Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για 2,5€ επιπλέον σου δίνει 2-3 όπλα παραπάνω, 6 ακόμη αποστολές+soundtrack. Για μένα όχι γιατί με τη διαφορά αυτή παίρνεις άλλο παιχνίδι σε προσφορά σίγουρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

χαχαχαχαχαχα!

Το έχω βάλει να το τελειώσω αυτές τις μέρες,και είναι η καθημερινότητα μου πια :P

μια ερώτηση,χάθηκαν τα κουμπάκια μου..Δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο όταν πχ πατάω να κάνω loot body(αν και είναι το Ε) ή στα wingsuits που τώρα πήρα και δεν ξέρω να τα πιλοτάρω..Και μπένω να τα ρυθμίσω,και δεν ρυθμίζονται..ΓΙΑΤΙ;Στα ξαφνικά το έκανε,ενώ μέχρι και χτες ήταν οκ!

Το gamepad δεν το έχω πάνω..!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το ξεκίνησα και εγώ επιτέλους. Μου θυμίζει κάπως Just Cause 2 σε FPS και το JC2 το λάτρεψα.

Μου αρκεί που απαλλαγήκαμε από το τραγικό respawn του FC2..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το τερμάτισα μέσα στο Σ/Κ. Το καλύτερο sandbox FPS μέχρι στιγμής για μένα. Μπράβο στη Ubi που διόρθωσε πολλά από το FC2. Εξαιρετικός τεχνικός τομέας-PC port, πολύ διασκεδαστικό το gunplay και η ιστορία άνω του μετρίου. Αρνητικό τα ξενέρωτα boss fights καθώς και τα side missions που γινόντουσαν επαναλαμβόμενα αλλά συμβαίνει σε όλα τα sandbox. Οι πρώτες ώρες επίσης που δεν έχεις χώρο για όπλα-λεφτά-inventory είναι κάπως κουραστικές αλλά ευτυχώς το ξεπερνάς γρήγορα. 

Σύντομα θα πιάσω και το Blood Dragon.

• Like 1

Πρόβλημα με Far Cry 3

Χαιρετώ την ομάδα!!! Έχω πρόβλημα σοβαρό! Έχω πάρει το Far Cry 3 μέσω steam(το έχω από τα Χριστούγεννα, αλλά έπαιξε και μια φάση πανελλήνιες και δεν είχα χρόνο να μπω) και κάθε φορά που τελειώνει ένα online από quick match, μου βγάζει error ότι το Far Cry 3 σταμάτησε να λειτουργεί κι ενώ του πατάω να κάνει έλεγχο δεν βγάζει τίποτα!!!!
Έκανα το κλασσικό uninstall και ξανά από την αρχή αλλά το πρόβλημα παρέμεινε!!!
Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...