Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Unleashed II

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα videos στο παιχνίδι; Π.χ. σε μένα παίζουν σπαστά, δηλαδή παίζει, κόβει, παίζει, κόβει, συνέχεια όμως και μαζί κόβει και ο ήχος. Όταν μπει στο παιχνίδι παίζει μια χαρά...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
btw μόνο ένα animation έχει για το κάθε graple?

2 αν σκεφτείς και το εναέριο.

Έχει κανείς σας πρόβλημα με τα videos στο παιχνίδι; Π.χ. σε μένα παίζουν σπαστά, δηλαδή παίζει, κόβει, παίζει, κόβει, συνέχεια όμως και μαζί κόβει και ο ήχος. Όταν μπει στο παιχνίδι παίζει μια χαρά...

Αν έχεις Vsync ανοιχτό, κλείσ'το.

Δημοσ.

Τι σας έχω, τι σας έχω;

I made a loader for increase fps limit to 60FPS. So now everyone can appreciate the difference between 30fps and 60fps.

Copy 60fps.exe in the game folder and run it.

swtfu2.jpg

swtfu22010102812052577.jpg

Απλά, ΘΕΟΣ!!!!

PS: Το παλικάρι έφτιαξε και unlocker και για το Force Unleashed 1 => http://www.rage3d.com/board/showpost.php?p=1336406308&postcount=192

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι το game είναι τρελά μικρό, έφυγε σε 5-6 ώρες χαλαρού gaming αλλά με τρελό πονοκέφαλο μετά, τα 30fps είναι ΤΡΑΓΙΚΑ

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ τον john2gr για το link που μας πρόσφερε. Έχω ξεκινήσει και εγώ το παίγνιο (sic) και όντως είναι όπως τα λέτε. Αυτό που με έχει ξενερώσει είναι ότι χρειάζεται επιπλέον να ενεργοποιήσεις ντε και καλά την virtual memory και να απενεργοποιήσεις το vsync (credits to GhostRiderLSOV) με αποτέλεσμα να κάνει τρελό tearing (ati γαρ). Μια ερωτησούλα μόνο για αυτούς που έχουν παίξει και το πρώτο: σε σχέση με αυτό τι λέει; Μια από τα ίδια, καλύτερο, χειρότερο, αξίζει να το παίξει κανείς μετά από αυτό; (που προφανώς είναι πολύ μικρό;)

• Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο ναι, έχει πιο επικές (ή τουλάχιστον πιο DBZ :P μάχες) και η ιστορία του κολλάει ωραία με το Episode IV.

Αν τέλειωνε εκεί, δεν θα μας χάλαγε, έτσι όπως έκαναν το 2. :-(

To 2 πάντως είναι πολύ πιο ωραίο στα γραφικά.

Δημοσ.
Δες πιο πάνω για τον unlocker.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

Εχει πεσει το link . Κανενας αλλος να μας δωσει λυση ;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...