Προς το περιεχόμενο

Xαμος -Εγκαινια Κωτσοβολου Ρεντη!!!!!!

supermedoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε pigeon, δεν γνωρίζω τη σχέση σου με τον εν λόγω κύριο -και δε με νοιάζει-. Θεωρώ μεγάλη απρέπεια την έμμεση διαφήμιση που κάνει στο blog του. Θέλει από τη μια να προσφέρει στο φτωχό λαό τις βαθυστόχαστες γνώσεις του, από την άλλη το κάνει μόνο μέσω του δικού του μέσου (γλυτώνει και το moderation). Αν ήταν σωστός ας πλήρωνε για online διαφήμιση και ας μη χρησιμοποιούσε το insomnia καταχρηστικά. Κανείς δεν θα τον διάβαζε και θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι.

Όσο για την ανωνυμία, προστατεύω τα προσωπικά μου δεδομένα επειδή γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν όπως κι εσύ. Αν είχα κι εγώ συμφέρον να προωθήσω το blog μου μια χαρά θα έδινα το όνομα μου.

Να μην ξεχάσω: Όποιος γράφει χωρίς να λαβαίνει υπ'όψιν το feedback των αναγνωστών του ... δεν συνεχίζω σεβόμενος τους όρους του forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδη η απάντηση μου χαθηκε αδοξα σε ενα κυμα moderation, ελεγα andreasl οτι για να μη παρεξηγηθω περισσότερο, διευκρινίζω οτι δεν εχω καμια σχέση με τον κυριο, ουτε επι της ουσιας διαφωνω με αυτα που εγραψες. Απλα θα μου αρεσε να μην "τράβαγες" τοσο πολυ την κριτική σου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...