johnnyman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν εχει καμια σχεση με το 1 κ το 2!!μπορεις να το ξεκινησεις αφοβα! μπορουσες να κανεις την ερωτηση σου στο σχετικο θεμα που υπαρχει για pc αντι να ανοιξεις καινουριο! http://www.insomnia.gr/topic/320192-farcry-3/ 1
giannisag17 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν εχει καμια σχεση με το 1 κ το 2!!μπορεις να το ξεκινησεις αφοβα! μπορουσες να κανεις την ερωτηση σου στο σχετικο θεμα που υπαρχει για pc αντι να ανοιξεις καινουριο! http://www.insomnia.gr/topic/320192-farcry-3/ Sorry δικο μου λαθος... 1
mastixas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το αγόρασα σήμερα, όμως με μια γρήγορη μάτια δεν άκουσα καλά λογια για το multi. Ποια είναι η άποψη σας; coop αξιζει;
Despotas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Το co-op είναι μια ξεχωριστή campaign με 6 αποστολές. Θέλει 4 άτομα ιδανικά γιατί με 2 είναι αρκετά δύσκολο. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, κάθε αποστολή είναι 1 ωρίτσα. Το single player είναι όλο το παιχνίδι για μένα, το multi υπάρχει έτσι απλά.
mastixas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση! Δοκίμασα και coop και multi. Δουλεύουν άψογα και άμεσα, σε 2 λεπτα επαιζα
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το αγόρασα σήμερα στα 5€ και λέω να ασχοληθώ σοβαρά αυτή τη φορά περιμένοντας να πέσει η τιμή του 4. 1
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έχει καλό story. Το ξέρω ότι σου αρέσουν τα γραμμικά, οπότε αν δεν ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα side missions πιστεύω θα σου αρέσει όταν καταπιαστείς με το main story.
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μου άρεσε το Main Story πράγματι.Τα Side λίγο με ενόχλησαν, αλλά δεν γίνεται να είναι όλα τα παιχνίδια Uncharted. Απλά τώρα που το έχω αγορασμένο θα ασχοληθώ πιο σοβαρά μιας και δεν θα πάει ο κόπος χαμένος. Θα υπάρχουν Achievement, Saves, κλπ...
Alex21121988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και εχω γυρισει καθε γωνια του νησιου στο far cry 3 θα συμφωνησω οτι τα side ειναι καπως πεζα. Σωσε την κοπελα απο ενα αγριοσκυλο παρε 3 ευρω.. Αυτο που ειχε την μεγαλυτερη πλακα για μενα στο game , οπου πραγματικα διασκεδαζα στο παιχνιδι ηταν οι βασεις και η προσεγγιση στην διαφορετικοτητα της καθε μιας. Εκει ηταν ολη η φαση περα απο καποια main missions που ηταν επισης πολυ διασκεδαστικα. Να θυμισω την αποστολη με το φλογοβολο και τις χασισοφυτειες. Απο εκει και περα το crafting κτλ, το hunting εχει και αυτο την πλακα του. Το exploring για μενα ηταν επισης σημαντικος παραγοντας, πρωτα με τους πυργους και οταν τελειωσεις το game να τελειοποιησεις τα skills/abilities σου, ολοκληρωνοντας το tatto στο χερι σου.
Despotas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μια και το τελείωσα πρόσφατα συμφωνώ απολύτως με τον Alex παραπάνω. Να προσθέσω πως μου άρεσαν αρκετά και τα DLC missions αν βέβαια έχεις την deluxe edition. Το 4 θα το τιμήσω σίγουρα αλλά πολύ αργότερα.
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και εχω γυρισει καθε γωνια του νησιου στο far cry 3 θα συμφωνησω οτι τα side ειναι καπως πεζα. Σωσε την κοπελα απο ενα αγριοσκυλο παρε 3 ευρω.. Αυτο που ειχε την μεγαλυτερη πλακα για μενα στο game , οπου πραγματικα διασκεδαζα στο παιχνιδι ηταν οι βασεις και η προσεγγιση στην διαφορετικοτητα της καθε μιας. Εκει ηταν ολη η φαση περα απο καποια main missions που ηταν επισης πολυ διασκεδαστικα. Να θυμισω την αποστολη με το φλογοβολο και τις χασισοφυτειες. Απο εκει και περα το crafting κτλ, το hunting εχει και αυτο την πλακα του. Το exploring για μενα ηταν επισης σημαντικος παραγοντας, πρωτα με τους πυργους και οταν τελειωσεις το game να τελειοποιησεις τα skills/abilities σου, ολοκληρωνοντας το tatto στο χερι σου. Είναι απλά τα Sides ναι. Δεν με πειράζει. Αυτήν την αποστολή θα κάνω τώρα. Να φανταστείς ότι μου αρέσουν τα Linear παιχνίδια. Παρόλα αυτά το γουστάρω πολύ το Far Cry 3 επειδή δεν είναι χαοτικό. Ξέρεις που να πας, έχει Cutscenes, κλπ. Μια και το τελείωσα πρόσφατα συμφωνώ απολύτως με τον Alex παραπάνω. Να προσθέσω πως μου άρεσαν αρκετά και τα DLC missions αν βέβαια έχεις την deluxe edition. Το 4 θα το τιμήσω σίγουρα αλλά πολύ αργότερα. Να ξεκλείδωσα και αυτά. Έχω την Deluxe Edition. Αυτά θα τα παίξω στην πορεία ή στο τέλος;
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Να παίξεις το blood dragon που είναι κάτι σαν expansion, an αν και στη πραγματικότητα είναι standalone game Είναι το αγαπημένο μου far cry, τιγκα στην καλτιλα των '80s 1
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Να παίξεις το blood dragon που είναι κάτι σαν expansion, an αν και στη πραγματικότητα είναι standalone game Είναι το αγαπημένο μου far cry, τιγκα στην καλτιλα των '80s Τα γουστάρω τέζα αυτά! Πρέπει να το αγοράσω extra ε; Δεν περιλαμβάνεται στην Deluxe.
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, συνήθως ξεχωριστά το έβλεπα Όπως και να χει παιξτο και θα με θυμηθείς, έχει πολύ γέλιο και το gameplay ίδιο με το τωρινό (απλα επίτηδες πιο πολλή καταστροφή )
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 4€ έχει, δεν είναι τίποτα...Όταν τελειώσω το main θα παίξω και αυτό. Ευχαριστώ, δεν το είχα πάρει γραμμή ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα