Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά στο λάπτοπ μου πιστεύετε θα παίζει το far cry 3; Λίγο δύσκολο το κόβω... Τα χαρακτηριστικά του είναι στην υπογραφή μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα θα ξεκινήσω την τριλογία με το far cry οπότε οκ μέχρι να τελειώσω τα άλλα ελπίζω να έχει παίσει και η τιμή του για να το πάρω

Ναι ρε φίλε. Φαίνεται κι απ' τα reviews.

Ναι μεν άλλες εποχές, ακόμα και για τα reviews, αλλά πραγματικά το πρώτο Far Cry ήταν τεχνολογικό επίτευγμα, εκτός από το φοβερό gameplay, καταπληκτικά γραφικά εν έτει 2004 που ακόμα και σήμερα στέκονται επάξια.

Πραγματικά βάραγε κόφτες σε όλους τους τομείς.

• Like 1

Το πήρα 5 ευρώ από τα public :) Αύριο θα το λιώσω. Και μετά βλέπω για τα υπόλοιπα αν και μάλλον θα τα πάρω για την συλλογή μου

edit: από reviews 1 και 3 πρέπει να τα σπάνε... Το 2 όλοι το κράζουν

μια χαρα ηταν το 2, απλα ηθελε υπομονη  

στο 3 εχουν διορθωσει ολα αυτα που εκνευριζαν στο 2 στον τομεα του gameplay , εδω πρεπει να της το παραδεχτω της ubi 

Βρήκα ότι μπορώ να βάλω το κουμπί που εμφανίζει τον κύκλο με τα όπλα σε άλλο κουμπί,το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το ρυθμίσω για να αλλάζει όπλο κάθε φορά που κουνάω το τροχό του ποντικιού πάνω ή κάτω,γιατί το να κουνάς το τροχό δεν το αναγνωρίζει σαν κουμπί στα bindings. Πάτησα να το αλλάξω και όσο και αν σκρόλαρα το τροχό,περίμενε να πατήσω κάποιο κουμπί για να το κάνω.  :mellow:

Τότε είναι δικό σου πρόβλημα dude όχι του παιχνιδιού, όσοι το παίξαμε μια χαρά είχαμε τα όπλα στο wheel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...