Προς το περιεχόμενο

Xαμος -Εγκαινια Κωτσοβολου Ρεντη!!!!!!

supermedoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε καμια βδομαδα να δω ποσο "χαμος" 8α γινεται, απορω τι τα ανοιγουνε

Αρπαχτές.

Καλά είναι και γι αυτούς,αλλά και για μας,όσοι τουλάχιστον προλαβαίνουμε.:P

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλή προσφορά νομίζω ότι είναι το acer timeline 4810 στα 489 ευρώ στον Κοτσοβολο,η επόμενη καλύτερη στο σκρούτζ είναι στα 545.

Δημοσ.
ευχαριστω μαγαζατορα ελεγα να κανω μια βολτα για το wii και τον δισκο αλλα ευτυχως με γλυτωσες.

Κατά τις 8 το βράδυ που πήγα είχε και δίσκους, και Wii. Απο δίσκους πολλούς ακόμα, και από Wii το ίδιο. Προτείνω να δοκιμάσεις να πας αύριο, λογικά θα έχουν την ίδια τιμή (ελπίζω).

Δημοσ.
Καλή προσφορά νομίζω ότι είναι το acer timeline 4810 στα 489 ευρώ στον Κοτσοβολο,η επόμενη καλύτερη στο σκρούτζ είναι στα 545.

+ 1 για το timeline

Δημοσ.
+ 1 για το timeline

το ειδα και γω αλλα η διαφορα τιμης μαλλον οφειλεται στο τι φοραει αλλο επεξεργαστη ποιο ¨αδυνατο¨, γιατι εκανα σχετικη ερωτηση σε μουλτιραμα γιατι αυτη η διαφορα τιμης με τη προσφορα του κωτσοβολου και διαπιστωσα οτι φοραει αλλο επεξεργαστη

kotsovolos Επεξεργαστής Intel Pentium SU4100 (1.3 GHz, 800 MHz FSB).Μνήμη 3GB.Σκληρός δίσκος 250GB. Acer Crystal Eye HD webcam, 8+ hour battery life.

multirama Acer AS4810TG-733G25MN Time Line - Core 2 Duo SU7300 1,3 GHz - 14" TFT

θα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε αποδοση? για χρηση ιντερνετ και οικιακη γενικα?

Δημοσ.
Κατά τις 8 το βράδυ που πήγα είχε και δίσκους, και Wii. Απο δίσκους πολλούς ακόμα, και από Wii το ίδιο. Προτείνω να δοκιμάσεις να πας αύριο, λογικά θα έχουν την ίδια τιμή (ελπίζω).

Απαντάω σ' αυτό που λες,μάλλον ήτανε καβάτζωμα απ' τους υπαλλήλους προς εξυπηρέτηση γνωστών τους (ή ακόμη και τους ίδιους...),γιατί την ώρα που πήγα εγώ,δεν υπήρχε δίσκος.Προφανώς τους πήρανε χαμπάρι οι σουπερβάϊζορες και τα ξαναγυρίσανε πίσω.

Δεν εξηγείται αλλοιώς,εκτός αν είχαν απόθεμα και τα βγάλανε αργούτσικα στη φόρα,να εξυπηρετήσουν τους βραδυνούς πελάτες.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.

Δημοσ.
Απαντάω σ' αυτό που λες,μάλλον ήτανε καβάτζωμα απ' τους υπαλλήλους προς εξυπηρέτηση γνωστών τους (ή ακόμη και τους ίδιους...),γιατί την ώρα που πήγα εγώ,δεν υπήρχε δίσκος.Προφανώς τους πήρανε χαμπάρι οι σουπερβάϊζορες και τα ξαναγυρίσανε πίσω.

Δεν εξηγείται αλλοιώς,εκτός αν είχαν απόθεμα και τα βγάλανε αργούτσικα στη φόρα,να εξυπηρετήσουν τους βραδυνούς πελάτες.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.

Εξαιρετικα απιθανο αυτο που λες. Δεν μου φαινεται απιθανο οτι βαλαν στο ραφι οσα κομματια χωρουσαν και ειχαν στην αποθηκη και αρκετα αλλα κομματια, σε τετοιες μερες ολοι τρεχουν πανικοβλητοι, δεν καθετε κανεις, μην περιμενεις οτι ενας υπαλληλος εχει τον χρονο να φερνει συνεχως εμπορευματα η οτι το αντιλαμβανονται αμεσως...

Δημοσ.

