phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Έχει ωραίο και καυστικό χιούμορ, δεν το έχω τερματίσει ακόμα βέβαια. Το σπαστικό είναι ότι στην αρχή δεν έχει save για πολλή ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 E καλά μια ώρα είναι το campaign ειδικά άμα είσαι φρέσκος από το FC3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τις DLC missions τις βγάζει όποτε θες. Όσο για το Blood Dragon είναι ξεχωριστό παιχνίδι, δεν απαιτεί το FC3 για να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το σπαστικό είναι ότι στην αρχή δεν έχει save για πολλή ώρα. Πάντα γίνεται αυτό και στο 3 και το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδια πως μπορω να παιξω το far cry 3 στις πιστες που θελω εγω παω στο μενου που λεει save και εχει save 1 και το save 4 γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπαν Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 κάτσε αυτά δεν είναι τα σημεία που έχει κάνει save το παιχνίδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ναι δεν μπορω να διαλεξω ποια πιστα από ολες που εχει και να παιξω η πρεπει να το αρχισω απο την αρχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αμα παω στον δισκο στο φακελο του games θα εχει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 της μολοτοφ πως της ριχνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 της μολοτοφ πως της ριχνω? Middle mouse buttton, κοινώς πατάς τη ροδέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Middle mouse buttton, κοινώς πατάς τη ροδέλα Το εχω κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Middle mouse buttton είναι το default για throw grenade. Νομίζω πατάς 9 και 0 για εναλλαγή μεταξύ grenade-molotov αλλά μπορείς να αλλάξεις τα κουμπιά σε ότι θέλεις από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οταν ανοιγω το games μου βγαζει για κατι update τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Λογικά κατεβάζει αυτόματα το πιο πρόσφατο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Υπάρχει κάποιο skills που μπορώ να ξεπεράσω τα 1000$ και να αγοράζω όπλα? Πως μπορώ να κάνω κάνω εναλλαγή στα όπλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα