Belial Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αντε κανονισε καμμια προσφορα στο σαιτ μια κι εχεις τετοια θεση...εμεις οταν εχει sms ριχνουμε σημα και ξεπουλατε...http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344217 αφού είμαστε που είμαστε offtopic για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει η public στον Πειραιά 10/12 να μήν περιμένουμε καμιά προσφορά;
vdanasto Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Και τωρα οι Τoshiba, samsung και συμφωνα με σενα και WD (green φανταζομαι αλλιως θα φουντωνε το πλαστικο κουτι ) Τώρα που το κοίταξα με το Everest, έχει συγκεκριμένα τον WDC WD10EAVS-00D7B1. Δεν ξέρω αν πρόκειται για Green μοντέλο ή όχι. Πάντως δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα.
lynch Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Βασικα ουτε ειχα δει οτι εχει software, τωρα το κοιταξα που το ειπες. Τον εναν τον εκανα αμεσως NTFS και τον 2ο "ευτυχως" τον αφησα οπως ητανTo software που εχει ειναι το user manual του δισκου και το McAfee Internet security. Δεν ξερω τι ακριβως θες. Επειδή έχω διαφορετικούς εξωτερικούς ταυτόχρονα συνδεδεμένους, με διευκολύνει ιδιαίτερα να τους αναγνωρίζω από το εικονίδιο του κατασκευαστή τους. Γι' αυτό θέλω το φάκελο που περιέχει τις πληροφορίες με το εικονίδιο. Plz, αν μπορεί κάποιος ας το ανεβάσει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Επειδή έχω διαφορετικούς εξωτερικούς ταυτόχρονα συνδεδεμένους, με διευκολύνει ιδιαίτερα να τους αναγνωρίζω από το εικονίδιο του κατασκευαστή τους. Γι' αυτό θέλω το φάκελο που περιέχει τις πληροφορίες με το εικονίδιο. Plz, αν μπορεί κάποιος ας το ανεβάσει... Take it toshiba root.zip
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τώρα που το κοίταξα με το Everest, έχει συγκεκριμένα τον WDC WD10EAVS-00D7B1. Δεν ξέρω αν πρόκειται για Green μοντέλο ή όχι. Πάντως δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα. Ποιο green δεν γινεται Εχει μονο 8MB cache αλλα για εξωτερικος USB κανενα προβλημα Ο samsung εχει 32ΜΒ. Eιναι επισης πρασινος (5400rpm) αλλα εχει πιο "γρηγορα" platters.
shadowfax-1- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ο διαδοχος του Δημοσθενη Λιακοπουλου εχει γινει το τοπικ λιγο:P:P:P:D:D:D:D
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Βασικά ψηνόμουν για το dvd με τα 11 ευρώ αν και δε ξέρω πώς τα πάει με τους υπότιτλους. Αλλά σιγά μην πήγαινα. Καλύτερα χωρίς dvd προς το παρών αλλά ζωντανός.
ducatirulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα που το κοίταξα με το Everest, έχει συγκεκριμένα τον WDC WD10EAVS-00D7B1. Δεν ξέρω αν πρόκειται για Green μοντέλο ή όχι. Πάντως δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα. Παιζει ρολο η εκδοση του everest,γιατι στο δικο μου δεν βρισκω που λεει το μοντελο που φοραει??
vdanasto Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιζει ρολο η εκδοση του everest,γιατι στο δικο μου δεν βρισκω που λεει το μοντελο που φοραει?? Νομίζω πας Storage->ATA ή SMART. Δεν τον έχω συνδεδεμένο τώρα για να σου πω με σιγουριά.
andreasl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 H δικιά μου εμπειρία (και από πρώτο χέρι σαν διευθυντής στην Public) είναι ότι οι περισσότερες τέτοιες "προσφορές", ειδικά στον Κωτσόβολο είναι με τόσο περιορισμένα κομμάτια που δεν αξίζει να στηθείς επουδενί. Τα ψώνια της Πληροφορικής ξαναχτυπούν όμως αμετανόητα.... Από την άλλη βέβαια σε φιλοσοφικό επίπεδο μόλις κατέστρεψα την θεωρία της μακριάς ουράς και της αυξημένης επιλογής στο διαδίκτυο οπότε δεν έχω αντιπρόταση! Γενικά επικρατεί μεγάλος αναβρασμός στην λιανική , ειδικά στην τεχνολογία, με άγνωστο τελικό προορισμό. Θα μπορούσες πάντως να γράψεις τις σκέψεις σου στο παρόν νήμα, αντί να μας παραπέμπεις στο blog σου. Φαντάζομαι ότι σαν διευθυντής στην Public θα παίρνεις ικανοποιητικό μισθό και δεν θα εξαρτάσαι ιδιαίτερα από το πόσα hits παίρνει το blog. Όσο γι' αυτά που γράφεις, μάλλον απευθύνεσαι σε συναδέλφους σου και όχι σε απλό κόσμο. Εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν από αδιάφορα μέχρι δυσνόητα.
