Oroku Saki Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μα εγω ειμαι ο OROKUSAKI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Το τέλειωσα, αρκετά μικρό αλλά έτσι και αλλιώς DLC θεωρείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Απλά νομίζω λένε πως έχει θέμα με τα Saves, δεν κάνει Save.. Αλλά από ότι διαβάζω είναι αρκετά μικρό οπότε το πας άνετα σερί. κανει ρε συ, απλα αργεις αρκετα να κανεις το πρωτο οπως και στο κανονικο παιχνιδι αλλωστε πρεπει να ελευθερωσεις το πρωτο φυλακιο για να φτασεις να σωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Και 'γω είδα ότι έκανε, απλά δεν δοκίμασα να βγω και να ξαναμπώ για να δω αν τα έχει κρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 και το πηρες ολο σερι; ποση ωρα σου πηρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 4 ώρες στο Normal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλά έκανες qsis. Λες να μου στείλουν τρίτη φορά κωδικούς απ' το Amazon; Όχι όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 4 ώρες στο Normal. καλες μου ακουγονται για dlc, φανταζομαι αν χαζολογησεις και λιγο μπορει να βγαλει και παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Στο Hard το Far Cry ήταν γέλιο, και στο master απλά αστείο...πες μου ότι το φτιάξαν σε αυτό, γιατί αλλιώς πρέπει να περιμένουμε Ziggy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 https://soundcloud.com/daawatcha-1/blood-dragon-theme 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πολύ καλά τα κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Best video game quote ever!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έτσι, αφιερωμένο σε όσους λένε ότι τα Videogames βλάπτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Όχι από μόνα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Indeed. Δεν έχω πετάξει ποτέ DVD case στην μούρη κάποιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα