Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την περασα τελικα..
απλα στο βιντεο στο σημειο  15:05 επειδη ειναι στο pc δεν ελεγε ποιο πληκτρο πατας...
αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες το βρηκα!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

τωρα ειμαι στην 24 

Πάντως μου  το χαλαει το παιχνιδι οταν βαζουν τετοιες αποστολες οπως στην 24

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια Please οποιος ξερει..

εχω φτασει στην 32 αποστολη και ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται να εχεις πολλα οπλα...

δηλαδη πατωντας το 1 στις επιλογης δεν με αφηνει να συλλεξω αλλο οπλο και μου τα εχει κλειδωμενα εκτος απο το βασικο!

τι πρεπει να κανω..

και εχω αγορασει και δευτερο οπλο αλλα δεν με αφηνει στις επιλογες να το προσθεσω εκτος απο ενα

Nα πχ οπως εδω...στην εικονα αυτος μπορει να βαλει παραπανω απο ενα ενω εμενα ειναι κλειδωμενα

http://www.gamearics.com/wp-content/uploads/2013/02/2cQXl.jpg

Παιδια Please οποιος ξερει..

εχω φτασει στην 32 αποστολη και ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται να εχεις πολλα οπλα...

δηλαδη πατωντας το 1 στις επιλογης δεν με αφηνει να συλλεξω αλλο οπλο και μου τα εχει κλειδωμενα εκτος απο το βασικο!

τι πρεπει να κανω..

και εχω αγορασει και δευτερο οπλο αλλα δεν με αφηνει στις επιλογες να το προσθεσω εκτος απο ενα

θα πρεπει να βρεις τι αναβαθμισεις χρειαζονται για να μπορεσεις να κουβαλησεις σφαιρες και οπλα

τσεκαρε στο crafting αν θυμαμαι καλα εχει και αλλες επιλογες περα απο βοτανα για ζωη κλπ!!!

δηλαδη ειμαι ετσι http://prntscr.com/1dk4ww

θα το δοκιμασω θελει δουλεια ομως..

γιατι πουλησα διαφορα τετοια..

αλλα ετσι οπως παω θα το τελειωσω το παιχνιδι χωρις να τα εχω ξεκλειδωσει

πρεπει να βρεις μερικα ζωα που ειναι σε διαφορες περιοχες,καρχαριες κλπ ειναι λιγο ζορι αλλα πραγματικα χρειαζονται οι αναβαθμισεις πιστεψε με αφιερωσε λιγο χρονο να ανοιξεις και τα 4 οπλα συν τα ammo pouches!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη πρεπει να ψαχνω τον χαρτη και να σκοτωνω ζωα και να παιρνω αυτο σαν "κρεας" που δινουν?

και να μαζευω κατι σαν φυτα?

καρχαριες δεν εχω τυχη να δω καθολου

ευχαριστωω

και γενικα δεν εχω μαθει βασικα πραγματα..

ουτε πως παιρνω το τοξο...

απορω πως εφτασα μεχρι την 32 αποστολη

σε medium επιπεδο

ουτε και καποια skills Που ξεκλειδωνω και μου λεει τι να πατησω για να σκοτωνω πιο γρηγορα..

ισως φταιει και οτι δεν εχω gamepad Και παιζω με το πληκτρολογιο και δεν μου λεει ακριβως τι να πατησω

Επεξ/σία από πανηλειακός

φίλε για τα πλήκτρα φταίει ότι το πληκτρολόγιο σου είναι δηλωμένο στα ελληνικά και το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. μου έχει τύχει το ίδιο σε άλλο παιχνίδι και από τότε πέρασα ως κύρια γλώσσα τα αγγλικά και μετά απλά πρόσθεσα και δεύτερο πληκτρολόγιο τα ελληνικά. το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο και εγώ στο medium ήμουν και είχα μόνο 2 όπλα βαριόμουν να κυνηγάω τα ζώα. αλλά εγώ το άφησα όταν είδα ότι μετατρέπετε σε χαζομάρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...