pete666 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Θέλω να στηρίξω τα ηχεία μου στο ταβάνι. Έχω τα altec lancing 5100. ξέρετε κανένα τρόπο τίποτα κόλα.??? :confused: :confused:
madsc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Για ταβάνι πακέτο. Η πιο σωστή δουλειά είναι με βάσεις, ή ούπα σε συρματόσχοινο ή αλυσίδα λεπτή με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσεις κλήση στα ηχεία σου. Σε ποιόν όροφο είσαι, στον τελευταίο; sc
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Θα συμφωνήσω με τον madsc στη λύση με τις βάσεις, απλά να επισημάνω πως αν τα βάλεις πολύ ψηλά δεν θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα ηχητικά αν δεν κατευθύνεις τα ηχεία προς την θέση ακρόασης, πράγμα δύσκολο διότι πρέπει να στερεωθούν λοξά. Να προτείνω να τα τοποθετήσεις στο ίδιο ύψος με τη θέση ακρόασης (περίπου 1-1,3m ύψος);
pete666 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Ελπίζω να έχετε δει τα ηχεία για το οποία λέμε. Τα ηχειακια εκεί που θα τα κρεμάσω θα είναι περίπου στα 3 μέτρα και θέλω να τους δώσω κλήση.???
madsc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 3 μέτρα από πού ;;;; Μην περιμένεις όπου και να βάλεις τα ηχεία σου να ακούγονται το ίδιο. Τα twitter πρέπει να κοιτάνε τη θέση ακρόασης, στο ύψος του ανθρώπινου αυτιού, τα mid πρέπει να στοχεύουν πάνω στο πρόσωπο του ακροατή, και τα μπάσα από τα 200 και κάτω θεωρητικά δεν έχουν κατευθυντικότητα. Πάντα μιλάμε για ίδια απόσταση όλα τα ηχεία από τη θέση του ακροατή αλλιώς πρέπει να αλλάξεις το delay σε ns. ʼμα είσαι στον τελευταίο όροφο ίσως δεν θα ήταν και η σοφότερη επιλογή να τα κρεμάσεις στο ταβάνι, ο λόγος => υγρασία (ανεξάρτητα βάρους ηχείου). Πάντως πριν να τρυπήσεις κάπου δοκίμασε να δεις πως ακούγονται και αποφάσισε. ʼντε και καλή τύχη. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.