phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Γι' αυτό κάθε φορά που κάνω uninstall προσπαθώ να σβήσω τα πάντα :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αξίζει να πάρω την deluxe έκδοση του παιχνιδιού ή την απλή απο το summer steam sales; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για 2,5€ επιπλέον σου δίνει 2-3 όπλα παραπάνω, 6 ακόμη αποστολές+soundtrack. Για μένα όχι γιατί με τη διαφορά αυτή παίρνεις άλλο παιχνίδι σε προσφορά σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχαχα! Το έχω βάλει να το τελειώσω αυτές τις μέρες,και είναι η καθημερινότητα μου πια μια ερώτηση,χάθηκαν τα κουμπάκια μου..Δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο όταν πχ πατάω να κάνω loot body(αν και είναι το Ε) ή στα wingsuits που τώρα πήρα και δεν ξέρω να τα πιλοτάρω..Και μπένω να τα ρυθμίσω,και δεν ρυθμίζονται..ΓΙΑΤΙ;Στα ξαφνικά το έκανε,ενώ μέχρι και χτες ήταν οκ! Το gamepad δεν το έχω πάνω..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξεκίνησα και εγώ επιτέλους. Μου θυμίζει κάπως Just Cause 2 σε FPS και το JC2 το λάτρεψα. Μου αρκεί που απαλλαγήκαμε από το τραγικό respawn του FC2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Xbox controller παίρνει; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Στα μενού λέει πως υποστηρίζει, λογικά δε θα έχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Far Far away from FarCry1 Κρίμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Far Far away from FarCry1 Κρίμα. το έπαιξες το 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το παράτησα μισό για κάποια στιγμή αργότερα , αφού έκανα το λάθος να μην περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παιχνιδάρα το 1 αλλά το παρελθόν δεν επιστρέφει, τι να κάνουμε? Πάντως το 3 είναι πολύ καλό μέχρι στιγμής. Flamethrower-Grenade launcher FTW!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το τερμάτισα μέσα στο Σ/Κ. Το καλύτερο sandbox FPS μέχρι στιγμής για μένα. Μπράβο στη Ubi που διόρθωσε πολλά από το FC2. Εξαιρετικός τεχνικός τομέας-PC port, πολύ διασκεδαστικό το gunplay και η ιστορία άνω του μετρίου. Αρνητικό τα ξενέρωτα boss fights καθώς και τα side missions που γινόντουσαν επαναλαμβόμενα αλλά συμβαίνει σε όλα τα sandbox. Οι πρώτες ώρες επίσης που δεν έχεις χώρο για όπλα-λεφτά-inventory είναι κάπως κουραστικές αλλά ευτυχώς το ξεπερνάς γρήγορα. Σύντομα θα πιάσω και το Blood Dragon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zimbroghie Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πρόβλημα με Far Cry 3Χαιρετώ την ομάδα!!! Έχω πρόβλημα σοβαρό! Έχω πάρει το Far Cry 3 μέσω steam(το έχω από τα Χριστούγεννα, αλλά έπαιξε και μια φάση πανελλήνιες και δεν είχα χρόνο να μπω) και κάθε φορά που τελειώνει ένα online από quick match, μου βγάζει error ότι το Far Cry 3 σταμάτησε να λειτουργεί κι ενώ του πατάω να κάνει έλεγχο δεν βγάζει τίποτα!!!!Έκανα το κλασσικό uninstall και ξανά από την αρχή αλλά το πρόβλημα παρέμεινε!!!Μπορείτε να με βοηθήσετε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα κατεβαζω απο kinguin το far cry 3..!θα πρεπει να εχω παιξει και τα αλλα 2?Συνεχιζεται η ιστορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα