Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλά το 1366*768 δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το 1680*1050, στην πρώτη τρέχει νερό και σε μια 6770 με όλα τέρμα όταν στη δεύτερη θες τουλάχιστον performance κάρτα ειδικά αν πας να βάλεις ΑΑ
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 GOTY ευκολα το Blood Dragon και μονο απο το intro.. Το επαιξα κανα 20 λεπτο μονο και δεν εχει καμια σχεση με το FC3 οποτε ναι θελει αλλο topic.. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 αν είναι ας το ξεκινήσει ο JohnVani που, αν δεν κάνω λάθος, αυτός το έφερε πρώτος στη δημοσιότητα btw, πως το έπαιξες κι όλας, 1/5 δεν κυκλοφορεί;
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 α χα, κατάλαβα εγώ το κόβω για sales, έχω κι άλλα στη λίστα, οπότε κομπλε. Ένα 8-εύρω είναι ό,τι πρέπει. Τόσο νομίζω είχα πάρει και τα Hard Reset, που επίσης είχανε τέτοιο sci-fi / sci-punk setting (βέβαια τα χρώματα ήτανε πιο νορμάλ ). 1
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Για Full χωρίς ΑΑ η 6950 το είχε οριακά. Για Full+AA θες 680/7970. η 6950 ηθελε να κοβεις απο δω κι απο κει διαφορα , αλλα γενικα το ειχε με καλα γραφικα οχι ομως full η 7950 ολα full και AA 2x που δοκιμασα (ισως δοκιμασω και 4 ) το σηκωνει αερα
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Βασικά τα settings του Far Cry 3 είναι περίεργα, και δε νομίζω πως μπορούμε να πούμε εύκολα ποιο είναι το maxed out. Π.χ. GPU Max Buffered Frames, Alpha To Coverage, SSAO Method.
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 BG gameplay: http://www.gametrailers.com/videos/oi7n4a/far-cry-3-blood-dragon-raw-gameplay Σχόλια: 1) το mechanic με το ζωάκι κάπου το έχω ξαναδεί... που άραγε . Όχι ότι με χαλάει, κάθε άλλο 2) Καλά, το trololol που πέφτει δεν περιγράφεται, και μιλάω μόνο με βάση τα βίντεο. Αφενός στο 15' του IGN εκεί που πετάει 20 "tutorial" μηνύματα, αφετέρου εδώ στο του GT "shut up already, i know what to do" . Και βέβαια η κοπελιά συνεχίζει την μουρμούρα
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Βασικά τα settings του Far Cry 3 είναι περίεργα, και δε νομίζω πως μπορούμε να πούμε εύκολα ποιο είναι το maxed out. Π.χ. GPU Max Buffered Frames, Alpha To Coverage, SSAO Method. σωστα και μερικα πραγματα μαλιστα δεν εχουν και νοημα θυμαμαι ομως οτι με την 6950 εφαγα κανα τεταρτο+ να βρω καλες ρυθμισεις , με την τωρινη πεταξα απλα ενα ultra , πειραξα μονο το hdao που θεωρητικα ειναι το καλυτερο και πιο βαρυ , εβαλα και ενα τυπικο ΑΑ 2x και εφυγα κυριως στο ΑΑ παιζεται η ολη φαση με αυτη τη καρτα και γενικα αναλογες καρτες , τα υπολοιπα συνηθως τα μαξαρεις σε 1080 για μεγαλυτερη αναλυση δε ξερω τι γινεται , η λογικη μου λεει παντως οτι θα υπαρχει καποιο ψαξιμο για να δεις τι θα κρατησεις και τι θα αφησεις BG gameplay: http://www.gametrailers.com/videos/oi7n4a/far-cry-3-blood-dragon-raw-gameplay Σχόλια: 1) το mechanic με το ζωάκι κάπου το έχω ξαναδεί... που άραγε . Όχι ότι με χαλάει, κάθε άλλο 2) Καλά, το trololol που πέφτει δεν περιγράφεται, και μιλάω μόνο με βάση τα βίντεο. Αφενός στο 15' του IGN εκεί που πετάει 20 "tutorial" μηνύματα, αφετέρου εδώ στο του GT "shut up already, i know what to do" . Και βέβαια η κοπελιά συνεχίζει την μουρμούρα εγω μολις ειδα αυτο και θυμηθηκα αυτο + το τραγουδι στην αρχη με το ελικοπτερο, εκλασα κανονικα στα γελια 1
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Νομίζω πως το HDAO τρέχει καλύτερα με AMD ενώ το HBAO με nVidia. Το SSAO είναι κάτι ενδιάμεσο;
qsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 το ssao πρεπει να ειναι κατωτερο απο hdao και hbao, αλλα πρεπει να παρατηρησεις παρα πολυ για να δεις ουσιαστικες διαφορες επειδη ομως με την 6950 μετρουσα και τελευταιο frame , μπορω να σου πω οτι ηταν σιγουρα το πιο ελαφρυ στα αλλα 2 ειχες αισθητο αντικτυπο στις επιδοσεις, οποτε αν εισαι οριακα ssao χωρις πολλη σκεψη
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Νομίζω πως το HDAO τρέχει καλύτερα με AMD ενώ το HBAO με nVidia. Το SSAO είναι κάτι ενδιάμεσο; Το HBAO δίνει τη μέγιστη ποιότητα και δεν ισχύει αυτό που έγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα