vagelis81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα!Εγκατεστησα το star wars the force unleashed 2 και οταν παω να το ξεκινησω μου βγαζει μηνυμα στην ΟΘΟΝΗ "δεν υποστηριζεται".Υποθετω πως εχει να κανει κατι με την αναλυση της οθονης και του παιχνιδιο,αλλα ετσι κι αλλιως εχω τα windows στη μεγαλυτερη αναλυση τους (1920χ1080). Καμια γνωμη;;
aekoupoli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 πια οθονη εχεις κ με τι καλωδιο εχεις ενωσει το PC με την οθονη?
vagelis81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ξερω πως ειναι βλακεια αλλα δε γνωριζω ακριβως πως λεγεται το καλωδιο που συνδεει το πυργο με την οθονη μου.Απλα να αναφερω πως ειναι το κλασσικο καλωδιο που εχουν οι περισσοτεροι υπολογιστες με τις μπλε ακρες με τα 2 βιδακια.η οθονη ειναι samsung 37 lcd(κανονικη τηλεοραση και τη χρησιμοποιω για το pc)
tsioudiver Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Την αναγνωρίζει επώνυμα ο υπολογιστής σου ή σαν οποιοδήποτε μονιτορ;
vagelis81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγκατεστησα καποιο παιχνιδι το οποιο δεν ανοιγει και πρεπει να του αλλαξω την αναλυση.πως μπορω να το κανω αυτο ;Στην εναρξη δεν εχει καποια επιλογη.
jakegate7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 πες και ποιο παιχνίδι είναι.. για να σε βοηθήσουμε περισσότερο συνήθως κρατάνε τις ρυθμίσεις ή στο my documents ή στο program files..
jakegate7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Windows XP: C:\Documents and Settings\<Current User>\Local Settings\Application Data\LucasArts\ Star Wars The Force Unleashed 2 Windows Vista® & Windows 7: C:\Users\<Current User>\AppData\Local\LucasArts\Star Wars The Force Unleashed 2 ανοίγεις το αρχείο config με το notepad και ψάξε εκεί για αυτά <s id="Win.Height">768</s> <s id="Win.RefreshHz">60</s> <s id="Win.Width">1360</s>
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει ένα αρχείο Config.xml στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού στο οποίο μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις, σύμφωνα με αυτό: http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=649163&mpage=1 edit: πρόλαβε ο jakegate7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.