Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλος το Far Cry 3. Ένα παιχνίδι που λάτρεψα το gameplay του, αλλά μου τα χάλασε στο story-σενάριο και στις πολλές πτώσεις fps (το έπαιξα στο PS3). Αξίζει πάντως τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ακολουθεί spoiler.

Στο τέλος διάλεξα να σώσω τους φίλους μου γιατί μου φάνηκε πιο σωστό και δεν μου πήγαινε η ψυχή να ακολουθήσω την Citra. Πολύ dafuq τέλος όμως. Ήθελα να μας δείξει τι απέγινε με αυτούς, αν γύρισαν πίσω, αν θέλησαν να κάτσουν στο νησί και αν ο Jason πήγε τελικά με την Liza. Πολύ απότομο τέλος και δεν μου άρεσε.

Είδα και το τέλος με την Citra στο youtube και αυτό που είδα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Μου φαίνεται καλύτερα που διάλεξα το άλλο τέλος αλλά μου την έδωσε επειδή δεν μας έδειξε τι απέγιναν.

9/10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

@Naruto14

Κι εγώ το καλό τέλος έκανα, γιατί οκ, βιτσιόζα η Citra, αλλά πιο cute η Liza. ^_^

Χρόνια σε ψυχιάτρους προβλέπω και τον Jason ή στην φυλακή ή σε κανένα βουνό/καταρράκτη για meditation. :P :P

@Naruto14

Κι εγώ το καλό τέλος έκανα, γιατί οκ, βιτσιόζα η Citra, αλλά πιο cute η Liza. ^_^

Χρόνια σε ψυχιάτρους προβλέπω και τον Jason ή στην φυλακή ή σε κανένα βουνό/καταρράκτη για meditation. :P :P

Το άλλο τέλος το είδες? Πάνε γράψε στο youtube να δεις.

Το παιχνιδάκι είναι απίστευτο!! Η ελευθερία κινήσεων σε συνδυασμό με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στον κόσμο του το κάνουν τρομερά διασκεδαστικό.

Δύο μικρο-ενστάσεις μόνο. Οι εχθροί είναι λίγο στραβάδια γιατί μπορείς να κινείσαι σκυφτός και να μην σε καταλαβαίνουν ακόμη και στο τελευταίο επίπεδο. Το δεύτερο είναι ότι η retail έκδοση δεν μπαίνει στο steam και κάθεται πάνω από το ανόητο uplay

<p>Το παιχνιδάκι είναι απίστευτο!! Η ελευθερία κινήσεων σε συνδυασμό με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στον κόσμο του το κάνουν τρομερά διασκεδαστικό.</p>

<p> </p>

<p>Δύο μικρο-ενστάσεις μόνο. Οι εχθροί είναι λίγο στραβάδια γιατί μπορείς να κινείσαι σκυφτός και να μην σε καταλαβαίνουν ακόμη και στο τελευταίο επίπεδο. Το δεύτερο είναι ότι η retail έκδοση δεν μπαίνει στο steam και κάθεται πάνω από το ανόητο uplay</p>

Αυτό το uplay και το origin μου τι δίνουν στα νεύρα. Και μόνο για αυτό προτίμησα download από steam.

Κάτι άσχετο έχω κάνει προ παραγγελία το tomb raider. Θα κάθεται στο steam? Ξέρει κανένας τι τακτική ακολουθεί η squere στα retail. Όπως ας πούμε hitman. H sleeping dogs?

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

επικό το βίντεο! το γεγονός πως διαλέξαν να φτιάξουν τον χαρακτήρα του παιχνιδιού βασιζόμενοι σε συγκεκρυμένο ηθόποιο και στη συνέχεια κάναν βιντεάκι βάζοντας τον ίδιο ηθοποιό να παίζει είναι ιδιοφυές ιδέα!

Ο Vaas υπάρχει στ' αλήθεια,και ο ηθοποιός (Michael Mando) που τον παίζει σε αυτό το βιντεάκι κάνει και το voice-over του Vaas του παιχνιδιού,και το μοντέλο στο παιχνίδι βασίζεται σε αυτόν!

Παιδιά σορρυ για το άσχετο που θα γράψω απλα ειναι σχετικό με το far cry οποτε μην ανοίγω νέο θεμα. Πήρα σήμερα απο τα public το far cry 1 το είχε στα 5 ευρω απλα μου δώσανε την exclusive έκδοση. Απλα επειδη στην συλλογή μου έχω μόνο τα κανονικα δεν θέλω να έχω σε αυτο το exclusive... Υπάρχει κάποιος που το εχει κανονικό και δεν τον νοιάζει; Το παιχνίδι ειναι άθικτο ούτε install δεν έχω κανει. Αν κάποιος το ανταλλάζει θα το εκτιμούσα πολυ. Αν θέλετε δίνω και κάποια διαφορα ( σε λογικα πλαίσια ). Έχω και την απόδειξη. Ουσιαστικά το κουτί με ενδιαφέρει απ'οτι καταλάβατε. Οποτε αν σε κάποιον περισσεύει το αγοράζω. Σορρυ και πάλι για το off topic

Sent from my iPhone using Insomnia

Edit: ξέχασα να πω οτι είμαι Θεσσαλονίκη

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators

επικό το βίντεο! το γεγονός πως διαλέξαν να φτιάξουν τον χαρακτήρα του παιχνιδιού βασιζόμενοι σε συγκεκρυμένο ηθόποιο και στη συνέχεια κάναν βιντεάκι βάζοντας τον ίδιο ηθοποιό να παίζει είναι ιδιοφυές ιδέα!

Ο Vaas υπάρχει στ' αλήθεια,και ο ηθοποιός (Michael Mando) που τον παίζει σε αυτό το βιντεάκι κάνει και το voice-over του Vaas του παιχνιδιού,και το μοντέλο στο παιχνίδι βασίζεται σε αυτόν!

Στο live action φαίνεται πιο τρελός. :P

Και γουστάρει!

• 1 μήνα μετά...

Απορια παιδες. Φιλος το εχει αυθεντικο,και το pc του αποτελειται απο amd 965 3.8Ghz,Ati 7870Tahity Le,corsair 550w,8gb Ram,Win 7. Παρολο που πιστευε οτι θα παιζει μια χαρα με ολα ultra χωρις ΑΑ,απογοητευτηκε οικτρα απο τις επιδοσεις.. Κυριως,το προβλημα του ειναι το Massive fps drop. Πρωτον,για να εχει playable fps πανω απο 40-50 δλδ, βγαζει το post fx και ολα τα αλλα HIGH ουτε καν very high!! Δευτερον,κσι κυριοτερο εκει που ειναι διπλα στην θαλασσα με 52fps οταν πηγαινει στην ζουγκλα εχει 42!!! Φανταστειτε ποσο παιφτουν οταν γινεται μαχη ετσι,γυρω στα 33-30 πεφτουν.. Ειναι λογικα ολα αυτα?? Σε ολα τα αλλα παιχνιδια παιζει παραπανω απο ικανοποιητικα εκτος απο το BF3 οπου παλι εχει fps drop γυρω στα 10fps.. Ξερετε τι μπορει να φταιει??? Γιατι μην μου πειτε οτι αυτα ειναι τα settings για να παιξει καποιος ανθρωπινα το far cry3 με 7870!!

Να σημιωσω οτι εχει περασει τους τελευταιους drivers και το τελευταιο application profile.Ευχαριστω

Απορια παιδες. Φιλος το εχει αυθεντικο,και το pc του αποτελειται απο amd 965 3.8Ghz,Ati 7870Tahity Le,corsair 550w,8gb Ram,Win 7. Παρολο που πιστευε οτι θα παιζει μια χαρα με ολα ultra χωρις ΑΑ,απογοητευτηκε οικτρα απο τις επιδοσεις.. Κυριως,το προβλημα του ειναι το Massive fps drop. Πρωτον,για να εχει playable fps πανω απο 40-50 δλδ, βγαζει το post fx και ολα τα αλλα HIGH ουτε καν very high!! Δευτερον,κσι κυριοτερο εκει που ειναι διπλα στην θαλασσα με 52fps οταν πηγαινει στην ζουγκλα εχει 42!!! Φανταστειτε ποσο παιφτουν οταν γινεται μαχη ετσι,γυρω στα 33-30 πεφτουν.. Ειναι λογικα ολα αυτα?? Σε ολα τα αλλα παιχνιδια παιζει παραπανω απο ικανοποιητικα εκτος απο το BF3 οπου παλι εχει fps drop γυρω στα 10fps.. Ξερετε τι μπορει να φταιει??? Γιατι μην μου πειτε οτι αυτα ειναι τα settings για να παιξει καποιος ανθρωπινα το far cry3 με 7870!!

Να σημιωσω οτι εχει περασει τους τελευταιους drivers και το τελευταιο application profile.Ευχαριστω

Παράξενο και εγώ τον AMD Phenom 2 965 έχω,χωρίς το overclock τώρα δηλαδή στα 3.4ghz,4gb ram,500w τροφοδοτικό,win7,και amd 6850. Με τη καλύτερη κάρτα γραφικών θα έπρεπε να έχει καλύτερο frame rate. Εγώ όχι μόνο το έβαλα σε ultra ρύθμιση,αλλά πείραξα και το configuration file του παιχνιδιού κάνοντας tweaks για μεγαλύτερο draw distance και ανάλυση σκιών.

Σίγουρα έχει τους drivers 13.2 beta ?

Υπ όψιν πως το msaa είναι πολύ unoptimized και καλύτερα να το κρατήσει στο off.

Άμα έχει τους 13.2 beta και δεν έχει βάλει το msaa μέσα απ το παιχνίδι ένα πράγμα μπορώ να σκεφτώ:

Μήπως έκανε ρυθμίσεις στον Catalyst που του υποσκάπτουν τις επιδόσεις ?

Πες του να ανοίξει τον Catalyst και να πάει στην ταμπέλα Gaming,και να βάλει το anti-aliasing mode και anti-aliasing samples στο Use application settings. Ας δοκιμάσει να βάλει και το texture filtering quality στο performance.

Άμα έχει πειράξει τις ρυθμίσεις στον Catalyst,οι ρυθμίσεις του Catalyst κάνουν override τις ρυθμίσεις των options του παιχνιδιού και έτσι ίσως να έχει το antialiasing στο on ακόμα και αν στο μενού του παιχνιδιού λέει ότι είναι off.

Αν όμως τελικά είναι και όλες οι ρυθμίσεις στον Catalyst οι ανάλογες,τότε πραγματικά είναι μυστήριο το χαμηλό frame rate. Εγώ με το setup που έχω μη σου πω ότι πριν τα tweaks είχα ακόμα και screen tearing... To frame rate πάντως συνέχεια θα ανεβοκατεβαίνει,αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια και με όλα τα setups.

Ποτέ δεν θα μένει κλειδωμένο σε έναν αριθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...