tolis1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εχω τον παρακατω επεξεργαστη απο το 2002.ειναι ικανος να καρατησει ακομα?κ για ποσο καιρο?εχω πανω 2 gb ram k 3650 agp καρτα γραφικων.δεν παιζω τοσο παιχνιδια αλλα κυριως ειναι για all around χρηση.
javavall Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ειναι ικανος να καρατησει ακομα? Οπ αυτό είναι το θέμα μου! Και βέβαια μετράει γιατί να μην μετράει? κ για ποσο καιρο Μέχρι να καούν τα transistor.
outlaw star Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εχω τον παρακατω επεξεργαστη απο το 2002.ειναι ικανος να καρατησει ακομα?κ για ποσο καιρο?εχω πανω 2 gb ram k 3650 agp καρτα γραφικων.δεν παιζω τοσο παιχνιδια αλλα κυριως ειναι για all around χρηση. ναι αμέ..για office χρήση μια χαρά είναι......για σερφάρισμα,μουσική μέχρι και για κανά απλό auto-cad μια χαρά είσαι...τώρα για παιχνίδια δεν..εκτός και αν παίζεις πιο παλιά οπότε κάτι γίνεται...για πόσο καιρό θα κρατήσει ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει είσαι εσύ...είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα?τρέχεις κάτι στο pc που αργεί να εκτελεστεί?
tolis1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εχω παιξει κ τωρινα παιχνιδια αλλα με μετρια γραφικα σε 1280*768 αναλυση χωρις aa ομως.γενικα οπως ηταν ειναι.απλα επειδη καμια φορα κανω μετατροπη avi η mpeg σε dvd αρχεια κανει τουλαχιστον 3 ωρες.πανω κατω με ποιον επεξεργαστη ειναι ιδιος?
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Με κανέναν του σήμερα πάντως. Κι ο Atom είναι πιο γρήγορος νομίζω.
nick#18 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 με p4 στα 2.66 και 3650agp επαιξα ΚΑΙ crysis (απλα αργουσε στο loading) δοκιμασα και iv ετσι να περναει η ωρα... με το ζωρι στο μενου εμπαινε...
nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για necrogamer και προσεκτική χρήση μια χαρά είσαι φίλε.Αν ποτέ διαθέτεις κάποιο ποσό γύρω στα 200€ γίνεται και ολική αναβάθμιση στο σύστημά σου για να είσαι πιο άνετος και αναβαθμίσιμος.Με 250-300 παίζεις και όλα τα παιχνίδια της αγοράς χωρίς υψηλές απαιτήσεις όμως σχετικά άνετα.Υπόψιν ότι το σύστημά σου όλο μπορείς να το πουλήσεις για κατεβαστήρι και να βγάλεις και από εκεί κάποιο ποσό με το οποίο να αναβαθμίσεις και κουτί/τροφοδοτικό.
tolis1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 τροφοδοτικο εχω το hiper 580w type-r modular
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 [...]Μέχρι να καούν τα transistor. lol Με κανέναν του σήμερα πάντως. Κι ο Atom είναι πιο γρήγορος νομίζω. Ε όχι κι έτσι ρε συ Όπως σου είπαν, κράτα τον όσο σε καλύπτει. Αν δεν κάνεις convert καθημερινά δε νομίζω να ναι πρόβλημα ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθούν. Κατέβασέ του το priority στην τελική αν κολλάει και συνέχισε να δουλεύεις κανονικά.
pcos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 οπως λεω και με την τηλεοραση μπαουλο που εχω "δεν χαλαει το ρημαδι". μονο να εβλεπες με τα ματια σου τι "τρωει" για αυτα που δινει! ουτε για κατεβαστηρι....μακρυα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παντως καθαρα σε μετατροπες video, η διαφορά με τους σημερινους επεξεργαστες ειναι χαο(ή ω?)δης. Του στυλ "απο 3 ωρες επεσα στα 20 λεπτα". Για χρηση σε: Office Ιντερνετ (εκτος HD youtube video) Παλια παιχνιδια, απο Final Fantasy 7 μεχρι ξερω γω Need For Speed Carbon Θεαση ταινιων ειναι κομπλε αυτο το συστηματακι. Για οτιδηποτε αλλο ομως οχι.
Delirium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κατ' αρχην ανεβασε τον: πηγαινουν @ 3.06*GHz, ευκολα [*οσο δηλαδη ο γρηγοροτερος stock speed P4, με 533 fsb] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:02 ---------- Του στυλ "απο 3 ωρες επεσα στα 20 λεπτα". Διαφορα +900%, μπορει να δει, μονο με 4πυρηνο
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Και βέβαια μετράει γιατί να μην μετράει? Και βέβαια μετράει. Ώρες ζωής.
Delirium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Απο ram παντως και vga, εισαι ενταξει & για light games -δεν εννοω Mame [ή/και για τα περισσοτερα πριν 2007] Για converting, κρατησε τη συμβουλη του antonl, και ανεβασε τον, +500-700 MHz, τα δεχονται
IMAndreas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 με p4 στα 2.66 και 3650agp επαιξα ΚΑΙ crysis (απλα αργουσε στο loading) δοκιμασα και iv ετσι να περναει η ωρα... με το ζωρι στο μενου εμπαινε... εγώ με p4 στα 3 ht 1mb cache (478 socket ε ) και κάρτα 3450 512mb, μνήμη 2χ1gb ddr 400mhz έπαιζα gta iv στην πιο χαμηλή ανάλυση και όλα τα settings low, μόνο το hd το είχα βάλει on. ε είχα φτάσει το 60%...είδα και σε έναν φίλο μου με της gts250 πως το έπαιζε και ξενέρωσα και δεν συνέχισα πάντως μου έπαιζε..... στο θέμα μας, τώρα του έχω βάλει windows 7 ultimate (32bita ), office 2007, και έτσι για δοκιμή όλα τα τελευταία, τελευταίο nero, acrobat reader και τα λοιπά. Παίζω και full hd, βέβαια εκεί όταν πατάω παύση και play μου αργεί λίγο και στο power point όταν βάζω μια εικόνα και πάω να την κόψω ή να την μετακινήσω γυρνάει σε slow motion . Και άμα ακούω μουσική από το mpc-hc και είμαι στο mozilla και σκρολάρω μια σελίδα παίζει να μου κάνει κάτι περίεργα το τραγούδι σαν να πατάς πολύ γρήγορα το pause και μετά το play αλλά όχι συνεχόμενα και όχι για μεγάλη διάρκεια... Πάντως με windows xp home/professional και windows live messenger, mpc-hc, mozzila, ένα antivirus (όχι όμως τπτ northon), office 2003 είναι μια χαρά......δουλεύει γρήγορα.... Έχω μια απορία....έχει δοκιμάσει κανείς σκληρό για λειτουργικό και προγράμματα SSD πάνω σε P4 να μας πει αν υπάρχουν μεγάαααλες διαφορές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.