Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως το τερμάτισα ήδη κατά τις 8. Πολύ μικρό indeed. Ίσως επειδή "τρέχει" γρήγορα το όλο pace, αλλά γενικά δεν βλέπεις πολλά μέρη. Πάντως πολύ καλά γραφικά και animations, αν και είχα κάτι ψιλοbugs σε ένα από τα grabs (q+e και να προσπαθήσεις επίθεση μετά στον αέρα). Απογοήτευση τα bosses, μόνο ένα σοβαρό (εκτός του Vader αντιμετωπίζεις). Μου έλειψαν οι Jedi Masters, εδώ οι αντίπαλοι sith δεν πέφτουν με finisher, αλλά πολύ κανονικά. Πολύ μικρότερο cast. Ήταν... tech demo αυτή τη φορά. Αυτό μου άφησε. Θα παίξω να το λιώσω λίγο, αλλά περίμενα ΠΟΛΥ περισσότερα. ΥΓ. Guybrush Threepkiller is fun.
agelosLX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά το έχετε και σεις αυτό το στιγμιαίο "σπάσιμο" όταν ρίχνεις σπαθιές στους εχθρούς?? Όχι όταν βαράς αέρα..μόνο στους εχθρούς!?
agelosLX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά το έχετε και σεις αυτό το στιγμιαίο "σπάσιμο" όταν ρίχνεις σπαθιές στους εχθρούς?? Όχι όταν βαράς αέρα..μόνο στους εχθρούς!?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι το παρατήρησα κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο βλέπω άλλο μισό παιχνίδι τουλάχιστον να χωράει. Μπας και τέλειωσε το budget από τα FMVs / gfx / animations και το υπόλοιπο για DLC;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι το παρατήρησα κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο βλέπω άλλο μισό παιχνίδι τουλάχιστον να χωράει. Μπας και τέλειωσε το budget από τα FMVs / gfx / animations και το υπόλοιπο για DLC;
activex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αρκετά αρχή σε μια σκηνή με δυο ρομπότ σταματημένα που λέει να πατήσεις τα "11" και "12" για να ενεργοποιήσεις το force fury, τι πατάμε ; έχω Logitech rumblepad2 και ότι και να πάτησα δε γίνεται τίποτα και μένω κολλημένος!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Dunno, εγώ με πληκτρολόγιο πάτησα το R. Τσέκαρες από controller options τα κουμπιά;
activex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Dunno, εγώ με πληκτρολόγιο πάτησα το R. Τσέκαρες από controller options τα κουμπιά; Ναι τα τσέκαρα, ότι έχει από force το πάτησα αλλά τίποτα! και στο πληκτρολόγιο το R επίσης δε κάνει κάτι (αλλά έχω και το μοχλό πάνω...)
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ναι τα τσέκαρα, ότι έχει από force το πάτησα αλλά τίποτα! και στο πληκτρολόγιο το R επίσης δε κάνει κάτι (αλλά έχω και το μοχλό πάνω...) Το ίδιο έχουμε!!!! Λοιπόν απλά πατάς κ τους δυο μοχλούς ταυτόχρονα μέσα. btw έχω παίξει κανα 7ορο κ ακόμα να το τελειώσω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 7ωρο; Πρέπει να το πηγαίνεις πολύ ήρεμα τότε. Εγώ το είχα ξεκινήσει στις 16:00 περίπου και το τερμάτισα μέχρι τις 19:45, αλλά σε medium και επειδή γουστάρω SW, το πήγα μονορούφι. Θέλω να γράψω όλα τα άσχημα του (και τα καλά του), αλλά θα αρχίσω τα spoilers. ---------- Προσθήκη στις 10:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:47 ---------- Το Gamespot το περιγράφει πιο καλά απ' όλα νομίζω. http://www.gamespot.com/xbox360/action/starwarstheforceunleashed2/review.html
activex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Το ίδιο έχουμε!!!! Λοιπόν απλά πατάς κ τους δυο μοχλούς ταυτόχρονα μέσα. btw έχω παίξει κανα 7ορο κ ακόμα να το τελειώσω. Ωραία να σε καλά, πάω να δοκιμάσω
Hom3sick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Πως ξεκλειδώνω το frame rate απο τα 30fps; Mου έχει σπάσει τα νεύρα.
angmar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Επειδή το παιχνίδι δεν έχει επιλογή για vertical sync, μάλλον είναι ενεργοποιημένο στο control panel της κάρτας σου, πήγαινε και κλείστο από κει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Και με Vsync off, είναι capped στα 30.
>-Nosakos<- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 7ωρο; Πρέπει να το πηγαίνεις πολύ ήρεμα τότε. Εγώ το είχα ξεκινήσει στις 16:00 περίπου και το τερμάτισα μέχρι τις 19:45, αλλά σε medium και επειδή γουστάρω SW, το πήγα μονορούφι. Θέλω να γράψω όλα τα άσχημα του (και τα καλά του), αλλά θα αρχίσω τα spoilers. Τελικά 8ορω μαζί με τα chalenges μ πήρε στο medium. Τελικά ήταν λίγο απογοήτευση...., π είναι οι μεγάλες κοιλάδες με δέντρα απο το προηγούμενο με τα γαμάτα physics των δέντρων??! Όταν άκουσα για sequel στο μυαλό μ είχα φανταστεί αυτό το game σαν διαμάντι... κρίμα ήταν απλά μέτριο(σε σχέση με το πρώτο).. btw μόνο ένα animation έχει για το κάθε graple?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.