Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Unleashed II

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
όντως άσε που χρησιμοποιεί και δυνάμεις των sith και των jedi (απο το ενα βέβαια αλλά γενικός μου τη ΄δίνει )

έφαγε υπερβολικά μιτογκλοριαν και και έχασε τον έλεγχο χαχα

Ενώ ο γνωστός μας Kyle Katarn από τα Jedi Knight που είναι κι αυτός canon, δεν χρησιμοποιεί και light και dark side powers; ;)

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είπα οτι μου αρέσει ?

---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:08 ----------

Δεν υπάρχει λογική, αλλά βλέπεις κάπως ο χαρακτήρας πρέπει να κάνει την awesome super ntouper flawless devastating κίνηση που εξαϋλώνει τους αντιπάλους. Good job folks

Καλά άμα κάνουν και 3ο θα τον έχουν να ρίχνει φωτιές απ'το στόμα, να πετάει σαν τον superman και να γεννάει δράκους.

μήπως υπερβάλλεις στο τρίτο :lol::lol:

Δημοσ.

Ακριβώς ρε ghost τα star wars έγιναν γνωστά και θεωρούνται awesome λόγω των lightsabers.. Έ άμα δεν καταφέρουν να φτιάξουν ένα παιχνίδι που θα έχει τελείως ρεαλιστικές μάχες όπως φαίνονται και στις ταινίες, τότε για 'μένα απλά δεν αξίζει. Ζω για την ημέρα που όλο το σενάριο και των 6 star wars ταινιών θα μεταφερθεί σε βιντεοπαιχνίδι, με όλες τις μάχες, τρομερά γραφικά, και αληθινές μάχες. Και θα φτάνει κάπου τα 60gb σε χώρο. :P

μήπως υπερβάλλεις στο τρίτο :lol::lol:

Θα με θυμηθείς. :P Και θα δούμε κάτι ονόματα όπως Star Wars : Dragon Unleashed κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Κάποτε έφτιαχνε (έφτιαξε; ), ένας το Knights of the Force που ήταν mod για αυτές τις μάχες στο Jedi Outcast αν θυμάμαι καλά.

Όμως ή είχε trojan μέσα ή κάτι άλλα κουλά και δεν ξέρω τι απέγινε.

Δημοσ.
Κάποτε έφτιαχνε (έφτιαξε; ), ένας το Knights of the Force που ήταν mod για αυτές τις μάχες στο Jedi Outcast αν θυμάμαι καλά.

Όμως ή είχε trojan μέσα ή κάτι άλλα κουλά και δεν ξέρω τι απέγινε.

Αχα το θυμάμαι, για το jedi academy ήταν όχι το jedi outcast. Και γω το 'χα κατεβάσει και δε μου δούλευε.. Νομίζω κιόλας αυτός που το ΄φτιαχνε θα πήγαινε για στρατό και έκανε πολύ καιρό μετά για να το τελειώσει(να το τελειοποιήσει δηλαδή με την 2.0 έκδοση), ε και το παράτησα δεν το έψαξα παραπάνω. Είχα βρει όμως το movie duels 2, ωραίο mod. Έπαιζες τις κλασικές μάχες απ'τις ταινίες κλπ.

• Moderators
Δημοσ.
Αχα το θυμάμαι, για το jedi academy ήταν όχι το jedi outcast. Και γω το 'χα κατεβάσει και δε μου δούλευε.. Νομίζω κιόλας αυτός που το ΄φτιαχνε θα πήγαινε για στρατό και έκανε πολύ καιρό μετά για να το τελειώσει(να το τελειοποιήσει δηλαδή με την 2.0 έκδοση), ε και το παράτησα δεν το έψαξα παραπάνω. Είχα βρει όμως το movie duels 2, ωραίο mod. Έπαιζες τις κλασικές μάχες απ'τις ταινίες κλπ.

Έλεγε ότι θα το έκανε convert και για JO, οπότε από εκεί το θυμώμουν.

A ναι, είχα ξεχάσει ότι υπάρχει και το MD2. Ίσως το κοιτάξω κι αυτό.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω για το story και αν Ικανοποιεί τους φανατικούς, αλλά το game play και τα γραφικά φαίνονται πάρα πολύ καλα :) θα το τιμήσω σίγουρα

EDIT: Ρε παιδιά αυτό θα παίζει καλά με 2 ps move χειριστήρια ?????? θα καούμε να κουνιόμαστε σαν κανίβαλοι ?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Από http://www.facebook.com/note.php?note_id=155195734518706 :P

Star Wars: The Force Unleashed 2 - PC Specs

Operating system: Windows XP SP3, Windows Vista® SP2, or Windows 7

Processor:

Required: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 5200+

Recommended: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 6000+

Memory: 2 GB RAM

Hard disk space: 10GB + 1GB Swapfile

Video:

Required: 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support

ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT

Recommended: ATI Radeon HD 4800 / NVIDIA GeForce GTX 260

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device

DirectX®: DirectX 9.0c (March 2009).

• Moderators
Δημοσ.

Από http://www.facebook.com/note.php?note_id=155195734518706 :P

Star Wars: The Force Unleashed 2 - PC Specs

Operating system: Windows XP SP3, Windows Vista® SP2, or Windows 7

Processor:

Required: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 5200+

Recommended: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 6000+

Memory: 2 GB RAM

Hard disk space: 10GB + 1GB Swapfile

Video:

Required: 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support

ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT

Recommended: ATI Radeon HD 4800 / NVIDIA GeForce GTX 260

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device

DirectX®: DirectX 9.0c (March 2009).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...