Προς το περιεχόμενο

Προβληματα σε windows vista

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια εχω υπολογιστη με vista home και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα.

Συχνα πυκνα περναει σε φαση power saving to οποιο σημαινει οτι το φωτακι της οθονης γινεται μπλε, οτι και να κανω(ctrl/alt/del κινηση ποντικιου κτλ) δεν μπορει να λειτουργησει ο υπολογιστης ενω το ανεμιστηρακι δουλευει κανονικα.Ειμαι υποχρεωμενος να κλεινω τον υπολογιστη απο το κουμπι (πισω απο το tower) και μετα λειτουργει κανονικα.

Και κατι Ακομη, Οταν παω να κλεισω τον υπολογιστη δε μου βγαζει την επιλογη της απενεργοποιησης πρωτη αλλα μια αλλη που λεει κατασταση αναμονης.Αυτο μπορει να διορθωθει (να μου βγαζει δηλαδη πρωτη την επιλογη της απενεργοποιησης?

Συγνωμη για το αφελες των ερωτησεων μου αλλα ειμαι ασχετος/,

Δημοσ.

Για το δεύτερο δε γνωρίζω. Για το πρώτο, μπες στο bios και δες αν η επιλογή s3 (αν θυμάμαι αυτή είναι για να μπαίνει ο υπολογιστής σε αναμονή) είναι anable. Ή δες στο βιβλιαράκι της μητρικής στο bios ποια είναι η επιλογή που πρέπει να ενεργοποιήσεις για να μπαίνει ο υπολογιστής σε αναμονή. Μάλλον είναι απενεργοποιημένη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Αυτο δε γινεται καθε φορα αλλα μερικες φορες.Αμα ηταν θεμα ΒΙΟS δε θα γινοταν συνεχεια????

Δημοσ.

Για το δευτερο, το default κουμπακι στα vista ειναι η κατασταση αναμονης, εχει ενα βελακι αν προσεξεις διπλα απο το κλειδωμα που εμφανιζει τις υπολοιπες επιλογες. Φυσικα μπορεις να το αλλαξεις, θα περιμενεις λιγο ομως για να το θυμηθω και εγω ο ιδιος

Δημοσ.
Ευχαριστω για την απαντηση.

Αυτο δε γινεται καθε φορα αλλα μερικες φορες.Αμα ηταν θεμα ΒΙΟS δε θα γινοταν συνεχεια????

Συνέχεια θα γινόταν. Νόμιζα πως γίνεται συνέχεια και για αυτό σου πρότεινα να κοιτάξεις στο bios....

Δημοσ.

Λοιπον, πας στις επιλογες παροχης ενεργειας απο το control panel

Πατας αλλαγη ρυθμισης σχεδιου (ελπιζω να εχεις επιλεξει το σχεδιο υψηλες επιδοσεις)

Πατας την επιλογη για προχωρημενους

Στην καρτελα που θα εμφανιστει θα λεει καπου, κουμπια ενεργοποιησης και καπακι. Ε θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:54 ----------

Αυτο που λες οτι κανει το κανει κατα την ωρα που χρησιμοποιεις το pc;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:55 ----------

Οταν σου συμβει αυτο πατα μια φορα το κουμπι ενεργοποιησης του tower

Δημοσ.

control panel> power options.......... πηγαινε πανω αριστερα εκει που λεει "change the way computer sleeps....." και απενεργοποιησε τα ολα

edited: Ναι, αυτο σου λυνει ολα τα power savings θεματα

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δεν το κανει οταν ο υπολογιστης λειτουργει,Το κανει συχνα μετα την κατασταση αναμονης.

ΠΑτωντας το κουμπι του tower δυστυχως δε γινεται τιποτα.

Θα δοκιμασω οσα μου ειπατε.Αυτα αναφερονται στην επιλυση και των δυο προβληματων?????

Δημοσ.
Για το δευτερο, το default κουμπακι στα vista ειναι η κατασταση αναμονης, εχει ενα βελακι αν προσεξεις διπλα απο το κλειδωμα που εμφανιζει τις υπολοιπες επιλογες. Φυσικα μπορεις να το αλλαξεις, θα περιμενεις λιγο ομως για να το θυμηθω και εγω ο ιδιος

Teλικα φιλε το θυμηθηκες, να βγαζει δηλαδη default την απενεργοποιηση?

Οσο για τα υπολοιπα θα σας πω αυριο παιδια.

Δημοσ.
Teλικα φιλε το θυμηθηκες, να βγαζει δηλαδη default την απενεργοποιηση?

Οσο για τα υπολοιπα θα σας πω αυριο παιδια.

Στο εχω ηδη πει στο post #6 απο προχθες!!!

Δημοσ.

Sorry mate οπως σου ειπα ειμαι ασχετος.

Εσυ μου ειπες για την αλλαγη του default σε απενεργοποιηση και ο ddos για το τι μπορω να κανω με το προβλημα της αναμονης>?

Δημοσ.
Sorry mate οπως σου ειπα ειμαι ασχετος.

Εσυ μου ειπες για την αλλαγη του default σε απενεργοποιηση και ο ddos για το τι μπορω να κανω με το προβλημα της αναμονης>?

ναι εγω σου ειπα πως να βαλεις τον τερματισμο στη θεση της αναμονης

Δημοσ.

Λοιπον το θεμα της εμαφανισης της απενεργοποιησης πρωτα λυθηκε και για το δευτερο ζητημα περιμενουμε και βλεποντας.Σας ευχαριστω θερμα γι α τη βοηθεια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...