Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Unleashed II

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Force Unleashed 2 Announced

Get ready to light up a Rancor.

Tonight at the Spike TV Video Game Awards the sequel to the popular Star Wars game The Force Unleashed was announced.

The accompanying trailer showed the main character from the first game return cloaked in a dark robe and enter a large arena. Here he came face-to-face with a Rancor and lightning sprung from his finger tips.

It was also announced that the game will arriving some time in 2010. A voice over from Yoda closed the trailer with these words of wisdom:

"Uncertain your future is. Find yourself, you must."

[gt]59816[/gt]

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

DO NOT WANT!

Εκτός αν κάνουν καλό port αυτή τη φορά. :P

Αλλά γιατί ρε γμτ να μην κάνουν ένα JKIII; :-(

Δημοσ.

Η Lucas arts απ' ότι φαίνεται κρατάει δυνάμεις και αγωραστικό κοινό για το SWTOR. Πάντως ένα άλλο force Unleashed δεν με ενθουσιάζει... Πολύ γραφικό και πρόζα, και ουσία καθόλου....

• 4 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Κοιτάζοντας το προηγούμενο post μου εδώ (δεν είχα παίξει το TFU τότε), αλλάζω την γνώμη μου στο "do not want", αλλά συνεχίζω στο να κάνουν καλό port. :P

Επίσης να μας πουν πως στο καλό έζησε ο Galen.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Fan trailer από τα memories που βλέπεις στο site είναι (έτσι λένε).

Αν και το συγκεκριμένο με τον Yoda δεν το είχα ξανακούσει πουθενά. (ούτε το βρήκα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το κάνουν ταινία λέω γω να πάει στο καλό..

Καταρχήν, οι stormtroopers στο 2:23 πώς στο κέρατο έγιναν στάχτη ; Kamehameha τους έριξε ή απλά τους απώθησε με τη μαμημένη τη force ; Ότι να 'ναι.

Τέλος πάντων, αυτές τις μακακιούλες να μην είχε, να φτιάξουν ένα σωστό σενάριο (που δεν το νομίζω, γιατί απ'ότι φαίνεται θα είναι το κλασικό με-πρόδωσαν-πάω-να-διαλύσω-ό,τι-βρεθεί-μπροστά-μου σενάριο) και να φτιάξουν και σωστές lightsaber μάχες μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Δημοσ.

όντως άσε που χρησιμοποιεί και δυνάμεις των sith και των jedi (απο το ενα βέβαια αλλά γενικός μου τη ΄δίνει )

έφαγε υπερβολικά μιτογκλοριαν και και έχασε τον έλεγχο χαχα

Δημοσ.

Εντυπωσιακό, πολύ εντυπωσιακό σαν trailer, και σε Wii ελπίζω ότι όπως και το 1ο θα σπέρνει.

Αλλά κουβέντα να γίνεται, ποια η λογική στρατιώτες με ντουφέκια να μάχονται απο κοντά και μάλιστα σε μπουλούκι?

Δημοσ.
Εντυπωσιακό, πολύ εντυπωσιακό σαν trailer, και σε Wii ελπίζω ότι όπως και το 1ο θα σπέρνει.

Αλλά κουβέντα να γίνεται, ποια η λογική στρατιώτες με ντουφέκια να μάχονται απο κοντά και μάλιστα σε μπουλούκι?

Δεν υπάρχει λογική, αλλά βλέπεις κάπως ο χαρακτήρας πρέπει να κάνει την awesome super ntouper flawless devastating κίνηση που εξαϋλώνει τους αντιπάλους. Good job folks

Καλά άμα κάνουν και 3ο θα τον έχουν να ρίχνει φωτιές απ'το στόμα, να πετάει σαν τον superman και να γεννάει δράκους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...