Έχω να κάνω ένα μικρό σχόλιο σχετικά με τους δίσκους και το χαμό που γίνεται. Όπως είναι γνωστό οι τιμές ανά GB πέφτουν διαρκώς. Βλέπω λοιπόν φίλους μου που έχουν εξωτερικούς σκληρούς που δεν είναι γεμάτοι να αγοράζουν καινούργιους σε κάθε προσφορά γιατί η τιμή είναι καλή και θα τους χρειαστούν στο μέλλον... Μα στο μέλλον, όταν ο δισκος που ήδη έχουν θα γεμίσει, τότε οι τιμές θα έχουν πέσει ακόμα πιο κάτω!

Για παράδειγμα εγώ είχα πάρει πριν από 1.5 χρόνο έναν εξωτερικό φορητό 120GB στα 60ευρώ και τώρα με τα ίδια χρήματα αγοράζεις 500GB.

Οπότε η συμβουλή μου είναι να μην πέφτουμε θύματα του ενθουσιασμού της προσφοράς, αλλά να αγοράζουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες.

Δημοσ.
Εξαιρετικα απιθανο αυτο που λες. Δεν μου φαινεται απιθανο οτι βαλαν στο ραφι οσα κομματια χωρουσαν και ειχαν στην αποθηκη και αρκετα αλλα κομματια, σε τετοιες μερες ολοι τρεχουν πανικοβλητοι, δεν καθετε κανεις, μην περιμενεις οτι ενας υπαλληλος εχει τον χρονο να φερνει συνεχως εμπορευματα η οτι το αντιλαμβανονται αμεσως...

Κοίταξα και μόνος μου και εκτός αυτού,βρήκα και γνωστό μου υπάλληλο εκεί,μπαίνει και στο insomnia πότε-πότε (λίγο-πολύ όλοι γνωστοί είμαστε...),συνεπώς δεν τα έβγαλα απ' το μυαλό μου ότι δηλαδή δεν είχε απόθεμα.Απ' το μυαλό μου έβγαλα τον υποθετικό μου λόγο.;)

Θα πάω το μεσημεράκι (που κλείνουν τα μαγαζιά,btw) πάλι να κόψω κίνηση και να χέσω το κολλητό μου που με διαβεβαίωσε χτες ότι όλα είχαν τελειώσει.lol:mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως δίσκους εξωτερικούς μαξτορ 3.5'' 500 γιγα στα 32€ τους φέρναν 1-1 οπότε το καλάθι είχε συνεχώς 4.. Για κάποιον που δεν θέλει μεγάλη χωρητικότητα νομίζω μια χαρά τιμούλα είναι..

Δημοσ.

Αν είναι καταγκιόζηδες και βγάζουν δίσκους και πράγματα με ζήτηση όποτε γουστάρουν να πάνε να τσιγκελωθούνε!

Χθες το απόγευμα (16:30) και αφού διένυσα τη μισή Αθήνα και αγγάρεψα και κολλητο που μένει κοντά να με εξυπηρετήσει με αυτοκίνητο πήγα και δεν βρήκα κανένα δίσκο! ούτε στικάκι 8αρι!

Ρώτησα 2-3 πωλητές όλοι μου έλεγαν ότι τελείωσαν και μου πρότειναν τη "ΦΟΒΕΡΗ" προσφορά ενός WD 500GB 3,5 στα 65 ευρώ!!! (ουάου!).

Εντωμεταξύ είχαν απόθεμα από έναν "δήθεν" αλλο 2,5 WD 500GB όχι elements όπως της προσφορά αλλά essentials στα 90 ευρώ! (άρα διαφορετικό μοντέλο και οχι το ίδιο της προσφοράς όπως μου είπαν στο ταμείο!)

Εννοείται σπάστηκα τόσο πολύ που ενώ είχα πάει με παραγγελίες τρίτων και για δίσκους και για πολυμηχανήματα και ζαχάρωνα και μια σκούπα και μια εσπρεσιέρα, τους έριξα ένα γαμωσταυρίδι και έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα!

Απίστευτοι καραγικιόζηδες αν είχαν και δεν έβγαζαν εγκαίρως...αυτοί έχασαν! (ίσως πάντως να παίζει και ότι τα κρατάνε οι πωλητές για πάρτι τους ή για γνωστούς γιατί τις προάλλες στο mall περίμεναν μαζί μου στο ταμείο πολύ υπάλληλοι με δίσκους!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...