-TRANE- Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Υπάρχει κάποιο skills που μπορώ να ξεπεράσω τα 1000$ και να αγοράζω όπλα? Πως μπορώ να κάνω κάνω εναλλαγή στα όπλα? Δεν ειναι skill ειναι upgrade στο wallet σου.Θελει να βρεις το ειδικο δερμα απο ζωο για να το κανεις.Στη κατηγορια crafting ειναι. Ενναλαγη, δε μπορεις εκτος και αν παλι μεσω craft ξεκλειδωσεις 2ο-3ο-4ο slot για weapon.
jason97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ειναι skill ειναι upgrade στο wallet σου.Θελει να βρεις το ειδικο δερμα απο ζωο για να το κανεις.Στη κατηγορια crafting ειναι. Ενναλαγη, δε μπορεις εκτος και αν παλι μεσω craft ξεκλειδωσεις 2ο-3ο-4ο slot για weapon. τη ζωο θελει?
jason97 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Χρόνια πολλά παιδιά καλό Πάσχα Τελικά το βρήκα και ανέβηκε στα 2000$ Τη μολότοφ πως τη ρίχνω? Πάω στις ρυθμίσεις να δω πατάω τα πλήκτρα αλλά τίποτα θέλει κάτι ρύθμισα? Και αυτούς με την πανοπλία πως τους μαχαιρώνω?
Despotas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για αυτούς με τη πανοπλία θέλει skill που το αποκτάς αργότερα. Για τη μολότοφ όπως ρίχνεις τη χειροβομβίδα, απλά φρόντισε να την επιλέξεις πρώτα.
jason97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ναι την εχω επιλεξει την μολοτοφ αλλα δεν ξερω πως την ριχνεις ποιο skill einai?
Despotas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν είναι skill, το κουμπί για τη χειροβομβίδα πατάς (default νομίζω το G αλλά βάζεις ότι θες).
jason97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 τα εχω δοκιμασει ολα αλλα δεν παταει σκιλλ σου λεω για την πανοπλια για να τους μαχαιρωσω
Bigi444444 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν θυμάμαι καλά, μιας και πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που το έπαιξα, τα frag grenades και τις μολότωφ τα εναλλάσεις μεταξύ τους πριν τα πετάξεις με τη ροδέλα του ποντικιού.
Bigi444444 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν έχω δει ποτέ τέτοια περίπτωση, πραγματικά.Πατάς δηλαδή το κουμπί που έχεις ρυθμίσει να πετάει τις χειροβομβίδες και δεν τις πετάει;Το κάνει μόνο στις μολότωφ ή και στις χειροβομβίδες;
jason97 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Χθες πήγα να αγοράσω ένα όπλο και πάω buy και πάω να δω πως είναι και δεν μου το εμφανίζει τη γίνεται?
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Ένα ενδιαφέρον mod για όποιον θέλει να ρίξει ένα replay του τίτλου στο σήμερα με έναν πιο φρέσκο αέρα. https://www.nexusmods.com/farcry3/mods/227?tab=description About this mod A mod that aims to enhance, rebalance, and expand the gameplay of Far Cry 3 by adding a touch of realism, immersion, and exploration into the game, without breaking too much balance of the vanilla gameplay. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα