qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 μετα θυμαται κανεις πώς εξηγει το ακρωνυμιο του fuck; failed to understand... και μετα; μες στην ατακα παντως αυτο το παιχνιδι, ειναι ΤΟΣΟ ευχαριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 failed to understand our capacity for kindness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γιατί να παίζεις τέτοια παιχνίδια αν όχι για τη βία? Ακόμα παίζω το Left 4 Dead μόνο και μόνο για να απολαμβάνω τους χορταστικούς ήχους όταν τους διαμελίζεις Δεν έχω χτυπήσει ποτέ κάποιον στη ζωή μου. Ούτε καν μάλωσα καλά καλά για να θυμώσω και να τον βρίσω (εντάξει καναδυό φορές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πραγματικά δε λέει τίποτα αυτό όμως. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εκείνους που τους τη βαράει και γαζώνουν, μέχρι να τους τη βαρέσει δεν πείραζαν μύγα, παίζει να έτρωγαν τη σούπα μαζί με τη μύγα. Πραγματικά δε λέει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ωχ! Λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Γι' αυτό είπα «κάποιοι» :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Α ευτυχώς... Στο κάτω κάτω, όταν ήμουνα στην κρίσιμη ηλικία έπαιζα παιχνίδια στον spectrum. Δεν ήταν και πολύ γραφική η βία εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Τι jαμάτο παιχνίδι το Blood Dragon!! Σκέτη απόλαυση είναι, ειδικά στο τέλος που γίνεται της τρελής!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ρε παιδια να ρωτησω κατι;Ειδα το far cry 3 predator insticts και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει για Pc.Ρωταω επειδη επισημα το βλεπω μονο για το χβοχ360.Aν το πω σε κανενα θειο μου λετε να το βρει πουθενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αν εννοείς αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Far_Cry_Instincts είχε βγει μόνο σε Xbox οπότε δε παίζει να το βρεις κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daskalakis7GR Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ FAR CRY 3 ΣΤΟ PC!!!!ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΙΒΕΡ!!!!!ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΝΙΠΕΡ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΚΟΛΗΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΗ!!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Θα πάθαινε συνέχεια αυτό; Δεν ξαναδοκίμασε; Εμένα δε μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daskalakis7GR Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 συνεχεια το παιχνιδι κολουσε εκει!!!!εκανε συνεχεια restart mission αλλα τιποτα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 οποιος την εχει κανει ας μου πει να τον ρωτησω σε ενα σημειο μονο τι πατας! Pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα