tsitourman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια... ας μπω αμεσως στο θεμα.... εχω 2 modem ενα sagem fast 1500wg και ενα philips CGA3600N/TE ποιο συχρονιζει καλυτερα με τις γραμμες του οτε?? η ταχυτητα μου ειναι στα 8mbps και σε direct download πιανω 870mpbs..
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 επισημη απαντηση δεν υπαρχει για ενα λογο.θα κανεις δοκιμη και τα 2 και θα δεις οχι μονο πιο συγχρονιζει καλυτερα που στην πραξη και τα 2 θα συγχρονισουν στα 8 εκτος αν εισαι πολυ μακρια αλλα το βασικο ποιο θα σου κανει λιγοτερα disconect.αμα ειναι και τα 2 σταθερα τοτε βλεπεις ποιο σε βολευει καλυτερα.αν τωρα εχεις χαλια γραμμη η εισαι μακρια απο τον οτε και δεν κλειδωνει ακριβως 8 εκει βλεπεις παλι ποιο ειναι πιο κοντα στα 8 αλλα και ποοιο ειναι σταθερο.ισως και τα 2 να παιξουν μια χαρα οσο αφορα το ποσο κλειδωνουν λογω οτι εχεις 8 και οχι 24 που εκει θα εβλεπες την διαφορα σε σταθεροτητα και σε synchonismo.απλα θα δεις ποιο θα παιξει καλυτερα στην δικια σου γραμμη γιατι αυτο που θα πουμε εμεις θα ειναι σχετικο.μπορει σε σενα να παιζει καλυτερα το philips και καποιος αλλο να το βριζει και να λεει sagem.οποτε το κανεις εσυ δοκιμη στην δικια σου γραμμη.και μετα διαλεγεις ποιοσε βολευει σε θεμα ευκολιας μενου η καλυτερου ασυρματου σηματος η οτιδηποτε μπορει να ειναι αυτο που θα σε κανει να διαλεξεις ενα απο τα 2 αν και τα 2 ειναι σταθερα και κλειδωνουν στα 8
tsitourman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 thks για την απαντηση... η ταχυτητα λογικα πρεπει να ειναι 8192 σωστα?? εμενα μου κλειδωνουν και τα 2 modem στο 8187.. και κατεβαζω σε direct download με 870 απο speedtest.ftp.otenet.gr απο που μπορω να τσεκαρω τις αποσυνδεσεις που γινονται στα modem??? υπαρχει καποιο log??? (δεν χρισιμοποιω το sagem ως ρουτερ διοτι εχω ενα switch linksys sd2005 για glan απλα ενα modem συνδεω πανω στο switch και εχω ιντερνετ) ουτε το wireless χρησιμοποιω.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 το 8187 ειναι στην πραξη 8192 .απλα το καθε ρουτερ το αναφερει λιγο διαφορετικα.το 1024 ειναι 1021 η 1020.το download σου speed ειναι τελειο.για τις αποσυνδεσεις δεν ξερω αν καποιο εχει log Η αν εχει καποιο timer Που μετραει αποσυνδεσεις η χρονο online για να δεις.οπως δεν ξερω αν η otenet εχει site Οπως η forthnet Που βλεπεις τις αποσυνδεσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.