Προς το περιεχόμενο

Xαμος -Εγκαινια Κωτσοβολου Ρεντη!!!!!!

supermedoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τα μοντέλα,αυτό που στέκεται και όρθιο και έχει τις πλαϊνές καμπύλες ελλειψοειδείς προς τα μέσα,το 360.

Sorry που δεν μπορώ να σε διαφωτίσω,απεχθάνομαι τα παιχνίδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν ξέρω τα μοντέλα,αυτό που στέκεται και όρθιο και έχει τις πλαϊνές καμπύλες ελλειψοειδείς προς τα μέσα,το 360.

Sorry που δεν μπορώ να σε διαφωτίσω,απεχθάνομαι τα παιχνίδια.

Αν ήταν άσπρο είναι η απλή έκδοση, αν ήταν μαύρο ήταν το elite. Συγγνώμη που επιμένω στο ερώτημα του προηγούμενου φίλου, απλώς η διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι σημαντική. :-)

Τσίμπησα και εγώ έναν Toshiba εξωτερικό στα 59€. Πριν από μία ώρα υπήρχαν περίπου 30 κομμάτια ακόμα. Ο εσωτερικός που φοράει είναι ο SAMSUNG HD103SI

ειδεσ αν υπαρχει ακομα το netbook ?

Τσίμπησα και εγώ έναν Toshiba εξωτερικό στα 59€. Πριν από μία ώρα υπήρχαν περίπου 30 κομμάτια ακόμα. Ο εσωτερικός που φοράει είναι ο SAMSUNG HD103SI

Samsung? Εμένα έχει Western Digital μέσα αυτός που πήρα... :confused: Βάζουν διαφορετικούς δίσκους σε κάθε κομμάτι; :P

ειδεσ αν υπαρχει ακομα το netbook ?

Netbook υπήρχαν λίγα κομμάτια σε προσφορά από ένα hp. Περίπου 10. Δεν θυμάμαι αν είναι αυτό το μοντέλο που αναφέρουμε εδώ. Όσο για το δίσκο... Προφανώς η Τoshiba εξοπλίζει τους εξωτερικούς της με εσωτερικούς από διαφορετικούς κατασκευαστές...

20091128144901.th.jpg

• Moderators
Βtw, μπορεί κάποιος που αγόρασε τον εξωτερικό Toshiba να ανεβάσει σε ένα link τo software του δίσκου, γιατί ξέχασα να κρατήσω backup, όταν τον εκανα ntfs; :fear:

Βασικα ουτε ειχα δει οτι εχει software, τωρα το κοιταξα που το ειπες. Τον εναν τον εκανα αμεσως NTFS και τον 2ο "ευτυχως" τον αφησα οπως ηταν

To software που εχει ειναι το user manual του δισκου και το McAfee Internet security.

Δεν ξερω τι ακριβως θες.

Παντως και εμενα και οι 2 εχουν μεσα τον samsung 103SI :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:42 ----------

Samsung? Εμένα έχει Western Digital μέσα αυτός που πήρα... :confused: Βάζουν διαφορετικούς δίσκους σε κάθε κομμάτι; :P

Παντα συμβαινει αυτο σε ολους τους "τριτους" κατασκευαστες.

Απο τους δικους μου σας αναφερω: οι Lacie φορανε seagate, hitachi, maxtor (seagate)

Οι Verbatim φορανε samsung, WDgreen και καπου διαβασα και seagate

Και τωρα οι Τoshiba, samsung και συμφωνα με σενα και WD (green φανταζομαι αλλιως θα φουντωνε το πλαστικο κουτι ;) )

H δικιά μου εμπειρία (και από πρώτο χέρι σαν διευθυντής στην Public) είναι ότι οι περισσότερες τέτοιες "προσφορές", ειδικά στον Κωτσόβολο είναι με τόσο περιορισμένα κομμάτια που δεν αξίζει να στηθείς επουδενί. Τα ψώνια της Πληροφορικής ξαναχτυπούν όμως αμετανόητα....

Από την άλλη βέβαια σε φιλοσοφικό επίπεδο μόλις κατέστρεψα την θεωρία της μακριάς ουράς και της αυξημένης επιλογής στο διαδίκτυο οπότε δεν έχω αντιπρόταση!

Γενικά επικρατεί μεγάλος αναβρασμός στην λιανική , ειδικά στην τεχνολογία, με άγνωστο τελικό προορισμό.

H δικιά μου εμπειρία (και από πρώτο χέρι σαν διευθυντής στην Public) είναι ότι οι περισσότερες τέτοιες "προσφορές", ειδικά στον Κωτσόβολο είναι με τόσο περιορισμένα κομμάτια που δεν αξίζει να στηθείς επουδενί. Τα ψώνια της Πληροφορικής ξαναχτυπούν όμως αμετανόητα....

Από την άλλη βέβαια σε φιλοσοφικό επίπεδο μόλις κατέστρεψα την θεωρία της μακριάς ουράς και της αυξημένης επιλογής στο διαδίκτυο οπότε δεν έχω αντιπρόταση!

Γενικά επικρατεί μεγάλος αναβρασμός στην λιανική , ειδικά στην τεχνολογία, με άγνωστο τελικό προορισμό.

αντε κανονισε καμμια προσφορα στο σαιτ μια κι εχεις τετοια θεση...εμεις οταν εχει sms ριχνουμε σημα και ξεπουλατε...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344217

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...