε μπαν και πες και γιατί σε κορόιδευαν.
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 :lol: το τοπικ μου θυμίζει λίγο ''μαμά τα παιδια με φωναζουνε κεφάλα..." :-D:-D χωρίς παρεξήγηση...
o_magazatoras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει δυνατότητα να διαγραφή το συγκεκριμένο προφίλ???Βρίσε τον peradw8e.
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μιναροκεφτέ δε φτιάχνεις ένα τρίτο καλύτερα;
moldovan20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μιναροκεφτέ δε φτιάχνεις ένα τρίτο καλύτερα; Μιναροκεφτε λεει..:lol::lol::lol::lol::lol:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 nope δεν παίζει διαγραφή, Πανω που ετοιμαζομουν κι εγω να πω κατι τετοιο, τσουπ εμφανιζεται ο πρασινογράμματος: Ναι,
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν παίζει διαγραφή, το ban που αντιπροτείνει ο Lucifer είναι αυτό που κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά με ανησυχεί που δεν λάβαμε απάντηση ακόμη από το μέλος minarokeft... deminho11 για το ποιο από τα 2 accounts του θέλει να πάει για σφάξιμο. Και ποιοι/γιατί τον κορόιδευαν, που δεν είναι απαραίτητο βέβαια να γνωρίζουμε αλλά ούτε θα μας χαλάσει να το μοιραστεί μαζί μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 η λογική λέει αυτό που έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ας πούμε ότι του δόθηκε μία ευκαιρία για να αναθεωρήσει! Αλλά καθώς μία εβδομάδα ήταν εύλογο χρονικό διάστημα για να απαντήσει: Στις 3/12 και 00:01 ώρα Ελλάδος, στρίβω νόμισμα κι ό,τι κάτσει. Πλάκα κάνω φυσικά! Θα γίνει ban στο deminho11 account...
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν εγώ ήθελα να ρωτήσω το εξής επειδή στο internet με βρίσκουν με το andreas157 μπας και γίνεται να αλλάξει το τωρινό νικ σε αυτό ή να φτιάξω νέο ακαουντ και να πάει για μπάνιο το άλλο αλλά μετά πάνε μηνύματα πάει ημερομηνία εγγραφής πάνε όλα τεσπά... Μπορεί να γίνει κάτι?
o_magazatoras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπα.Έχεις πολλά χρόνια παρουσίας και θα τους βγει ο πάτος να σε κάνουν μάγκα.Απ ότι θυμαμαι πάντως,μόνο στον μπαρμπαΠλάτανο έχει παιχτεί κάτι ανάλογο,αλλά κι αυτό με κάτι γραμματάκια διαφορά. Ακόμα κλαίνε.
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 επειδή στο internet με βρίσκουν με το andreas157 μπας και γίνεται να αλλάξει το τωρινό νικ σε αυτό ή να φτιάξω νέο ακαουντ και να πάει για μπάνιο το άλλο Το 2ο. ...αλλά μετά πάνε μηνύματα πάει ημερομηνία εγγραφής πάνε όλα τεσπά... Αν μετράνε τόσο για σένα αυτά τα πράγματα, βάλε την...εχμ...«κληρονομιά» σου στην υπογραφή σου όπως έχουν κάνει κι άλλοι. Εδώ κοτζάμ Prince και άλλαξε σε "Artist formerly known as Prince" ρε, τί λέτε τώρα!
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 χα σιγά την κληρονομιά, "συναισθηματικός δεσμός" θα έλεγα...τέλεια...θα το σκεφτω και θα ενημερώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.