George1987 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν ένας από τους υπολογιστές που έχω στο σπίτι ξαφνικά έσβησε όταν τον είχα ανοιχτό. Από τότε που ο συγκεκριμένος υπολογιστής έσβησε όταν τον ανοίγω μόλις πάει να εισέλθει στα windows σβήνει μόνος του,αυτό συμβαίνει κάθε φορά είτε πάω να μπώ από κανονική λειτουργία είτε από ασφαλή λειτουργία. Πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και θέλει επισκευή? Ή απλά να κάνω format ? To λειτουργικό που έχει ειναι windows xp professional. Σε κάποιο ύποπτο site δεν μπήκα και έχω antivirus.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν ένας από τους υπολογιστές που έχω στο σπίτι ξαφνικά έσβησε όταν τον είχα ανοιχτό. Από τότε που ο συγκεκριμένος υπολογιστής έσβησε όταν τον ανοίγω μόλις πάει να εισέλθει στα windows σβήνει μόνος του,αυτό συμβαίνει κάθε φορά είτε πάω να μπώ από κανονική λειτουργία είτε από ασφαλή λειτουργία. Πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και θέλει επισκευή? Ή απλά να κάνω format ? To λειτουργικό που έχει ειναι windows xp professional. Σε κάποιο ύποπτο site δεν μπήκα και έχω antivirus. Δοκιμασες με καποιο live cd αν μπορεις να κανεις boot?
George1987 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Όχι δεν δοκίμασα,δεν έχω τέτοιο cd.
disqualified Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μπες στο bios και δες τι θερμοκρασιες εχεις. Κατεβασε και ενα Live cd μιας Linux διανομης να μας πεις αν γινεται κατι αναλογο ή λειτουργει κανονικα το PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.