pigeon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Θα μπορούσες πάντως να γράψεις τις σκέψεις σου στο παρόν νήμα, αντί να μας παραπέμπεις στο blog σου. Φαντάζομαι ότι σαν διευθυντής στην Public θα παίρνεις ικανοποιητικό μισθό και δεν θα εξαρτάσαι ιδιαίτερα από το πόσα hits παίρνει το blog. Όσο γι' αυτά που γράφεις, μάλλον απευθύνεσαι σε συναδέλφους σου και όχι σε απλό κόσμο. Εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν από αδιάφορα μέχρι δυσνόητα. Οσο κι αν διαφωνω πολλές φορες με τον κ. Χαλκίδη, οφείλω να διαμαρτυρηθω για την ελλειψη σεβασμού σε εναν ανθρωπο που καταθετει δημόσια τις ιδέες του οσο αδιάφορες ή δυσνόητες ειναι αυτες για κάποιους. Ενδεχομένως κάποια μειοψηφία να μην βαριέται και παράλληλα να καταλαβαίνει τι γράφει ο συντάκτης. Παράλογο; Ο Χαλκίδης ηταν (ή ειναι ακομα?) σοβαρος συντάκτης σε περιοδικά πληροφορικής, ιδιοκτήτης website/καταστήματος (www.programa.gr - δείτε σχετικό video), τωρα διευθυντής στο public και εν τελει πολυ ενεργό μελος της κοινότητας πληροφορικής στη χώρα μας. Αν μη τι αλλο τον χρειαζόμαστε και εχει δικιαιωμα να διατυπώνει την αποψή του με τον τρόπο που θέλει. Ακομα κι αν την εχει δει "John Dvorak" της Ελλαδας, καλως να κανει. Τουλάχιστον εχει κάποιο επίπεδο και δημιουργεί ερεθίσματα για περαιτέρω αναπτυξη της νοημοσύνης μας. Οταν επιτέλους ξεπεράσουμε το καγκουροειδές ενστικτό του επαρχιωτισμου, αυτο που επιβάλλει οτι πρεπει να ειρωνευόμαστε και να λιθοβολούμε οποιον παρουσιαζεται καλυτερος, ωραιότερος ή ικανότερος απο εμας, μπορει ως χώρα να παμε ελάχιστα μπροστά. Ευχαριστω και συγνωμη για το -μερικως- εκτος θέματος.
o_magazatoras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Κάποιος να φέρει τη σφουγγαρίστρα από μέσα. Το παιδί απλά είπε ότι ο κύριος θα μπορούσε να εκφράσει τις απόψεις του εδώ,χωρίς να trolάρει τα παντοειδή sites του...
pigeon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μαγαζάτορα κοιτα να μιλας καλύτερα σε μενα και να αφήνεις κατα μερος τα υπονοούμενα αν θελεις να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Διαφορετικά μπορούμε να αρχισουμε τις διαδικτιακές φάπες , κι οποιον παρει ο χαρος Χριστουγεννιάτικα... Οταν εγω γράφω αυτο εδω: "Οσο κι αν διαφωνω πολλές φορες με τον κ. Χαλκίδη" ......"Ακομα κι αν την εχει δει "John Dvorak" της Ελλαδας"... κι εσυ καταλαβαίνεις αυτο: "Κάποιος να φέρει τη σφουγγαρίστρα από μέσα."τοτε ειτε εσυ ψάχνεις να τσακωθεις, ειτε εγω απευθύνομαι σε πιθηκες. Οσο για το trollαρισμα δεν ξερω αν το εχει ξανακάνει (ασε που λέγεται spamαρισμα αλλα τελος παντων) ουτε και με ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση αυτο ειναι δουλεια του διαχειριστή, γι'αυτο υπαρχει το αντίστοιχο κουμπάκι. Εγω μιλησα για το ειρωνικό υφος και την ασέβεια προς κάποιον που εκτιθεται δημοσίως με ονοματεπώνυμο και που πρεπει να σεβόμαστε την γνώμη του ακομα κι αν διαφωνούμε. Μ'αρεσει που μετα ζητάτε ανα τα θεματα, να μην κρύβονται οι χρήστες πισω απο την ανωνυμία μαζι με ολα τα υπόλοιπα φαιδρα επιχειρήματα. Ετσι περιμένετε να σας απαντήσουν οι υπάλληλοι και οι προιστάμενοι των καταστημάτων; Ετσι θα μάθετε περισσότερα απο τα "ενδότερα"; Χαρείτε την επαρχιώτικη στραβομάρα σας που δεν σας αφηνει να δειτε περα απο τα ορια του μικρόκοσμου σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.