Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 qsis,Μια χαρά το πήγαινε η 6950 σε Ultra/noAA 1080P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ισως ειχε να κανει με το οτι εσυ ειχες και 2GB , εγω με 1 σιγουρα ξεμενα απο μνημη οποτε ισως μου εφταιγε αυτο γιατι με ολα ultra δεν επαιζε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εύκολα έπαιζε ρόλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλά το 1GB δεν φτάνει ούτε για τα Mainstream games πλέον.. Ακόμα και αυτά χτυπάνε 1.2-1.3GB σε 1080P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλά το 1GB δεν φτάνει ούτε για τα Mainstream games πλέον.. Ακόμα και αυτά χτυπάνε 1.2-1.3GB σε 1080P αν και σε βρισκω υπερβολικο , εγω καλου κακου πηγα στα 3 και ας τα εχω να καθονται , μπορει στη τελικη να πιασουν τοπο στο μελλον σε μεγαλυτερη αναλυση με τα 2 της τσιγκουνας nvidia δεν ανησυχεις ; παντα αυτη η εταιρεια κανει οικονομια στη μνημη και τελικα ενω η κοκκινη δειχνει υπερβολικη , αποδεικνυεται τελικα πιο futureproof εγω αν ειχα τη 2GB , ειλικρινα μπορει και να μην την αλλαζα, αλλα το 1 αρκετα συχνα ηταν ανεπαρκες και λαθος μου που ειχα παει να γλιτωσω τα 40 ευρω τοτε γιατι ελεγαν αρκετοι οτι με το 1 εισαι καλα σε 1080p, δε θα παιξει ποτε προβλημα..κτλ προβλημα γενικα δε παιζει φυσικα , απλα αναγκαζεσαι καποιες φορες να προβεις σε εκπτωσεις λογω αυτου και ξενερωνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 http://blogs.amd.com/play/2013/04/11/fc3bd-nsr/ By May 1, any customer that has ever redeemed a code for our Never Settle Reloaded promotion is going to receive a FREE GAME KEY for Far Cry 3 Blood Dragon by email. Or, if you have a Never Settle Reloaded postcard with a code you’ve not yet redeemed, Far Cry 3 Blood Dragon will be added to the games on the postcard when you finally register the code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλά έκανες qsis. Λες να μου στείλουν τρίτη φορά κωδικούς απ' το Amazon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παίζω τώρα το Blood Dragon, καλή φάση φαίνεται.. Σε πάει πίσω στα παλιά FPS Γραφικά και Performance ακριβώς το ίδιο με το Far Cry 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Με ψήνετε τώρα... Εϊπαμε παίζει και σα standalone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μ' ενημέρωσε ο θείος μου και το στέλνει με ACS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Απλά νομίζω λένε πως έχει θέμα με τα Saves, δεν κάνει Save.. Αλλά από ότι διαβάζω είναι αρκετά μικρό οπότε το πας άνετα σερί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγω εχω την GTX 560 TI TWIN FRONZ II OC 2 GB και μια 19'' 1280χ1024. Το ετρεξα με ολα φουλ και 4 χ aa χωρις να κολλαει. Δεν ειναι τοδο βαρυ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μου θυμίζεις τον OROKUSAKI, κι αυτός τέτοιο setup είχε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα