Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 πηγαινε στα radio towers και ανεβα τερμα πανω και εχει ενα κουτι που πρεπει να καταστρεψεις(οχι αυτο που σου δινει ammo κλπ)
fever25 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μόλις το τελείωσα! Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και σχετικά χορταστικό... Από διάρκεια πολύ καλά και από αποστολές αρκετά ενδιαφέρουσες... Παιδιά τελικά στο τέλος τί διαλέξατε να κάνετε; Εγώ στάθηκα "κύριος" και έσωσα τους φίλους μου.. 1
John-lamia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εγώ πάλι γιατί το είδα μικρό ? έπρεπε να έχει τουλάχιστον +30% διάρκεια με αποστολές ακόμα. αυτό που το σονει είναι οι μικρεσ αποστολές που έχει, ξεκλειδωτα οπλισμού κτλπ. εγώ το ήθελα ποιο μεγάλο. πάνω που τα έχουμε ξεκλειδώσει όλα τελειώνει το παιχνίδι.
Oroku Saki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Η ubisoft ανακοινωσε οτι ετοιμαζει ταινια far cry αλλα δεν ειπε σε ποιο απο τα 3 παιχνιδια θα βασιζεται. Υπαρχει ο κινδυνος να ειναι μαπα οπως συμβαινει στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν μια ταινια βασιζεται σε παιχνιδι . http://www.imdb.com/news/ni55789925/ http://screenrant.com/watch-dogs-far-cry-raving-rabbids-movie-adaptations/2/
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το σίγουρο είναι ότι δε θα την ξανασκηνοθετήσει ο άχρηστος και ανύπαρκτος Uwe Boll, ο χειρότερος σκηνοθέτης όλων των εποχών. Θέλω να ελπίζω δηλαδή.
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εγω κοντευω να το τελειωσω.. αν καποιος παιζει απο το πληκτρολογιο μπορει να μου πει καποια λυση αν ξερει κατι γιατι οταν μου λεει τι να πατησω π.χ takedown δεν μου διχνει πιο πληκτρο.. αυτο το κανει σε ολα και οταν παω να παρω αμαξι η οπουδηποτε αλλου.. δηλαδη ετσι και με δυσκολευει... http://prntscr.com/1e1o9v
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 στη συγκεκριμενη περιπτωση σου ειναι το Ε για το takedown αν θυμαμαι καλα ειναι το f(που βγαζει και το μαχαιρι κιολας) επισης κανε ενα default στα κουμπια μηπως και στρωσει αυτο που εχεις,κανονικα ειναι προβλημα :Ρ
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ναι αυτα τα ξερω... αλλα π.χ σε ενα takedown για να σκοτωσεις 2 μαζι ζηταει 2 κουμπια.. εγω ξερω οτι το ενα ειναι το f αλλα το αλλο οχι.. η π.χ οταν ερχεται μια τιγρης πανω σου μου λεει παλι κενο κουμπι και δεν ξερω πιο ειναι και συνηθως χανω.. και εκτος απο αυτα εχω ενα πολυ συχνω προβλημα και καποιες φορες γινεται σπαστικο...κολλαει...συνηθως οταν ο υπολογιστης ειναι κρυος και ξεκουραστος κολλαει λιγο αλλα μετα απο καποιες ωρες δεν υποφερεται... δοκιμασα ομως και σε πολυ χαμηλη αναλυση και παλι τα ιδια...λες και εχω την πιο ψηλη... με την 7750
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 να τσεκαρεις θερμοκρασιες οταν στο κανει για το συνεχομενο takedown πατας το f και μετα πατας το κουμπι που βρισκεται ο επομενος εχθρος αν εχεις 2 μπροστα και 1 αριστερα πατας f w a και τους τρωει μαζι. και στα ζωα αν θυμαμαι καλα παλι το ε η το f ειναι θα σε γελασω.
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 δοκιμασα τις θερμοκρασιες μετα απο κανα 5 λεπτο που βγηκα και εκλεισα το παιχνιδι και ηταν στο 46 % αν θυμαμαι η cpu και τα graphics λιγοτερο 2) θα το δοκιμασω! ευχαριστω!
John-lamia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 μπασ και έχεισ κανένα χειριστιριο επανω και σου μπερδεύει τα κουμπιά με αυτό? εγώ το εχω πάθει σε πολλά παιχνίδια. γιαυτό το βάζω στον υπολογιστή μόνο όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο παιχνίδι.
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εχω ενα χειριστιριο αλλα απο καιρο αποσυνδεδεμενο... θα επαιζα με αυτο αλλα λογικα δεν ειναι συμβατο με το far cry https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNGfcYa22ww-aC7FOf3MeXRAzVJmPG4srYpL-tSK6bb_VLO_ksYQ
πανηλειακός Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 το τελείωσα.. αρκετά καλό σαν παιχνίδι.. όμως όχι κάτι το ξεχωριστό.. αλλά θα ήθελε παραπάνω αποστολές
GiannisWalker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, μετράς λεπτά μέχρι την εγκατάσταση του far cry 3 αλλά έχω ακούσει για ένα πρόβλημα με το english pack , μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς ? μετράω *
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα