Venisk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλο στο multiplayer κάτι ξαφνικά κολλήματα του παιχνιδιού? Κάποιες φορές κλείνει τελείως το παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλο στο multiplayer κάτι ξαφνικά κολλήματα του παιχνιδιού? Κάποιες φορές κλείνει τελείως το παιχνίδι! Το multiplayer αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Venisk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Φυσικά..αν δεν το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό θα το αγόραζα σίγουρα..απλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..ανάλογα μετά κέφια του κολλάει τελείως κ θέλει κλείσιμο το παιχνίδι κ ξανά από τ αρχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Πριν σπασω το Pc,εχει κανεις αλλος καμια ιδεα γιατι μου Crasharei to game καθε φορα που το ανοιγω?? Εμφανιζει απλα ενα μαυρο παραθυρο και δεν βγαζει κανενα error,και ετσι απλα κρασαρει... Εχω δοκιμασει παρα πολλα possible λυσεις,μα καμια δεν λειτουργησε οπως εκανα και οτι προτεινε αυτη η σελιδα http://forums.ubi.com/showthread.php/739489-PC-Win7-8-vista-Solutions-gt-Far-Cry3-Has-Stopped-Responding. Ετσι ξαφνικα το εκανε,τι το ξανακατεβασα,τι εκλεισα ολα τα προγραμματα και τα Overlay απο πισω δεν λεει να ανοιξει το ρημαδι.. Καμια αλλη ιδεα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 δεν μου χει κρασάρει ποτέ έτσι,κάποιο πρόβλημα θα χει το pc σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 25 παιχνιδια παιζουν νερακι,κατι επαθε το far cry 3 και δεν λεει να ανοιξει τωρα με κανενα τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 κλείσε τα injector,dxtory,fraps Τρέξε την dx9 έκδοση ή το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εμένα αυτό μου συνέβαινε όταν δεν ήταν το antivirus σε gaming mode. Δοκίμασε να το βάλεις ή αν δεν έχει να απενεργοποιήσεις για λίγο το antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πριν σπασω το Pc,εχει κανεις αλλος καμια ιδεα γιατι μου Crasharei to game καθε φορα που το ανοιγω?? Εμφανιζει απλα ενα μαυρο παραθυρο και δεν βγαζει κανενα error,και ετσι απλα κρασαρει... Εχω δοκιμασει παρα πολλα possible λυσεις,μα καμια δεν λειτουργησε οπως εκανα και οτι προτεινε αυτη η σελιδα http://forums.ubi.com/showthread.php/739489-PC-Win7-8-vista-Solutions-gt-Far-Cry3-Has-Stopped-Responding. Ετσι ξαφνικα το εκανε,τι το ξανακατεβασα,τι εκλεισα ολα τα προγραμματα και τα Overlay απο πισω δεν λεει να ανοιξει το ρημαδι.. Καμια αλλη ιδεα??? sweetfx μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Θα το δοκιμάσω αυτο το με το antivirus.. Τοu sweetfx του εβγαλα οτι αρχεια ειχε. το injector δεν το εχω κανει install, δλδ πως γινεται να το διαβαζει ακομα το far cry 3 οταν εχω κανει 2 φορες uninstall και dowload again το παιχνιδι?? Σιγουρα κατι με το sweetfx θα παιζει μιας και ποτε δεν μου ανοιξε το game οταν το ενεργοποίημενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κι εγώ αυτό υποψιάζομαι γιατί το sweetf δημιουργεί παρόμοια προβλήματα εαν δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση ή εγκατάσταση.Το περίεργο βέβαια είναι που έχεις σβήσει τα αρχεία του.Εαν δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα με το που θα τα έσβηνες έπρεπε να δουλεύει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ειχα προσεξει οτι παιζει ρολο και το gamerprofile.xml καπως ετσι, αλλα οταν του περασα τις default ρυθμισεις δεν ανοιγε ουτε καν το μαυρο παραθυρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Θα το δοκιμάσω αυτο το με το antivirus.. Τοu sweetfx του εβγαλα οτι αρχεια ειχε. το injector δεν το εχω κανει install, δλδ πως γινεται να το διαβαζει ακομα το far cry 3 οταν εχω κανει 2 φορες uninstall και dowload again το παιχνιδι?? Σιγουρα κατι με το sweetfx θα παιζει μιας και ποτε δεν μου ανοιξε το game οταν το ενεργοποίημενο.. sweetfx=injector το ξέρω ότι θα είναι το sweetfx θα σου χτυπάει λογικά το dll για το dx9 θα χτυπάει αν πας να ανοίξεις την dx11 έκδοση.Γιατί το sweetfx είναι για dx9 και πας να τρέξεις την 11άρα έκδοση..Δες το λίγο και πες. Εκτός και αν έχεις ξεχάσει κάποιο άλλο αρχείο από sweetfx.Για να σαι καλημένος και δεν βαριέσαι,πέτα το παιχνίδι με τον yourunistaller να πετάξει ότι βρει από το παιχνίδι,αν και στον φάκελο με το .exe θα χει τα αρχεία από τον graphic injector. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Θα το δοκιμάσω thanks. Αυτό που τωρα σκεφτομαι ειναι μηπως εχει bugarei απο exe και εχει ακομα τις ρυθμίσεις που ειχα αλλαξει οταν το ανοιξα με sweetfx.. Αλλα έπρεπε να ειχαν χαθει οταν το εκανα uninstall.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Λυθηκε ο καρκινος λοιπον,μα φυσικα φταιγανε τα αρχεια του sweetFx που ειχαν μεινει στο φακελο Far Cry 3, παρολο που ειχε προηγηθει uninstall πολλες φορες.. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα